lördag

idag har jag jobbat (som vanligt) Men det var en ovanligt trevlig dag idag, plus att jag gillar rykterna som just har påbörjats, bara så alla ni vet så ska jag och peter gifta oss i sommar, jag fick nämligen alldeles nyss reda på att jag är gravid, så jag ska flytta in hos peter nu om sex veckor. önska oss lycka till! (hoppas ni känner ironin..) bara för att man går in på mio så kan mycket fina rykten spridas. skrattretande, willys är verkligen ett speciellt stället.

för stunden ligger jag på mage i ersmark och bloggar, jag ska äta middag här, super mys, huvudvärken försvann så fort jag kom in genom dörren. sen ikväll blir det först hippologum och prata lite med kusinvitamin, så underbart kul! Ska dit med fröken rydelius, vi håller som ihop hon och jag, piff och puff eller linnx2. efter hippo blir det hem och duscha och sminka och göra oss snygga, vi ska nämligen ut på rex ikväll, nyktra och snygga. (för jag är ju gravid..)

jag förstår fortfarande inte hur jag får in videon, har kommit så långt att jag kopierat in länken i HTML knappen, men hur får man in den från HTML rutan?

Let's dance

åh, Morgan är verkligen bäst bäst bäst. sen har jag en underbar människa hos mig, vi har ätit mys middag, pratat av oss, spytt galla (ord alltså..) och ja, nu ska jag snart skjussa henne till Olles där hon ska jobba .. puss på dig Anna

torsdag

så var torsdag denna vecka här, jag har haft en så rolig dag idag. tänk att jag kan säga så om jobbet, har jobbat ett helt golvpass, utan kassajour, så jag har fått ta rast när jag vill, fått bygga om exponeringar, fått byggt mig en exponering, hjälpt kunder, plockat upp varor, varit allmänt duktig idag. jag har haft så roligt. enda minuset idag var att jag fick sjukaste skavsåren på vänster foten, så det slutade med att jag sprang runt i mina crocs ävenfastän jag inte får det. (bus jag) direkt när jag slutade klockan 1600 så åkte jag till Linda på kalasfika, det var trevligt, mycket trevligt. synd att hon ska flytta.. typiskt nu när vi just börjat lära känna varandra och bli vänner utanför jobbet.. men det finns bil och buss och sånt skoj också. nu sitter jag och gör ingenting igen, det är skönt. imorgon är jag ledig mina vänner.

förresten, hej alla mina minst 13 läsare varje dag. Vilka är ni?! blir så nyfiken.. (ni vet hur jag kan bli..) och ett till litet förresten, kaffe är gott, sjukt gott.

jag vill kunna lägga in sånna där videoklipp på min blogg, men ni får helt enkelt följa länken: Jag tycker om låten: http://se.youtube.com/watch?v=lzsomQktMiY

tredje gången gilt..

tragiskt men sant, men jag måste skriva två saker, jag har kommit fram till att jag är lite små töntig, gillar riktiga powerpopballader, är lite små såld på dem, sånna låtar som kan ge en gåshud eller pirr i magen, ja tönt, men jag gillare . och det andra jag vill säga innan jag går och lägger mig är att jag saknar kollektivet på sveagatan (med hannah inräknad)

jag..

.. bara måste blogga en till gång idag, jag bara älskar att lyssna på duktiga sångare och sångerskor, sitter och ser på Made in Sweden för första gången i mitt liv på kanal fyra, Kim och Janet kan verkligen sjunga. och Janet är bara 18 år. alltså född 1990, CRAZY

090128

idag är det onsdag, vilket betyder öppning jobb och tobaksbeställning, ska jag vara ärlig så har jag haft lite halv panik över hur jag skulle hinna med tobaken idag, så när jag såg berget rullas in i personalrummet så fick jag en liten klump i magen, ingen kassörska förrän klockan tolv och ja, det var mycket kunder idag. men vet ni vad? tio minuter innan jag slutade så blev jag klar! Stressad, men KLAR. duktiga jag! Idag har jag faktiskt nästanmigsjälv, (ja jag vill ha det som ett ord) Knepiga PMS vecka, fyra dagar nu, galet konstigt. förstår inte riktigt, min kropp är verkligen ur balans. man funderar mycket när man har en "survecka", det har jag iaf kommit fram till. hoppas natten blir lång. Imorgon ska jag iaf jobba golv hela dagen, det känns riktigt kul, hoppas jag gör bra ifrån mig.

Efter jobbet idag så begav jag mig till stan för fika på barista med Veronica, hon är allt bra den bruden. Man mår bra av de vänner som ger en energi. Pratade om allt mellan himmel och jord, med stans godaste kaffe i handen. plus en chokladmousstårta, M U M S. Den där Veronica mina vänner, hon är ett plus. Efter fika blev det snabb shopping till middagen, som jag fixade då jag kom hem, köttfärssås med soltorkadetomater, JA det blev gott!  Nu sitter jag iaf i soffan under en filt och ser på Sex and the city, ikväll ska jag inte göra något alls, skönt, det behöver jag.

Förresten ska jag få en vetekudde, längtar, förstå vad skönt för magen vid ajajvärk och nacken vid stress, tack Stenergard!

haha

(ironiskt skratt) cp vecka. you know it girls, once in a month.. Ridningen idag gick bra, helgen blev lyckad. fröken Rydelius full, super mega mys bakisdag hos Emma igår. (tack fina ni) bra hyrfilm, ibland lyckas man välja rätt filmer vid rätt tillfälle. Sjukt sliten fröken Öjbrandt idag. aj min mage.

Run är bra

jobbjobb

först stan, sen handla mat, sen jobb, inte så mycket tryck som jag mentalt hade förberett mig på , vet inte om jag tyckte det var skönt eller ej, kanske inte.. men iaf så stämplade jag ur 2125. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra! Fick skjuss av super mega jätte snälla  Annelie, hon gjorde hela min dag, nu lyser iaf mina nya ljus, perfekt! Har saknat att tända ljus. Konsig i hjärnan idag, jätte flumm Linn, nu har jag iaf organiserat alla mina papper hemma , bara pärmar som fattas.

Ikväll blir det bara hemma mys, men inte imorgon, lite klädpanik..

fredag

och jag känner hoppet, fet lön och har just betalat "De viktiga räkningarna" känns som om jag är på banan igen. Med sparande konto etc etc. Nu fattas bara plastfickor och pärmar att organisera mina pappren i. (Hör ni vilket prat..) men det känns bra att ha organiserat lite i ekonomin. Imorgon är det lördag fröken Rydelius. NICE. Ska mig nog ner på stan idag, åker nog vid halv ett/ett tiden, det blir nice. Börjar klockan tre, lär nog smälla till med folk idag. ska handla lite ljus på Willys iaf, mina är helt sönder smälta. Sen lite mat kan nog också vara bra.. Stänger med Stenergard idag, kul!

22 januari 2008

Vilken dag, har hunnit med mycket. Men först mina vänner, ska jag gratta min älskade lillasyster på födelsedagen, hon blir ju hela 17 år idag! 365 dagar kvar till myndig, sjukt att min lillasyster blir så gammal, men då tänkte jag till i min tanke att om några månader fyllerjag ikke tonåring.. sjukt.. bolaget och allt..

Har städat hela min lägenhet idag, så jag känner att jag har gjort nytta (för det behövdes) det är så skönt att komma hem till en städad och fin lägenhet, men jag har kommit fram till att jag verkligen inte trivs med toan, det är rummet som är sjukt tråkigt.. måste ringa akelius och kolla när dom skulle komma förbi och kolla taket på toaletten. Imorgon jobbar jag stängning, har laddat mentalt inför lönehelg, lär nog smälla till nu när folk har pengar igen. idag var det ovanligt lugnt, men det var bra, under mina tre timmar hann jag (och mina kassörskor) mycket, jag känner mig nöjd med mitt jobb idag. (endast tre timmar också) Klockan sex åkte jag med mamma till Midgård för att titta på min syster när hon spelade. Åh vilken super mysig kväll det vart. Efter midgård vart det fika i Ersmark, sen buss hem och nu är jag hemma. Blev bloggande på en gång.

På lördag blir det fest, jag är taggad.

bröllopsduellen

filmen var förvånanstvärt bra, en liten tår föll även ner på min kind (Ja EN) Det var verkligen fullsatt på bion, (NOT) haha, jag och Petra hade hela salongen för oss själva, har faktiskt aldrig sett på bio helt själv, det var som bra, då kunde man kommentera högt under filmens gång, (bra för mig) Vi var in på Hemköp ikväll, gissa vem som jobbade? Linus, åh Linus, saknad i mitt liv, hans energi allt. måste ringa honom någon dag framöver, så vi kan ta en fika eller vad som helst, gess what ? Han flyttar till Barcelona i mars, det är inte precis grannbyn.. men avskedsfesten blir nog bra!

Allt händer på lördag, jag är taggad inför lördag, speciellt en utekväll med min Linn, Linn x två, kommer inte bli bättre! (och kan för den delen inte bli bättre heller!) Linn på personalfest med Willys, som jag sa då jag ringde "du kommer att få en spännande kväll på lördag".

onsdag

öppningspassen tycker jag bäst om, även fastän de ger mig minst pengar. men det är mycket trevligare att var på jobbet när alla andra är där också. har skrattat idag, det känns bra. (oj vad jätte deprimerande det lät..)

min syster kom över på middag, hon är bra, hon är fin, hon fyller sjuttonår imorgon! Förresten så känns det bra när arbetskompisar ställer upp, jag kommer jobba tre timmar imorgon istället för sex, för sen ska jag åka till midgård, för att se när min syster spelar för första gången! Jippi, jag längtar!

nu ska jag fixa mig för min biodate, ska nämligen iväg på bio ikväll, med petra, jag känner att kvällen kommer bli toppen!

avreagera sig raden: VARFÖR HAR JAG SÅ SEGT INTERNET?

senare samma dag

jag ska inte klaga, jag har det ändå bra. men det är så svårt just nu. jag vill så mycket, men det går inte för att.. ja.. jag är jag helt enkelt. vissa saker kan jag bara inte förstå, ekvationer som inte går att lösas. vill få dem att förstå, vill få dem att öppna ögonen, men det är svårt. snack hit och snack dit jag blir så trött. det är jobbigt.

annars då? Bio imorgon med Petra, det kommer bli super! Ser mycket fram emot det!

nu måste jag börja se mot refrängen för denna dag, har ju öppning imorgon.

klockan är nu 1254

och jag vill köpa mig en digitalkamera

tisdag

alltså jag är som helt dagvill, vaknade efter fem timmars sömn klockan sju imorse och klev upp och slängde i två tvättmaskiner, (drygt men sant) men det blev sova mellan maskinerna och torktumlaren. men min hjärna är lite små konstig idag, behöver som sagt sömn!

Jag har blivit utmanad av Linn att skriva åtta saker om mig själv som är lite "intressant," lika bra att börja fundera kring min vardag. kommer bli en fråga i sig!

Vad tycker ni om min nya design på bloggen? Nice huh?

TACK LINN

härmed skriver jag mitt första inlägg med min nya snygga design. TACK LINN FÖR HJÄLPEN

efter ridning

och annat..

mys i Ersmark blev minst lika bra som jag hade trott, mycket skratt vid Linns dator där det fanns mååånga vackra bilder (kände ni också ironin?) Ridningen idag gick bara finfint, Denver är stjärnan! Nu sitter Linn bredavid mig och har ont i magen, synd om henne. men hon har fått lite pop i magen och även lite te. puss på dig Linn.

måndag vecka fyra

nu har jag sovit ut. så underbart jätte skönt, tror jag säger som min gode vän Linn, sova är nog ett intresse i mitt liv. förstå så skönt det är. man mår ju så toppen bra efter en god natts sömn!

Idag har dagen mest bestått av vuxenhetsgrejer, förstår inte riktigt att man kan bli vuxen så fort. helt plötsligt står man där, med lägenhet, fast jobb och räkningar. (ja det är vuxengrejer enligt mig)
jag har iaf organiserat denna månads ekonomi, även fastän jag inte sett någon lönespec, (den kommer på torsdag). har räknat med 2000 kronors sparande denna månad, och det är mitt nyårslöfte mina goda vänner, att försöka spara minst2000 varje månad. (Det blir ju ändå 24000 på ett år) och nu ni, för att kunna lägga undan pengarna har jag idag, gjort mig ett till konto, som jag kan göra överföringar till och från, visst visst. nu har fröken Ö tagit tag i sitt liv.
Jag har även ringt till Telia, och nu har jag gjort så att det blir telefonräkning varje månad istället för var tredje (inte lika stor chock..) sen måste jag bara få min gode far att skriva på pappret att ändra så att mobiltelefonnummret står på mig istället för på han, med andra ord, räkningen kommer hit till Morkullevägen istället för till Söndagsvägen.

Nu ska jag fräscha till mig lite och sen bege mig mot Ersmark, super mys dag, Linn x 2, Lisa och Jenny häng. M Y S ! Sen i eftermiddag är det dags för stallet, ååh jag gillar måndagar, gänget och stämningen, allt. helt underbart! Förresten så är jag inte fattig längre, fick ju visst lön den 15onde. jippi. inte under hundralappen på kortet längre! Jag känner mig alive again.

Broken Strings är en galet bra låt.

25 minuter kvar av söndag vecka tre

jag älskar serien how i met your mother, humor : http://se.youtube.com/watch?v=gdD0j6wmMNc

söndag vecka tre

jobb helgen avklarad, duktig Linn. Fick sluta redan klockan ett inatt på Rex, vart som sagt fullt där inne ganska så jätte snabbt. så jag skojjade med vakterna och var förste stämplare igår. det är som ändå trevlig stämning och trevligt att jobba på rex. alla är fulla och glada då de kommer in. dagens roligaste igår var vaktens ironi till mitt trevliga jag och en besökares så kallade "sign" vid kortköp där han skrev hans mobilnummer, (som om jag sparar kvittorna själv eller?) sen var det ingen goding heller,så tyvärr.. annars så var det en dryg så kallas Persa på Rex, stod alldeles för nära och var bara D R Y G, tur man bara kan ge en liten blick till vakterna så försvinner de dryga väldigt fort, tack för stödet pojkar!
efter jag slutat begav jag mig neråt i huset och stämplade ut sen begav jag mig uppåt och umgicks med Anna när hon jobbade, pratade med den söta bartendern igen. (ja han är SÖT) och hade allmänt trevligt mingel, nykter med ett glas cola i handen. inte fy skamm! komde oss iväg från Rex vid kvart i tre. (Linn trött då..) begav oss tillsammans med Unneby (som också jobbade på Rex igår) till Sveagatan där det blev nattsnack, natt mat och sova. Underbara Sveagatan. Ni är så bra brudar! Imorse blev det bestämt, på lördag blir det utgång med gänget. för jag jobbar stängning fredag, ledig lördag (LEDIG), sen söndag 14-17. Så varför inte gå ut då? Perfekt!

Nu ligger jag i sängen och skriver detta, funderar starkt på att poppa mig lite popcorn. PUSS

jadu

lycka till i malmö nu Suss, you can do it girl! och vi ses igen hemma i Umeå om tre år (Eller hur?!) Söta vännen ska flytta, tomt, men det känns kul att hon gör något drastiskt och bara drar, om man vågade något sådant själv..

efter vi vart hos suss (vi = jag, Veronica, Elina och Caisa) så begav vi oss till mig och piffade upp mig lite, sen begav vi oss till Corona. intressant kväll. nykter på krogen. det är intressant! inte något man gör varje dag.. och tror ni att kvinnorna på dansgolvet knuffas lite eller? mycket snygga karlar  på Corona, Caisa styrde upp nån karl, Veronica raggade på upptagna karlar. men vilken kväll vi hade brudar! har som saknat er mina högljudda tjattertanter!
men kvällens höjdpunkt var i min goda vän Maja Holms ögon då jag hoppade fram till hon och Anna, obeskrivligt, men oh så glad hon var. Jag var också glad av att se mina Anna och Maja. Puss på er! Inatt blir det sova på Sveagatan. M Y S.

Men först Willys jobb och Rex jobb och hämta bil i Ersmark. Ses på Willys eller REX!


smile

glömde ju berätta om det första jag såg imorse, som vanligt kollar jag alltid mobilen då jag vaknat. då hade jag ett sms från min pappa där det stod: "Godmorron.det står en lunchlåda utanför lägenhetsdörren." så jag kliver upp, och gess what? där står det en röd matlåda till mig. åh PUSS.

no life at this weekend

nu har jag mördar helgen, eller mördar och mördar , men det är iaf helgen då jag inte har något liv. (men det är samtidigt helgen man tjänar bäst pengar, så det är som plus minus noll) stängning, stängning, rex jobb, stängning.

Promenaden igår då? Gick super bra, men den slutade med stora skavsårsblåsor (inte lika skönt..) vädret var iaf toppen, musiken var toppen och tempot var uppe. Tog mig tillslut till Ersmark , där en glad katt mötte mig i dörren, han är som saknad i mitt liv den där kisse. Hittade mig iaf lite köttfärs, en mjölkliter och en liten bröd bit. Bra med "Ica Ersmark" när ekonomin är lite torr på Morkullevägen..

Spotify är faktiskt riktigt nice, men jag hittar inte min nya favorit.. (Agnes Carlsson - Release Me) det känns lite torrt, de hade bara två låtar med Agnes, en duett med Måns Zelmerlöw också låten My Everything. Så nu fick de ett litet minus..

http://se.youtube.com/watch?v=MrIhtYwjR34

Efter promenaden igår begav jag mig hemåt med hjälp av skjuss av Jessica, sen lämnade jag av mina grejer, fastnade i telefon och vid made (as töntigt program egentligen..) sen tog jag på mig alla kläder igen och tog mig den låååånga (ironiskt tonfall) promenaden till Jessica och Isak, där det blev pizzabak och sedan film tittande. sen väl hemma igen såg jag de sista programmen på How i met your mother säsong 1.. så vad ska jag nu göra? :/ DC++ kanske måste laddas in i min dator? någon snäll själ som kan hjälpa mig?

Ikväll blir det först jobb till halv tio och sen efter det blir det att bege sig till måndagsvägen i Ersmark där Suss har sitt avskedsfesteri. jag vill egentligen inte fara dit.. för detta betyder hejdå, hon flyttar alltså till skåne.. i flera år.. jag vill inte det! hon har ju som alltid funnits här, men det kommer bli tomt, även om vi inte umgås jämt och hörs jämt så kommer det ändå bli tomt.. vi har ju ändå kännt varann i över 12 år. Jag kanske ska låsa in henne i något undangömt utrymme och låta henne stanna där inne ett tag? för då missar hon ju skolstarten och flytten ner! YES bra idé fröken Öjbrandt!

Sen har jag funderat på en sak.. drömmar.. varför är de så verkliga ibland, och vad betyder de egentligen? vissa drömmar kommer och går, hm, knas.

torsdag vecka tre

(dålig rubrik, men jag kom inte på något bättre..)

Inatt har jag sovit, jag har sovit ut, känner mig som en helt ny människa, vaknar upp och tittar ut, det är strålande sol och femton minus grader, nu har jag klätt på mig, tvättat asiktet, smörjt ansiktet och borstat tänderna, nu är det dags, lång promenad till Ersmark. trevligt. ska bara lägga in lite ny musik i mobilen, så man har lite nytt att tagga till över. perfekt!

Ace of base

sitter och poppar gammal bra härlig barndomsmusik, för stunden poppar Ace of base i mina högtalare på datorn, toppen bra! Man får som nå konsigt leende och nå konstigt pirr i magen, känns det igen?

Dagen? tungt att kliva upp när man var ledig igår, men det gick bra, spännande start på dagen, lagom tempo, hann med det jag ville, frågor, svar, ja. delad dag. det var jobbet. Tog mig hem, smsade med Ina på vägen hem från jobbet, hon hälsade på mig efter kanske en timme, ååh Ina. fina du. vissa är bara bra. och du min vän, du är bra. hann berätta saker, hann höra saker, hann helt enkelt prata ikapp oss (hon har ju faktiskt varit i Indien..) Fick mycket fina ord på vägen. Sen berättade jag en sak för henne som gjorde att jag insåg något nytt om mig själv, skönt, nu har jag faktiskit rett ut en fråga i mitt huvud. tack för att du lyssnar!

Nu sitter jag och ser Sex and the city på tv3. Efter klockan nio ska jag slå igång How i met your mother, helt underbart. tack för en bra serie! Love Love Love it.

Bra avslut på en onsdag. Förresten, på lördag blir det Rex jobb, Mia ringde idag. Kul, känner mig taggad!

"Have you met Ted?"

Min lediga dag har gått till att: sova, diska, hämta paket på Mariehemscentrum i vilket det fanns FÖRSTA SÄSONGEN AV HOW I MET YOUR MOTHER, love love love it. så efter det har jag legat i sängen, sett första DVD skivan av How I met your mother och legat och skrattat lite för mig själv. har man en ledig dag så har man.

ikväll? no idea


måndag

= ridning, alltså seriöst, ridgruppen, stämningen, hästarna, allt är bara helt bäst. tycker om måndagar, dessa får mig att må så bra! Men nu känner jag lite av ridningen i benen allt.. skönt att få lite träningsvärk, det är ju ändå två veckor sedan sist. Red Donna idag, gick faktiskt super bra, med en sporre och allt, men vad gör man inte när man sitter på en riktig suris, men vi passade som bra jag och donna, kom som på henne där i mitten av lektionen, ryggningar är bra, åååh I'm back! Behövde verkligen en sån här avslutning på dagen, spänningshuvudvärk hela dagen, undrar hur länge det ska hålla i sig? har iaf min öppning, ledig, öppning, ledig, stängning, stängning, stängnings vecka. vilken dygnsrytm? men de är härliga ändå!

På fredag har susanne sitt avslutningskalas, trist att hon ska flytta.. känns som overkligt, har inte riktigt fattat att det är sant, det vill som inte gå in.. har som ändå kännt henne i över tio år, så det kommer bli lite tomt. fina du!


imorgon då? ska kanske vara med Ina, det känns toppen mys ifall allting går som det vore, Välkommen till min blogg förresten hjärtat! Apropå hjärtat, har fått fyra samma kommentarer av Caisa och en anonym.. hm? men det är trevligt med lite kommentarer på bloggen!

Nej, frågor, funderingar, less och ja. men det blir bra! allting har en mening!

yesyesyes

måste bara säga att jag nu har Spotify på min dator, mycket trevligt mycket trevligt! Måste förresten köpa mig ett par bra högtalare till datorn!

dagen efter dagen före

det blev en helt lyckad kväll igår. förfest här först, med Lotta, jag, Caisa och Elin, sen begav vi oss till Jessica och hennes "sambo" i stan på förfest, sen begav vi oss ut på Rex, som vanligt glidaren jag, drinkar, massa dans, skriva saker på min arm, söt bartender, ja kvällen blev lyckad! natten var bra. orkar verkligen inte ställa mig i köket och diska, blir och äta rester sen middagen igår till middag idag, det var toppen gott, speciellt då man var så pass hungrig som jag var igår. Lotta och jag är ett bra team! hon ska hit på filmmys ikväll, det blir toppen!

Sitter och ser på kanal fem nu som handlar om skönhetstävlingar, jag sitter mest och gapar, helt sjukt! "God bless America" sjunger dom... hmm. ja du..

förfest

sitter och väntar på Lotta som nu äntligen är påväg! Inte lätt när det är sminkning, påklädnad och allt på spel! men maten är iaf klar och min mage kurrar, vinet står fortfarande och väntar, tror nog jag ska ta och korka upp nu kanske. goooo vinet. förfest på ålidhem, blir spännande, men trevligt


lördag

andra dagen på ledigheten, underbart! Var till vännäsby igårkväll och sov över hos Frida, underbara Frida, saknar och saknat henne. men ikväll blir det iaf REX för hela slanten, sjukt underbart att festa en dag och sedan inte behöva gå till jobbet dagen efter! natten är ung och jag är ung och vinet står bara och väntar. För stunden sitter jag och  poppar musik i datorn, lagar lite mat och väntar på Lotta, det blir Lotta och jag ikväll, men ute på Rex väntar även fler trevliga möten för kvällen. Toppen toppen toppen ! Jag känner att kvällen nog kommer bli en ganska bra kväll, fastän mitt konto börjar gå mot det ledsna hållet. PUSS på er. Vi lär ju säkert ses ute! HADE

dagens

sämsta: spänningshuvudvärken, tog kol på mig, den la sig som på nå knasigt sätt bakom ögonen och hjärnan kändes som en svamp, stooooor. men jag var en snäll medarbetare idag och tog stängningen, så det blev några hundra extra. tacktack. Hade inskolning för Linda vid stängningen idag, jag gillar att lära ut saker det är kul.

Tur att jag har Anna Stenergard på jobbet, utan henne, ja..

Igårkväll fick vi ett helt överaskande besök, (vi jag och Linn) Veronica kom förbi, fina fina Veronica, hon är då för underbar. kom förbi, skrattade, pratade, uppdaterade, blev allvarliga, pratade mera, sen for hon, då gick jag och Linn och sov. sov bättre inatt än natten till igår, var som helt uttömd. Men jag är så glad över att det är så många som håller med mig och som bryr sig om mig. Hörde något intressant idag som jag tycker bara är helt sjukt, vissa personer har ju inte alla hemma.. men tillslut kommer du nog inse det. Men förresten, den där filmkvällen jag hade planerat igår blev istället prat, skratt, bloggläsande, allvarssnack, matätande, mer skratt, mer bloggläsande och sen lite grammisgalan också, pinsamt att se sig själv då man sluddrar fram ett tacktal (ingen nämnd ingen glömd..) men det var iaf lite väl pinsamt, sen tycker jag att det var tragiskt att inte Veronica Maggio vann något.. men det är ju stort att vara nominerad, en vacker dag är det hennes tur!

seriöst alla

vad gjorde man utan sina vänner? shit alltså, styrka, kärlek och konstuktiva tankar, ni är bäst.

ikväll kommer Linnsan hit, fina underbara Linn, det är vi två, Linn+Linn=Linnx2


svår dag

har sovit inatt, men ändå inte sova, var som att kliva upp ur en dvala imorse, tur jag hade kaffe! kallt ute så det blev täckbyxor på. fick lov att ringa till jessica och väcka henne imorse vilket kändes obra, men jag hittade iaf öppningsnyckeln! jobbade på och hade möte, ska inte skriva några kommentarer alls här , även fastän jag hemskt gärna skulle vilja skriva av mig, besviken är jag och det kan jag skriva här.

ikväll tror jag att jag bara ska krypa ner under filten och se lite film..

today

Kul med många besökare!! welcome!

igår var en ganska känslomässig dag, men petra, charlie och mattias kom förbi på min rast vilket kändes toppen bra! tänk vad vissa personer kan få en att må så bra, det är skumt, men underbart! efter jobbet blev det middag och prat hos mor och far i Ersmark, där jag träffade min syster, älskade Julia! Sen just innan jag skulle åka blev Kisse jätte mammig, underbara katten, synd bara att han skulle bli så då jag for, kände mig så dum då jag fick lov att fara.. åkte iaf till stan och på bio med Linnsan, jag pratade på i bilen och Linn blev mer och mer nere, men vi pratade på hela tiden enda till filmen började. Australia, helt underbar film, inte alls så dålig som alla sa. Linn bölade och bölade och bölade, förstår inte varför jag inte grät något.. en tår föll just i slutet, men den var iaf helt underbar!

idag jobb igen, skönt att jobba tisdagar då det är söndagslön, toppen bra! inga kommentarer,

För stunden sitter jag i soffan och ser på Shear Genius och Top model , sjukt jobbigt då det går två program man vill se samtidigt, (vilket i-lands problem!)

love love love it




Jag skulle göra vad som helst för att få denna BH, så sjukt snyggt när den är så där "längre" under bysten, mums!




Eller varför inte köpa en BH för en miljon dollar?










En utav de snyggaste korsetter jag sett...





Sjukt snygg outfit! Underkjolen är wonderful!









första söndagen 2009

då har man gjort bort en till jobbdag, jag var iaf helt slut igår. tror jag är lite på minus sidan när det gäller sömn..

har diskat och städat undan hemma, tänt ljus och ätit middag, känns bara så bra! Nu sitter jag och ser på Kopps på tvåan, den är ju helt underbar!!! Nu är det scenen då de flyr från specialstyrkan och Benny ska bajsa i skogen.. hahaha helt wonderful, hela filmen är klockren, sitter och ler genom hela filmen!

tvätt tid på en fredagkväll

jotack det funkade det också , nu sitter jag och kikar på sagan om konungens återkomst på kanal fyra. vissa scener är faktiskt riktigt äckliga, som den som är nu, när dom är i "her"s tunnel.

jag har iaf kommit fram till att jag saknar att göra saker med mitt brudgäng. så tråkigt att jag alltid lyckas jobba precis då det ska planeras något. men jag tänker faktiskt inte ge upp, jag behöver vissa ljusa stunder i mitt liv.

vissa saker förstår jag mig på, andra inte.
vissa säger en sak en dag och nästa dag något annat.
detta kan göra att jag funderar och analyserar alldeles för mycket
obra är ordet, obra

this is why

detta är världens bästa modevisning. http://www.youtube.com/watch?v=JOWUzFwb1RM&feature=related


underbart!

det finns de som gör ens liv och ens vardag lite bättre. tack tack tack joel för att du tagit mitt pass imorgon. så nu kan jag åka till lycksele och hälsa på farmor! mysmysmys på hög nivå.

andra januari 2009

jag är trött, känner nu att man har lite lite sömn i kroppen.. ikväll blir det tvätta och städa, kul fredakväll? men det är något som måste göras! Pappa och mamma har tagit hit min fina hylla, så nu står den här i mitt rum. Blev toppen bra! inte alls lika tomt, sitter nu och ser på yrrol på fyran, den är ju helt underbar! min humor är knasig, jag vet. men jag gillar den!

Ikväll blir det förutom tvätta och städa filmtittande. Det känns som en bra plan för min kväll..

Imorgon vill jag fara och hälsa på farmor tillsammans med mamma och pappa eftersom jag inte sett henne på flera månader, men det finns ingen som kan jobba mitt öppningspass, känns trist, hade vela hälsa på farmor imorgon..

Sen på nyår så tappade jag bort min fina vante! Jätte tråkigt! farligt med väskor.. förreten vart nyår toppen bra! tack brudar!!


RSS 2.0