sol sol sol

jag älskar det , hela umeå älskar det. alla är så glada. trevlig helg, tack ni alla som förgyllt den. och speciellt tack till jessica för en toppen mysig dag i solen.

jag älskar den här låten.

jatack.

jag gillar mitt sommarschema. underbart! veckan har varit så rolig så rolig, jag trivs. nu är man fixad och klar och sitter och väntar på therese som är påväg hit, ikväll ska vi på tc och dansa häcken av oss. klackarna kommer vara på, och cidern i handen nu är god. helgen är planerad och klar, och vädret ska vara toppen bra! det enda jag saknar är min Linn.

Herartache on the dancefloor

nu ni, nu börjar det hända saker.

gårkvällen stort plus, morgonen stort plus, sällskapet hemma just nu stort plus. bara plus.

midsommar

och noll sommarkänsla. cp telia, skulle ringa och vara arg, då har dom så klart inte öppet. suck.

sol, men ingen värme.

tragiskt men sant, svensk sommar i ett nötskal.

motvinden imorse till jobbet var inte nådig, usch. jobb gick bra. men det finns någon viss som jag verkligen inte förstår mig på, är besviken. men tur det finns stora plus och söta personer där också. kul att jobba med bra bemannat och med bra tryck i butiken, lovely. sen har jag haft supermega bra fikaprat med jessica och sara, mycket trevligt , och bra för själen, tur det finns bra människor som lyssnar och förstår, givande samtal, öppna samtal, kan inte bli bättre. fikastuden avslutades med promenad till systemet för inhandlande till fredagens midsommarfirande, som kommer bli bra, mycket bra.

mys låtar, mys linn

idag

blir jag galen på två saker, första är desperate housewives, hur galet spännande slut kunde det inte bli på dubbelavsnittet av säsongsavslutningen? gah. sen hur man kan bocka av saker på en person och bara tänka, ja varför inte, sen blir man osäker på sig själv samtidigt, min hjärna är knäpp, och jag är knäpp som är vaken så här sent när jag har öppning imorgon, tack och bock.


news

grattis Linn, welcome to the lacto life.


regn regn regn

regn så långt ögat når, usch, man blir så deprimerad av detta väder, blä. planer för midsommar börjar bli sanna, jag och gänget, det känns bara helt rätt och kommer bli nice, men då var ju frågan mina vänner, vad ska man ha för kläder? såg vädret idag, mulet och stundvis regn på midsommar, (jippi) det blir nog ingen sommar i sommar.. fortfarande sur över det dåliga vädret på min födelsedag, det brukar ju alltid vara strålande sol då. nu får svenska sommaren skärpa sig!

bra.


Hold on to whatever you find baby
Hold on to whatever will get you through
Hold on to whatever you find baby
I don't trust myself with loving you

ojoj

vad tiden går fort, det är alltså midsommar på fredag, hur sjukt är inte det då? också har man fyllt tjugo och allt bara rullar på framåt, skumt, men samtidigt kul.
hittade mig en lägenhet jag verkligen verkligen ville ha, men nu är det visst någon annan som har bjudit på den, så nu är det bara att hoppas att det inte går nå bra med den köparen så jag kan få slå till.

har sedan senast vart i lycksele och i östersund, och sovit mycket lite, men haft vääldigt roligt, kom hem sju på morgonen på lördagen och jobbade senare till femton och sen fest på kvällen, och vilket festande därav, bästa förfesten på länge, snygg karl och mycket underbara brudar, ja kvällen var som bra.

nu idag har jag sovit ut, tvättat och diskat undan, det blev inte så mycket av mitt städande, men jag har iaf plockat undan.

jag diggar John Mayer.

lång ledig helg

vilket känns toppen bra, och idag ska man ta sig till systemet och handla för första gången själv, vilket känns lite spännande om jag ska vara ärlig.. jag är som lite halv stor nu.

sitter och kollar igenom balbilderna på internet sen gårdagens bal, caisa, du var verkligen super fin! efter några klick runt på åretsbal så hamnar jag helt plötsligt på förra årets bal, alltså vår bal, ett år sen, det har alltså gått ett år sen, kul ändå att se vilka olika var tillsammans med då, hur alla såg ut då osv.

3 juni 2009

då var man ikke tonåring, min dag kunde inte ha blivit bättre, tack alla ni som firat mig, jag är er evigt tacksam! Puss

första juni

det är redan första juni, hur fort har inte året gått? och värmen är här, och det gillar vi. jag tänkte att jag skulle berätta några rader om min helg, (sliten helg utan alkohol)

fredagens första hälft bestod av Willys jobb, som gick bra och fort, klockan två tog jag min cykel och begav mig ner på ängrarna för att träffa Linn, men jag träffade många fler människor på vägen, det var mycket mycket trevligt. solen sken, dock mycket blåst, men jag tror nog solen tog ändå. satt och kikade på när Linns "foolyeah" spelade, det gick inte så bra för dom, men dom var söta iaf. jag drack en cola och tittade på de fulla spelarna, där vid fem snåret begav vi oss ner till bana tio, där vi träffade Sara Stavert och deras "Män var är tjejerna?" det var underhållande, jag skrattade åt deras klockrena outfits, Stavert var blottare, ja, jag skrattade. sen började mitt blodsocker bli lite minus och jag blev tröttare och tröttare, sen kom Anna och Anna och gjorde min stund, deras kramar, deras ord. PUSS. sen gick jag hem och åt mat, (behövligt och mycket gott) blodsockret gick upp och jag började tom bli lite peppad på att gå ut, kör nykter eftersom jag verkligen inte var sugen på alkohol, slängde mig på cykeln och begav mig till någon fest öst på stan, ASfulla människor där, och jag blev lite små less på närgångna karlar och högljutt prat, så jag begav mig vidare hem till Frida och hennes fest, det var MYCKET trevligt, men sen vid halv elva kom Linn och då gick vi ner till kajen, säger ingenting om det  (TRIST) men det var super mysigt att träffa Petra igen, underbara Petra. men kajen var fjortis och 45+ fylla, ingenting för mig. såg folk jag inte ville träffa och sen for jag till TC och träffade Maja igen som gjorde min kväll än en gång, hon har som något speciellt, puss på henne. efter TC satte vi oss på cykeln jag och Linn och cyklade hem. påvägen hem ringer kusin Niklas och berättar att dom har fyra mil kvar till umeå, bara att cykla snabbt då tänkte jag, de kom där vid två tiden till stan, Nilkas och några (fjortis) brudar och hans killkompis. jaja tänkte jag , bara att få dom att inse att man börjar inte fara ner på stan klockan två på natten i umeå, speciellt inte om man inte har någon fest att fara på. men tillslut insåg dom det jag ville säga, och vi gick upp och började "bädda åt dom". grejer överallt och små brudar som sprang runt i string trosor, hm tänkte jag, men jag tvingade dem i säng (jag var trött efter att ha klivit upp klockan sex på morgornen) men jag tror inte jag kunde somna förän strax efter fyra, och sen upp vid typ tio för att gå ner på ängarna.

lördag. solen skiner underbart och blåsten har lagt sig, jag försker få utt gänget, (som ville jag skulle ställa väckaren på tio) sen gick vi ner och handlade mat på ica, ja det var intressant, jag var sjukt trött då. åkte iaf ner på ängarna efter att gänget åkt på hm för att handla hårnålar, jag sätter mig med jessica och gänget och solar och njuter av bra folk, hinner träffa maja och unneby som än en gång gör min dag och beger mig till jobbet klockan tre, jobbet går bra, jag har ett bra gäng på jobbet och jag får respons och prat igen något som gör mig glad, stänger willys åker vidare till rex jobb, SJUKT mycket folk, men en mycket rolig jobbkväll , det är som lite små trevligt,  fick de finaste komplimanger jag någonsin fått av en god vän till mig så det rann en tår, slutar där vid kvart i två och sen går jag och Linn ut. vi träffar Frida och Marcus utanför mcdonalds, mycket trevligt. står och pratar med marcus länge och skrattar åt Linn och Frida, smsar med en söting och sen kör jag hem Nickes kompis bil, för denne kille har tänkt köra hem till Luleå mitt i natten, ja ni hörde rätt, men han får iaf skjussa mig tillbaka till stan för jag skulle umgås med anna och anna och gänget. puss på dom. kom hem där vid fyra tror jag, och kommer hem i lägenheten som ser ut som ett BOMBnedslag, jag får panik, pallar inte att lägga mig när det ser ut som det gör, så jag ställer mig och diskar undan i mitt kök som stinker cigarettrök, så jag diskar och vädrar och surar. efter 15-20 minuter så är allt bortdiskat och jag kan sova i lugn och ro, sur men det gick bra. somnade strax efter fem och klev upp halv tio för jobb. for på jobbet, frukten är rolig och jag slutade klockan sex , sen for jag till ersmark för mys middad med familjen plus Tarjej, trött men glad, presenter och tårta, kunde inte bli bättre, jag älskar min familj för att de alltid för så att jag mår bra.

pappa skjussar hem mig , och jag känner hur skönt det ska bli att krypa ner i sängen i en nystädad lägenhet, kommer hem. BOMBnedslag, de som har bott i min lägenhet hela helgen har alltså när de for bara tagit sina saker och dragit. inte ens lagt dit kuddarna i soffan, jag slutkörd som jag är sätter mig i sängen (som jag knappt får plats i med tanke på alla grejer där) och börjar gråta, jag stor tjuter, hur kan man göra så här? här lånar jag ut min lägenhet till nicke och hans kompisar och de kan inte ens städa undan efter som som de lovar, inte ens tagit bort soporna, jag skriver arga sms till nicke och ringer min syster och tjuter, jag är så arg, trött och besviken samtidigt att det bara brast, plus att min persienn till fönstret är paj, syster och Tarjej slänger sig på moppen och kommer hit till mig och hjälper mig städa, jag är så tacksam och så glad över att de är så underbara, men jag är fortfarande så arg på Nicke , ringer iaf Tobbe och berättar allt och han blir jätte arg på sin bror och ringer och skäller ut honom. tack tobbe!

nu har jag vaknat till slagborr på morgonen och är lagom sliten, väntar på att Linn ska hämta upp mig , ska till Ersmark och tvätta. vilken  härlig ledig dag. men idag är det måndag, och måndag betyer ridning och idag står det hoppning på schemat. KUL!

RSS 2.0