jobbhelg

då var det lördag, igår var det fredag, jag öppnade jobbet igår , det var mycket kunder. MYCKET kunder, fick mig nästan en liten chock där i kassan, när vi fem över åtta kör tre kassor och det står fyra och köar utanför willys klockan sju på morgonen, what? men då slog det mig, det är ju allhelgona helg, och många kör halvdag eller är lediga, grattis hjärnan. slutade klockan två. åkte med familjen till obs, promenerade in på systemet och köpte alkoholfritt vin och umgicks med la familly, mysigt. sen åkte jag med till ersmark, tog bilen och körde mot mariehem, när jag svänger in på parkeringen tänker jag, "äh, jag ska ju bara duscha kroppen , tupera håret och måla mig vit, max en halvtimme, sen är det ju kallt ute, jag ställer mig vid husknuten" och det gjorde jag. sprang glatt in och gjorde sakerna jag tänkte och gick sedan ut, då ser jag hur det sitter en lapp på fönstret, jag tänker "NEJ", tar lappen och ser, jahapp, p-bot. 500 spänn.. SUCK. sur som en citron sätter jag mig i bilen och kör till m-centrum till maja och andreas (TACK GRANNAR) vi umgås och fixar oss tillsammans och vi får även i oss lite frasses mat, (vilket var toppen gott) sen när förvandlingarna är klara så åker vi förbi ersmark och visar upp oss för att sen åkta till sandbacka och till elin, vilka snyggingar som var där. haha. alla var verkligen uppstyrda! så roligt! vid tolv tiden drar vi till krogen-krogen, inte så roligt ställe. (nej) men jag dansar och sen åker vi hem strax innan två. maja och andreas hade redan gått tidigare, så vi plockar upp dom på vägen. vid den här tiden är jag jätte trött. men duschen väntar för att få bort allt ur håret och i ansiktet. dusch, blåsa håret och sen sängen. men sova? nej det fick jag inte.. massa sms och sen ett samtal på det, men jag somnar nog vid halv fem tror jag, och ställde väckaren på tolv eftersom jag trodde jag skulle förbi ersmark idag, men syster ringde vid klockan ett och sa att de skulle ner på stan, så jag hälsar på dom imorgon istället!



idag då? först stänger jag willys, sen blir det rexjobb, jag ser fram emot rexjobbet, mitt blivande jobb, spännande värre!

dagens middag

frökusar med rembrandt med christine som sällskap, mums

hm.

kusin andreas ringde just, vi kanske kan byta lägenheter. hade ju vart super. bo mittemot dragonskolan för 2900 kronor i månaden är inte fy skamm.. perfekt skulle jag säga. hoppas..

Om du vill ha en plats i solen, får du stå ut med en del brändskador

idag har jag varit på stan med många underbara människor, det känns bra , oh så bra. nu till helgen. helgen var intressant och helt underbar.
fredag morgon åkte vi buss till luleå, vi såg twilight och sov påväg upp, mys Linn. vi sov i en hög. sen gick vi på stan och jag fyndade ett par skit snygga jeanstights på vila (med slitning) och på mq fyndade jag en sån där halsduk som sitter ihop i båda ändarna (hur stavas det??) skit snygg, (måste ses!) sen kom vi till rutvik och landade med alla våra grejer och sen var det dags att börja fixa sig, jag vart faktiskit riktigt fab och fick mycket beröm för mitt hår! tacktack, jag gillar mig som mörkhårig. sen for vi till födelsedagsbarnet på förfest i stan, det var jag och linn och tjugo killar, vi styrde upp festen i källaren (för där fanns det musik) men en sak kom jag fram till under fredagen:
det finns vissa jag tycker så synd om, vissa som borde skaffa sig mer stake än vad dom har, men hey, alla kan inte vara som mig. jag vet inte varför jag tycker synd om han, ingen aning, men jag vet en sak, jag kommer aldrig vara så, sen så behandlar mig bara med respekt, annars får man igen det på ett sätt eller ett annat. supermegaunderbart att mina kusiner stöttar mig, jag älskar dom. allihopa. mina energikällor. så fredagkväll blev jag arg, så arg att jag skakade i händerna och blev svart i ögonen, stackars stackars Linn som fick lov att stå ut med mig.. men tur att hon känner mig så väl som hon gör. sen lördag vaknade vi efter fyra timmar sömn, jag och linn as pigga, inte alla andra, men vi myste på med katrin, jag gjorde gröt och bara sjöng på. linn var i princip fortfarande full (hon drack inte lite på fredagen..) tur jag hade hjärnan med oss. (ja oss)

sen på lördagen var det bara dags att fixa oss igen, och kvällens outfit blev klänning med lackleggings, snyggt! linn hade också klänning och lackisar, sexiga vi. förfesten begavs än idag till stan till emilia denna gång, sen utång på all star jag hade en toppen kväll! med toppen fylla och lite dans blev det idag med. perfekt. men jag måste få berätta en sak, jag och linn var sämst på att ta bilder denna helg!! på min kamera slutade hela helgen på endast 49 bilder. dumt, mycket dumt. här kommer iaf en:

Denna bild är tagen i kön påväg in på krogen, vi frös, oh vad vi frös. men titta vilken kärlek, jag är så glad att jag har denna solstråle i mitt liv. PUSS

OJ vilket långt inlägg, hoppas någon orkar ens läsa så här lång, för vet ni? jag har sagt upp mig på Willys, äntligen. I did it. jag kommer verkligen sakna alla underbara människor, men det ska bli skönt och kul att sluta.

Förresten, i helgen är det maskerad, och jag ska ha med mig kameran, yes I AM,

Skysst att du fortfarande läser, vi HÖRS

 

KYSS


imorgon

imorgon är det lön, också är det dags för min och Linns luleåresa, det kommer bli en mycket trevlig helg, det känner jag på mig. idag då? jag vaknade av mig själv vid halv nio , sen har jag legat och dragit mig i sängen och slötittat lite på tv, det är som väldigt skönt att börja dagen så. nu blir det dusch, gröt och sen jobb. jobb till klockan sju ikväll.

seriöst brudar, Twiligt, än så länge är det jag och VE, men visst är det fler som är på ? tänkte boka typ när jag kommer hem från Luleå! Så hur många ska med?!

åh.

ikväll kommer maja holm hit, det kommer bli så mysigt! skitsnack och lite gray's, kan som inte bli bättre! det slog mig just, att om två dagar är jag och fröken rydelius i luleå, fy vad roligt det ska bli. det ska bli så roligt att se miner, och vad vi kommer skratta i helgen, jag hoppas på linn och antonio (jag gör det..) jag tror de kommer klaffa bra, outfiten för fredag och för lördagkväll är utvalda, och det kommer bli så nice! förresten apropå ingenting, nu har jag nog gått upp mina sjukkilon igen, så går det med gotta och "roliga veckan" (som inte är så väldigt rolig..) men nu är den över, så jag hoppas svullnaden kommer lägga sig snart.

KOM HIT MAJA, jag är hungrig..

typ bäst

igår var jag på konsert, och lyssnade på min syster när hon först spelade trumpet och sen när hon sjöng. hon är min idol. min syster är min idol. hon är typ bäst.

idag har jag jobbat och planerat lite , jag längtar.

MINA TWILIGHT VÄNNER: DEN 19 NOVEMBER ÄR DET DUBBELVISNING PÅ FILMSTADEN, FÖRST TWILIGHT OCH SEN NEW MOON, SAMMANLAGT FYRA TIMMAR I BIOSALONGEN 200 KRONOR, VI MÅSTE GÅ!!!!


typ bäst

igår var jag på konsert, och lyssnade på min syster när hon först spelade trumpet och sen när hon sjöng. hon är min idol. min syster är min idol. hon är typ bäst.

idag har jag jobbat och planerat lite , jag längtar.

MINA TWILIGHT VÄNNER: DEN 19 NOVEMBER ÄR DET DUBBELVISNING PÅ FILMSTADEN, FÖRST TWILIGHT OCH SEN NEW MOON, SAMMANLAGT FYRA TIMMAR I BIOSALONGEN 200 KRONOR, VI MÅSTE GÅ!!!!


NU

nu är jag äntligen klar. duktiga jag. veronica har också dykt upp, hon är hungrig så jag skickade henne att göra sig en hårdbrödmacka, (jag har inte så mycket mer att bjuda på..) måste handla, så först blir det dusch och sen blir det nog ta sig en promenad till ica och handla.

Pixie Lott's skiva, UNDERBAR

städ, tvätt och disk dag.

tisdag, jag är ledig en tisdag, det känns lite små konstigt faktiskt, på morgonen har jag nu målat naglarna och sett på nyhetsmorgon, nu har jag slängt in två tvättar i tvättmaskinerna i tvättstugan och väntar på att de ska bli färdiga, måste tvätta min köksmatta idag.. blir nog att tvätta den när resten av tvätten är i torktumlaren..

fick ett sms av Linn idag, där hon tipsade om soundtrack låten till new moon filmen, (twilight två) som har premiär om lite mer än fyra veckor. (på fredag exakt fyra veckor kvar) så nice. jag längtar. och jag ska ha biljetter till premiären!! här är iaf den underbara videon, jag längtar, MYCKET. se och njut




YES

jag säger bara YES.

en ledig måndag

jag har sovit ut, big time, över tio timmar, nästan elva tror jag tom. hade som sagt sömnen lite på minuskontot, Linn väckte mig så jag klev upp, duschade och fixade mig lite. sen hämtade hon mig på mariehem, vi for till ersmark och åt lite och tog med oss hundarna till sandbacka, där vi nu har tagit oss en långpromenad, till stan och tillbaka. axo och molle skötte sig toppen bra, molle har fått lite psykträning. perfekt. nu är dom söta och springer runt här i linns lägenhet. snart är det dags för stallet och ridning, benjamin och jag ska bli kompisar igen. loveLY. japp, imorgon blir det städning och tvättning och fixning. är nämligen ledig imorgon igen. härligt!

denna vecka: ledig, ledig, öppning, 12-10, ledig, ledig, ledig. så på fredag smäller det. Luleå here we comes! då blir det faaarliga tider.

söndag och solen skiner inte..

imorse var jag trött när jag klev upp, jag jobbade ju som sagt på rex inatt, och jag har verkligen saknat det. dock hade jag typ de få dryga som går in på krogen i min entré. suck. hade en fjortis (ja) som gav mig fingret när jag sa åt henne att hon måste betala, (för hon var påväg att bara få förbi) men mig lurar hon inte, tillslut efter att hon skrikit argt åt mig "Men vad FAN så här var det förra veckan OCKSÅ" så betalade hon sina hundra kronor genom att lägga fram långfingret så det var väl synligt på hundringen. haha. vilka människor det finns. stod i VIPentrén och såg glad ut, mycket nice musik, house och jag vi gillar varandra, den DJ som var på mellanvåningen igår kunde sin sak, shit vad bra han mixade, jag och micke stod och dansade under kvällen. kvällen gick fort och min mobil ville inte vara min vän, så jag har tagit tillbaka min "gamla", kanske den nya behöver vila en vecka eller två. sammanfattat igår: fick sången "sexy bitch" sjungen till mig, blev nypt i baken så jag har lite ont idag, blev hes av att jobba i så hög musik, träffade en arg asiat just innan jag skulle sluta som skrek åt mig om hur hon skulle lära mig hr jag ska sköta mitt jobb  (tack gode gud för vakter i den situaionen) kramades med en snygg karl. ja en bra kväll tillslut. kul även att Linn jobbade igår. puss.

vet du vad jag tänkte imorse Linn? "shit, om en vecka vaknar vi bakis i luleå.."

hm

nu ska jag berätta något för er. vissa låtar som jag lyssnar på är så bra att hela min mage pirrar, (ni som känner mig väl vet att alla känslor sätter sig i min mage..)
här är en av dessa låtar, satt och lyssnade med texten framför mig, och insåg nu ironin bakom orden, eller ironi kanske inte var riktigt rätt, men hur de förklarar detta med killar, och hur killar kan se på en tjej som de tycker är as het och bara vill ha. ni förstår nog vad jag menar när ni hör låten. det är så bra. (!)


Well now, she don't need to see the sun ahead
don't need that help from God above
If you're losing her don't be sad
cause she will offer you heart attacks

She's tired of problems that you caused
her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth

So Gloria steps out from the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave

It's time for you to see yourself
all the misery you brought up
Gloria's one day ahead
watching you from the heaven's gate

She's tired of problems that you caused her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth

So Gloria steps out of the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave

Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria shes no longer your slave

No, not anymore

Gloria steps out of the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria shes no longer your slave.


lördag

jag var trött imorse, men vilken kväll vi hade igår. helt underbart bra, jag skrattade så att det rann tårar, skrattade så där att man får kramp i magen. innan mina skratt atacker när det bara var jag och syster här, vi hade en riktigt bra alone time, sån där time som jag har saknat i massor, fina älskade syser. jag har verkligen världens bästa syster.

nu sitter jag med en red bull i handen och lyssnar på mando diao, dom är bra. idag vart jag less, say no more.

ikväll blir det rexjobb, och jag tycker faktiskt att det ska bli kul. riktigt kul.

fem över fem idag på eftermiddagen är det paris hilton's british best friend. LOVE IT.


FARLIGA TIDER

det nya uttrycket: samtidigt som du säger "FARLIGA TIDER" så håller du upp handen som hamlet när han höll i döskallen, japp, och orden ska sägas med lite viskande baktryck. mm. loveLY

till min vän anna

jag vet inte riktigt hur man lyckas, men bli flirtad med på jobbet, är ganska enkelt, bara att charma de fina pojkarna som tar sig in på willys för lite vardagshandlande. (de är inte många, men vissa går hemskt bra att titta lite på) sen kär, det var faktiskt min gode vän och andre häft Linn Rydelius, men jag har ganska lätt för mig att bli kär också. och det är nog bara att låta känslorna bubbla fram! jag saknar dig Anna,

sen nu är det Jordin Sparks på idol, hon är bra. jätte bra. (och snygg.)

idol

idol ikväll: än så länge, erika. vilken kvinna. hela soffan aploderar. men sen, toves närvaro går inte att ta miste på ..

kvällens upptäckt: Dressman reklamernas karlar, MUMS

fredag

började dagen med att bli sur över att det var kolsvart ute och spöregn, då är sängen väldigt lockande att ligga kvar i.. inatt startade sig min dator av sig själv.. självklart blev jag livrädd.. usch.

sen kom jag mig till jobbet efter en super cykling med nypumpade däck, lovely. tio minuter och jag var framme, dock ganska blöt.. lagade kassa och hjälpte anna med redovisningen, förberedde inför helgen, var en aktiv och duktig KL idag, kände mig ganska peppad faktiskt och hade många trevliga kunder. fick även inskola jessica när jag slutade, så vi växlade och jag gick igenom rutiner, mycket mysigt. jag gillar att ha inskolningar. jessica var så duktig så, synd bara på dryg surkärringar i köerna, "är det verkligen smart att göra det där nu? Ni kanske skulle ha tagit en obemannad kassa?" haha. jag var nära på att säga något elakt, men jag sa det på ett övertrevligt sätt istället med ett leende och en blick.. jadu. men jessica tog det bra. det är huvudsaken.

sen satt jag och pratade med jojo myrström. mycket trevligt. vi kom fram till att vi ska luncha någon dag när jag börjar på uni. förstår ni, jag ska börja på universitet!

nu sitter jag hemma , har handlat gotta till min idolkväll ikväll, där vi inte blir så många som jag trodde, men oh så mys det ska bli. och mer gotta till oss! syster var hemma när jag kom hem, hon har gjort supergod och enkel middag, becon, lök, vitlök, wookgrönsaker och till det sweet chilli sås och creme fraise. MUMS.

Nu ska vi städa undan lite till Muse. Ikväll blir det IDOL och det är michael jackson tema. kan inte bli bättre.


shit

märkte just att jag har runt 15 aktiva läsare per dag, KUL. välkomna. vilka ni nu är ? eller Linn.. sluta kolla min blogg på femton olika datorer.. hehe.

min lediga dag denna vecka.

min enda lediga dag på hela veckan har spenderats med min goda vän fröken rydelius, hon lyckades dra upp mig imorse på step up bas, ja det var ju sagt att det skulle vara ett baspass. fick bokstavligen en chock i början, en praktikant som höll i uppvärmningen, och hon gick inte igenom ett enda steg i princip, var seriöst påväg att ta mitt pick och pack därifrån. (Linn sa det efteråt att hon trodde också det) men sen blev det "den riktiga" och då blev det mycket bättre, och oh vad jag kämpade på . duktiga jag. svetten bara rann, tom in i ögonen. på alla i hela rummet. det var skönt.. efter träning åt vi långlunch på starz, gott. den spenderade vi tid att kolla på saker på stan. vi gillare. sen åkte jag hem och vände i princip för att åka buss och möta upp denna vackra kvinna på stan igen, vi tog en biodate, vi såg julie och julia. den var riktigt bra (fellgood film) för det första blev jag super sugen på att blogga, och sen på att börja laga mat, man kanske ska börja med någon sorts matplanering? typ måndag "blablabla" och tisdag "bla" osv. hm, får fiffulera på den idén.

ikväll bestämde vi att åka till luleå nästa helg, sjukt skoj. jag saknar mina kusiner, hur mycket som helst. så nu luleå , blir det farliga tider när fröken rydelius och fröken öjbrandt tar plats. yes yes. TAGGA.

sen en sak till , eller kanske två, ja två saker till:

1. jag ska göra mig ett nytt försök med naglarna ikväll. önska mig lycka till.
2. Beoyncés Sweet Dreams är sjukt bra. (syster har rätt.)

jippi

nu har jag anmält mig till en kurs på universitet, en helfartskurs på 30 HP till våren. spännande va? Socialpsykologi here I come. Så hela nästa termin blir det kursläsande, jag längtar. lite mer vuxenpoäng känns aldrig fel.. nejnej. sen har jag nu skrivit på pappren till uppsägning av lägenheten, imorgon lämnas dessa in på akelius. skönt. sjukt taggad för kurs nu den andra november. ja, det känns som om det känns lättare allt just nu. jag ler.

mammas ord idag: "visst borde du ha en ny vinterjacka" jag: "jo.." mamma: " bra, då far vi nu då och handlar en," jag: "Va, men va?"
Så nu har jag en ny everest jacka. PUSS

men titta!

min bild!! äntligen, en vecka senare. grattis till blogg.se

sen dog Linn just, hon såg en snygg kille. och ja. hon dog. måste nog försöka få liv i hon, hennes leende går inte att ta miste på. förresten apropå ingenting, jag tror att en söt kille flirtade med mig på jobbet idag. hm. mys.

tisdagkväll

tisdagkväll och jag har haft världens längsta dag på jobbet, trodde aldrig att den skulle ta slut. vissa dagar är bara så, förstår inte varför. men sen slutade jag, handlade lite cyklade hem till ett färdiglagat middagsbord. puss på dig linn. nu har vi sett desperata hemmafruar, Linn stretchar i min soffa och vi har ätit lite ostbågar så min mage är lite väl gasig.. blä.

Idag blev jag antagen till kursen ledarskap inom arbetslivet. jag längtar till den andra november. det ska bli kul. jätte kul! funderar på att ta några till kurser till våren. hm. ja faktiskt. imorgonkväll ska jag till ersmark och göra en framtidsplan.

i mitt förra inlägg skrev jag om mitt beroende av nässpray, tänk när man väl erkänner sitt beroende så märker man att man inte är ensam, maja och johanna. vi kanske ska börja med nån typ av AA, ANSA (anonyma nässprays användare) fast egentligen.. hur anonymt blir det?

nu ska jag skicka hem min gode vän linn, vissa måste sova nu.. (jag alltså)

morgonstund har guld i mun

så brukar det ju sägas, men när jag är tät i näsan om nätterna är det inte guld i mun när man vaknar, det är så torrt, usch. sen har jag ju väldigt svårt att sova med öppen mun, men mina vänner. jag måste bli av med nässprayberoendet jag har. suck .

igår när jag såg på hemmafruar började jag måla om mina naglar. ja det gick ju som det gick, men det blir bättre och bättre. fick dock göra om en tumme tre gånger. ja ni hörde rätt.. tre gånger.. men nu är dom iaf rosa.

jag har lite små ont i rumpan idag sen igår, skönt. efter jobbet idag ska Linn komma och hälsa på mig, det blir desperata hemmafruarkväll med middagsbjudning. frågan är ju vad jag ska bju på.. lasagne kanske, ja lasagne blir det.

sen på fredag blir det idolkväll här, vem är sugen ?

hästmåndag

morgonen började SEG. jag var så trött. plus att det var mörkt ute. usch och fy och blä. jag gillar inte mörker på mornarna. kom mig till jobbet, har som vart en seg dag, det blev lite bättre efter en red bull till lunchen. seg linn = ingen bra linn. efter att ha jobbat över en timme så var det dags för stan och några ärenden. kul att träffa elin och anna. det var ett stort plus. köpte mig en super god västerbottensostpaj på ica gourmet.

sen bar det iväg till stallet, oh så taggad jag var. stressade när vi bytte om och skyndade ner för att välja häst. jag valde en ny häst, benjamin. johanna trodde jag skulle tycka om honom, och vad rätt hon hade. så kär jag blir . vilken fin häst! Ida berömde mig och jag ska rida honom nästa gång, fem av fem toasts! men imorgon blir det träningsvärk, har ju inte ridit på två veckor , det känns.

nu är det hollywoodfruar. jag gillar maria, såå trist att det är det sista programmet nu. blä. hoppas det börjar snart igen, med nya som anna anka säger "smaskigheter". jag skulle ändå kunna tänka mig att bo som dom gör. och ha hur mycket pengar som helst. tänk ändå.

just det, pratade med oskar idag, så nu jobbar jag inte varje fredag. känns skönt, så skönt. lite lättare att planera resor då.

häst söndag

åh vilken underbar dag jag har haft. för det första, vilket väder!! jag gillar sånna här höstdagar. Sen har jag borstat och pussat på Älvan, vilken fining hon är. (ja jag är kär..) sen har jag Johanna och Marlene byggt hinder och jag har tittat på när de skuttade lite. jag gillar stalldagar. oh vad jag har saknat detta. tack johanna för att du förgyllt min vardag! man blir  som sugen på häst när man pysslar så som jag har gjort idag. jag älskar verkligen att bara stå och borsta. jag kan borsta och putsa i flera timmar. synd bara att hon bor så långt bort. 1.5 mil från vännäs.. jag tror jag ska ta och hjälpa johanna att hålla öronen öppna!

helgen

då var det söndag igen, och jag har sovit runt tio timmar, det är så skönt att sova ut. (sen har jag legat och dagit mig i typ en timme) solen skiner och idag ska jag och Dahlbäck ut till pollarna i vännäs, jag ska få pussa på Älvan. jag längtar. mycket.

i fredags var vi ut, och det blev lite väl mycket av det goda, tog mig en promenad från corona där vi dansade och hade en toppen kväll, det blev lite väl mycket för ve också så hon gick hem ganska tidigt hon med. jag som sagt tänkte promenera hem, men blev inringd till stan, till maja , anna och elin. mycket trevligt. skönt att få en taxi beställd till en. haha. men det snurrade på och vi träffade många personer ute som jag kände, bland annat en full Linn. puss på dig.

lördag. jag vaknar som vanligt vid nio när jag varit ute dagen innan. förstår inte varför jag inte kan sova ut för. men det var ganska tur eftersom jag fick så många samtal på morgonen (okej, bara två men ändå) efter jag legat och pratat i telefon med två underbara brudar så hoppar jag i duschen och fixar mig fin inför bröllop, känner när jag står i duschen att jag kanske skulle behövt mig en red bull , tittar på klockan och tänker, "pappa kommer inte förrän om 40 min nog hinner jag få förbi Ica". hinner prata lite med maja och nästan bestämma en date på ica, men det hinns inte, för när det är en halv timme kvar så dyker min far upp och vi åker iväg mot Lycksele. Först ska i hämta mami och julia som spenderat förmiddagen på stan. de skulle köpa små hamburgare åt oss, så jag hinner springa iväg och köpa tugg och en redbull (!) sen är vi påväg. underbara familj. jag kör sista biten till lycksele så pappa får powernapa lite (han hade nämligen klivit upp kvart över fyra för att jaga på morgonen) sen träffar vi hela släkten och jag bara njuter. Sara berättar att hon nu har nitton hästar på gården. åh jag vill fara dit. de sensaste pollarna som dykt upp är inte inridna. KUL. något att leka lite med. jag vill dit. NU .

Sen måste jag bara få tillägga, maten på Bröllopet, I LOVE it. åh. vilken dag det var igår. jag körde hem och sen såg jag lite på TV och sen somnade jag . strax innan elva tror jag hon var. vilken lördag. Jag gillare.

fredag

då har man jobbat 1025-1600. yes yes. nu är det äntligen helg. tre brev låg på marken när jag kom in, varav ett fick mig att le stort, från luleå, hm vem kan det vara? blir kul att se hur en viss person beter sig nästa gång vi ses. tillåt mig små le.

Nu sitter jag och Frida och lyssnar på Mando Diao, det kommer nog bli en toppen kväll ikväll! Jag gillare. vi gillare. Ses ute ikväll, corona verkar det dra sig till, men jag är mest sugen på all star!

masquerade

jag har hittat min dröm masqurade mask.


Debatt

jag sitter och kollar på SVTs program debatt, jag gillare. det diskuteras programet "instängd" och om ungdomsbrotslighet, sjukt intressant. jag fastnar alltid när jag ser debatt. hon är förresten mycket bättre den kvinnliga programledaren än den förre.

nu har iaf en till jobbdag avklarats. och jag sitter mer och mer och iaktar. ögonen är öppna. min middag idag var god, hade mig en fryst matlåda sedan i lördags. mums. sen är det väldigt roligt att expressens "fredagsbilaga" kommer på torsdagar, och tove var en favorit på förstasidan av redaktören. sjukt nice.

jag älskar min familj , mest på denna jord. de ger mig styra och de säger alltid de rätta orden när jag behöver det. vissa dagar har man bara panik, magen gör ont och huvudet går på högvarv. då är det så bra att landa i ersmark och prata ut. vissa saker gör bara så ont, men tur att jag är stark.

jag kommer aldrig ändra på mig.

dilemma

nu till nästa dilemma.. ska jag gå eller cykla till jobbet?

nu ni

nu har jag städat undan i köket, sminkat mig, fixat håret, klätt på mig. jag är som duktig. iaf lite..
sen älskar jag min nya frisyr, jag trivs så sjukt bra. mörkt är min grej, lugg är verkligen min grej. loveLY. Nu ska jag gå ut med soporna och sen gå förbi apoteket här på mariehem. sen blir det jobbjobb.

tänk vad jag uppdaterar. duktiga jag.

KYSS

nu!

nu har jag laddat upp med lite chokladmousse, höjd volym med mando diao i högtalarna, nu är det dags. disken here I COME

tråk

jag har såå tråkigt.. måste diska men jag orkar inte det.

blogg blogg

det är faktiskt ganska kul att blogga, satt igår och tittade igenom det jag skrev förra sommaren då jag bloggade som mest, shit vad man har mognat på ett år bara. lite naiv var man nog för ett år sedan.. och vad fort ett år går, sjukt. har vaknat och haft ont i kroppen, som om det vore träningsvärk, nu tror jag att min kropp spelar mig ett spratt.. jag har ju inte gjort någonting  på över en vecka.

jag håller med jessica, malou på fyran är underbar. sen apropå tv (kanske ska göra en tvprogram blogg..inte mode utan tv program, haha) dokumentären igår var bra, den som gick upp mest gick upp 9 kg på fyra veckor och en kille fick bara muskler. hans kropp ställde om energin till att förbränna den i musklerna så de gick upp. men de kom iaf fram till en sak, om man var tjock som barn, eller om man som barn och liten kunde äta extra kakor fastän man var mätt, var ett tecken på att man lätt kan lägga extra fett på kroppen, "fettlagra" som dom kallade det. självklart började jag tänkte mig hur jag var som liten, och jag har ju alltid gillat det där lilla extra som alltid får plats i kroppen. man kanske måste se över sitt ätande.. men det som var intressant var att de pratade mycket om "kroppens normalvikt". och personerna som var med i utredningen gick snabbt ner de kilon de hade gått upp för att kroppen vill tillbaka till där de var. så de pratade om övervikt, och om överviktiga personer, doktornerna sa allihopa att det är bättre att gå ner i små lagoma mängder så att kroppen mår bra, för går man ner för mycket kommer det vara svårare att hålla det eftersom kroppen anser sig ha en viss normalvikt, och den kan vara lite större än vad man själv vill. så. jag kanske har hittat min normalvikt, för jag har inte pendlat speciellt mycket på många år, vilket jag tror är bra?

måste erkänna en sak.. igår köpte jag något gott, chokadmousse, och jag har kvar idag. har typ mens sug utan att ha mens. suck.

suck.

jag är trött, två dagars arbete har gett sina resultat. not a good sign. dumma förkylning. orkar inte ta tag i nånting, middag idag: mackor (har för det första noll matlust) handlade ingredienser till lasagne idag, men det blev det inge av, måste nog kliva upp och laga mat imorgonförmiddag. suck.

dokumentärer

jag är ju lite svag för dokumentärer, nu sitter jag som klistrad på kanal två där det är ett gäng som medverkar i en forskning kring varför smala inte blir feta. de får inte röra sig mer än 5000 steg per dag (typ 3km) och ska äta allt onyttigt de kan.. om jag hade vart med på det hade jag blivit som en boll. sjukt intressant, undrar hur allt går.

min blogg.

min blogg är inge snäll med mig, därför behöver jag och min blogg hjälp av fröken rydelius. HJÄLP

jag vill skriva så mycket, men vissa saker ska stanna i en dagbok.

Taking the stage är ett ganska bra program på MTV, jag gillare.. sen något mer jag gillar.. ägg och kaviarmackor. MUMS

Sen DH igår, love IT love IT love IT. Kom på mig själv att sitta och tänka, "detta är det braiga med detta program, hur det aldrig blir långtråkigt" Sen tycker jag det är så intressant att det aldrig riktigt spårar, utan att det bara blir mer och mer spännande. sen hur de lyckas i rätta situationerna få in nya karaktärer. så till gårdagens program, YES mike och susan, finaly, tårar när lynette berättade att hon inte älskade bäbisarna i magen, irritation på hur dum i huvudet katherine. sen kallakårar när Julie blev påhoppad. kan knappt vänta till nästa vecka. åh. välkomna tillbaka i mitt liv mina desperata hemmafruar.


DH premiär och svar,

det blir inget flytt till hagmarksvägen 24. det var det mest minimala jag sett. fast riktigt stort badrum. men det var ett fyrkantigt rum med så kallad kokskåp. med andra ord två plattor, en diskho, ett mini kylskåp, nejtack. bara att sitta och ringa runt och ligga på. suck .

apropå ingenting, jag älskar desperate.


sen blir jag så irriterad, jag kan inte ladda upp en ny bild här på bloggen. jag söker HJÄLP

punkt.

åh, det är så mycket att ta tag i. måste ringa telia, handla mat, planera min framtid, ringa till studera.nu.

men jag taggar för fredag, med mys här hemma hos mig med brudarna, elin har ju fyllt 20år så vi ska fira henne. helt underbart trevligt! tacos, vin , skitsnack. perfekt!

tankar

Det har verkligen slagit mig, jag längtar till jag börjar plugga. Saknar att gå på lektioner, diskutera problem och lära mig nya saker. Personalvetarprogrammet lockar verkligen.. drömmar åh. kul kommer det bli.

haha. jag och jessica satt och diskuterade univeristet och livet typ, och vi tror att vår blivande kärlek finns på universitet, inte på krogen och absolut inte på jobbet. Sånt diskuterar vi.


Kyss.


tisdag

jag tänkte börja att prata lite jobb, jag gillar att öppna, och att öppna tisdag och torsdag då man får pyssla med tidsam. så trevligt. sen har jag börjat fixa och göra lite fint i finkemshyllorna. mycket trevligt!

sen till uppdatering, uppsägning av morkullevägen kommer verkligen att bli av. ikväll åker jag och tittar på en lägenhet  på haga för 2086 kr i månaden, förstå vad billigt!! dock mycket mycket mindre än den jag bor i idag, men förstå vad jag kommer kunna tjäna mycket på det. med andra ord, den där andra personen tog inte lägenheten. PERFEKT. Så om allt går som det ska blir det flytt flytt i december. loveLY. min tur verkar kanske ha vänt..

Nu kanske det börjar vända. äntligen, jag är värd detta..

Sen ikväll klockan nio sitter jag BÄNKAD vid desperate housewifes. jag gillare. vem kommer mike välja? hoppas susan..

och vet ni vad? på söndag får jag pussa på älvan.. jag längtar. får lite gladpirr i magen.

städning

Man kanske ska försöka komma igång med bloggandet igen, så kanske mina få läsare (och kanske blivande) kan få lite att läsa för en gångs skull.

Min förra vecka bestod av mega ont i halsen och hög feber, jag yrade och blev hämtad av familjen för att bo i Ersmark, så jag och syster bytte boende tis-söndag. förra veckan besökte jag vårdcentralen fyra gånger och lärde mig hela TVtablån på vardagar utantill. För stunden har jag snuva kvar och nässelutslag i handflatorna, det sticker, svider och kliar samtidigt. inte så kul.. vaknade inatt av att det kliade stört mycket.. men febern är borta och styrkan börjar komma tillbaka, det verkar gå åt rätt håll. och nej, jag har inte haft svinis.

Imorse ringde jag och bad Akelius att skicka ett uppsägningspapper, bye bye Morkullevägen 18c. ska försöka hitta mig något billigare boende, håll tummarna för jag hittade en toppen bra på haga för 2080 i månanden, men det var en som var före som ville kolla in den, inflytt december. perfekt. lovely. hoppas den personen inte vill ha den! Men med min tur kommer personen i fråga ta den. Men då är det bara nya tag.

Sen har jag städat. rensat avlopp och städat toan. sorterat mina kläder. dammsugit och sorterat i garderoberna. duktigt fröken Ö.

Idag är det måndag, vilket betyder ridning, jag vill rida ikväll men jag får inte. får rida igen det någon annan gång, för doktorn har gett mig ett sjukintyg. Ska nog dit endå och titta på alla när dom rider, det blir spännande.

Annars består veckan av jobb och födelsedagsfirande och bröllop. det blir nog en bra vecka detta.


RSS 2.0