helgen.

helgen i fyra ord. SLITEN MEN SJUKT KUL.

Tiger Lou var bäst på Umeå Open, när jag tog mitt första glas under lördagen var jag fortfarande bakis, sjukt sliten. men efter några glas och några drinkar var jag i fyllan och villan. tog mig in till folketshus med brudarna vid åtta tiden och då begav vi oss snabbt till baren för några cider, sen var det dags för Tiger Lou, skakade av adrenalin och var allmänt lycklig. synd att de spelade så tidigt. efter Tiger blev det drinkar på TC. sen lite allmänt minglande (MYCKET FOLKT UTE) såg det näst hetaste jag sett på scenen, mycket snygga människor allmänt minglande runt på Umeå Open, jag gillar brudarna jag var ut med, de är bra. träffade dock inte alls de jag trodde jag skulle träffa, utan mest många andra, mycket trevligt! Blev övergiven på Deportees och lyckades få spya på benet, på max blev det nästan slagsmål i matkön och det var så mycket folk att man knappt tog sig fram med brickan. Jag blev irriterad på Umeå Taxi, största minuset under kvällen, tio minuter i kö för att fråga var taxin tagit vägen. usch. men tillslut kom det en bil och det blev sommartid under natten. man ställer om klockan klockan tre på natten ifall någon undrar.

söndag? får ett gulligt sms av Maja Holm  när jag ligger och kollar på reprisen av Let's Dance, hon lyckades på nått knäppt sätt få upp mig ur sängen, blev iaf fika på Mekka med Hannah, Maja och Anna. M Y S. Hannah och jag var allmänt sega och bakis, Hannah dock lite mer än jag. gott med bakelser och goda mackor. mums. efter fika blev det kinamat med Anna, Anna är bra. hon får inte flytta. Efter mat och en joggingtur till bussen stannade vi av hos Maja och Andreas och småtittade på TV hela kvällen. till det blev hem och sova. jag var så trött att jag inte kunde somna, sjukt skumt, jätte dålig sömn inatt. Seg Linn idag, typ bakis fastän jag inte är bakis, skumt.

PUSS

tidsfördriv

nu är jag klar för kvällen, sminket är på, outfiten blev toppen, värsta sommar, och ja, jag tror allt att min kropp har slimmat till sig, har nämligen en storlek 36 väst på mig just nu, hur knäppt är inte det då? men kul! och den är snygg! (tack syster för att du inte ville ha den längre) jag fyndar ganska ofta kläder hos min syster nu.

jag funderar på att åka bussen som går om 10 minuter och hälsa på min gode vän Linn på hennes jobb, det är tydligen mycket folk där idag så vi får väl se om hon har tid att prata lite med mig. nej nu ska jag tvär byta till en utav mina favorit låtar och tagga till lite mer, vi hörs imorgon! PUSS

UMEÅ OPEN

äntligen är dagen här. gårdagen blev hel lyckad, ingen som stupade denna gång, vissa fick fara på trevligheter efter krogensdansande. Invito var riktigt värt, kul att vara på ett nytt ställe, lilla jag på Invito, träffade mycket tjänt folk och hade en toppen kväll. morgonen vaknades tidigt som vanligt och jag kunde inte somna om, så jag har legat och kollat på TV och poppat upp för kvällen, just nu med deportees i högtalarna på datorn, perfekt! kvällens outfit är utvald. gårdagen hade gåtor, gårdagen hade skratt, gårdagen var jag fab, ikväll blir nog också en fabkväll, wonderful. födelsedagsbarnet var sjukt vacker igår, och hon var allmänt bäst som vanligt, gänget älskar jag verkligen, inte en enda gång jag inte har kul med detta gäng, puss på er! och tack för skjussen hem andreas och maja! toppen bra att slippa betala taxi.
Frasses var gott igår också, men dock inte lika god som den var förra helgen, men skönt att komma hem och sova hemma. oj så svammel det blev i detta inlägg, men det är så det ska va!

förresten, träffade frida igår, det var trevligt, mycket trevligt, lite deeptalk i soffan, du är bra bruden!

gårkvällens citat: "hut i humeå"

dagen före dagen efter

ojoj, sitter och kollar spelschemat för umeå open imorgon, jag är så taggad. har som inte tänkt så där väldigt på att Deportees ska komma till Umeå Open och spelar imorgon, utan det smälte in i min hjärna nyss, och OJ VILKEN NOSTALGI, våren mellan ettan och tvåan, shit. galet pirr i magen och mycket känslor på samma gång, imorgon ska jag stå i Idun, först klockan nio för underbara Tiger Lou och sen klockan 0100 i äpplet för Deportees, wonderful. PUSS

ikväll då? är också taggad för denna kväll, underbara Anna Nordström fyller ju 21 idag. så det blir festligheter och trevligheter på Sveagatan ikväll, först jobb sen fest. vilket helg va!

Spotify är btw ett sjukt bra påhitt, tihi

onsdag

måndagens ridning gick hur bra som helst, jag var stolt, anna var stolt, vilket häst, den vill jag ha!

behövde bara säga det, men hon var fin, den där älvan! ny kärlek. dagens arbete blev 11 timmar, i slutet var hjärnan lite knäpp, men jag har fakiskt haft en bra dag, har haft inskolning, det tycker jag om. det var inskolning med josefin, kul att ha någon man vet vem det var innan. stress dag men det är ju LÖNING. jätte skönt att jag inte har några gigantiska räkningar denna månad, helt perfekt. börjar komma på rätt köl med min ekonomi..

mina vänner, vet ni vad det är på lördag? TIGER LOU PÅ UMEÅ OPEN, OCH JAG ÄR SÅ TAGGAD.

ledig måndag = tvätt och städdag

uppstigning just innan nio, efter att ha somnat runt tio tiden igår. skönt. syster sov hos mig, mycket mysigt. klev upp och började med ett projekt jag länge borde ha gjort. på sistone har jag haft lite svårt att duscha för att det har börjat bli lite stopp i avloppet, för någon vecka sedan hade jag tänkt ta mig an avloppet men blev då sjuk och jobbade ganska mycket så när jag väl kom hem orkade jag inte börja med det. men imorse så var det dags. som ni kanske alla vet har jag badkar i mitt badrum, och för att ta sig till avloppet under badkaret så måste man ju få bort det där stora vita "locket", det var ju ett äventyr i sig, men tillslut så fick jag en snilleblixt och fick bort det. väl där inne så skruvade jag lös lite olika delar till röret som leder vatten, fick då lös det stora långa röret och spolade lite vatten (ganska hårt vatten) och där var stoppet, plopp sa det och så var det fixat, tänk så duktig man kan vara ibland alltså, rörmockaren Linn. och allting sitter nu där det ska och ingenting läcker. (eller hur det nu stavas, blev lite osäker.. heter det läker eller läcker?)

efter att ha fixat avloppet (så det nu går att duscha) så har jag städat hela badrummet, hallen och rummet, sen har jag nu slängt i tvätten i tvättmaskinerna, men när jag kommer ner i tvättstugan är det någon som tagit mina tvättmaskiner! (tvättstuga 2) kände frustrationen och blev lite små sur, men jag proppade in min tvätt i maskinerna i tvättstuga 1 istället och sen kommer det ner en kvinna, stressad och lite skamsen, hon hade nämligen tagit fel på datum, och fått panik när hon såg mig gå ner i tvättstugan med en tvättkorg. men det löste sig ju tillslut eftersom det fanns två maskiner lediga, tur man är snäll, men jag hade ju helst vela haft de andra maskinerna, känner mig mest hemma med dom.

ikväll är det ridning och jag längtar.

söndag

gårdagen: stress på jobbet, men trevligt att träffa Anna Stenergard igen, kom just precis på att jag är ledig idag och imorgon, så jag skulle egentligen gjort mig min tobaksbeställning igår, men jag får nog fara förbi där i eftermiddag och skicka iväg beställningen, för det är ju faktiskt lönevecka i veckan. efter jobbet kom syster till willys så vi promenerade och pratade hela vägen till mig, hon är som väldigt fin min syster. väl hemma på morkullevägen var det dags att fixa och dona inför kvällens temafest, blev riktigt nöjd med hur jag såg ut, mycket mycket nice klänning faktiskt. blev iaf fest på västerslätt i en lokal tillsammans med en massabrudar, underbart! sen blev det olles, men där var det väldigt folktomt, så efter kanske en halvtimme gick jag och Linn till Rex istället, sjukt nice att bara glida förbi och in på Rex. Väl inne på Rex träffade vi mycket folk, många plus och mycket glada miner, väldigt bra kväll. gick sedan på frasses och käkade, sen kom Anna efter hon slutat jobba och då satt hon med mig till jag käkat klart och efter det gick vi till sveagatan och sovde, skönt ändå med lägenhet i stan!!


dagen: vaknat, gått och handlat, ätit. diskat lite och bara umgåtts med en underbar person, solen skiner, mitt huvud gör lite ont efter gårdagen, men syre och sol gör susen. nu äter vi chips och dricker fanta. GOTT

alltså jag är ju sämst

förlåt mina vänner, jag är verkligen dåligt på att blogga, men mina senaste dagar har bestått av hosta, feber och att jag har legat däckad i sängen. många dygn nu på slutet har spenderats i min säng, underbara sängen. men måndagnatt är bland det värsta jag vart med om, låg och hostade bokstavligen hela natten, somnade där vid fyra/halv fem och väckaren ringde klockan halv sex. jag hade "sår ont" i halsen, jätte otäckt. men till det hemska, när klockan ringde så tog jag mig inte upp, efter tio minuter kunde jag sätta mig upp, sen började hostan igen och jag kämpade fram lite ljud så jag kunde ringa och sjukanmäla mig till oskar, stackarn som blev väckt så tidigt. med dåligt samvete somnade jag till slut och sov till mitt på dagen.

annars då? annars så är jag taggad för lördagen, Frida har sitt tjugoårspartay, fancy fancy, har en nice klänning till lördag, kommer bli toppen! gårkvällen spenderades i vännäsby där det blev en massa go fika och trevligt sällskap, vissa gör en gott.

sen mina vänner, nästa helg, då smäller det! Adrenalinet kommer pumpa och jag ska stå där, och se TIGER LOU! Lovley! jag är så taggad så, bra brudar, bra musik (och lite alkohol) kan inte bli bättre!

partay

då var det lördag, jag har shoppat, mycket. jag har inga pengar kvar nu. men det gör inget för jag är glad ändå. jag har shoppat kvällens outfit och jag är taggad. sitter nu och väntar på att karin ska sluta jobba så jag kan börja fixa mig inför kvällen. slagertema hos den nyblivna 25åringen Ina, stort grattis vännen! Förkylningen och febern känns bättre, men jag känner mig inte 100. börjar förresten bli lite hungrig nu. Stavert ska med ut och dansa ikväll, och hennes Tomas, PERFEKT. toppen kväll. jag taggar. usch, jag skakar i fingrarna, skumt, måste vara de tre kopparna kaffe jag drack på Barista med familjen plus Katja. (mycket trevligt)

tur man är ledig imorgon så man kan sova bort febern. (den lär ju dyka upp imorgon också)

stackars mig

jaha, hur bra har jag varit på att uppdatera på slutet? men jag har inte haft någon ork att sitta vid datorn. jobbar hela dagar och idag var en "intressant" dag.

igår var jag på midgård och kollade på min syster när hon sjöng, sjukt snygg syster och underbar röst, jag var stolt och rörd. projektet var toppen bra, lite konstig men (det var ju midgård). igår började jag känna att febern var lite lätt påväg, så imorse när jag vaknade hade jag feber, men jag tänkte att nog klarar jag av att jobba iaf, så jag klev upp, ställde mig i duschen, sminkade mig, fixade håret, åt lite frukost och tog mig två alvedon. hostade gjorde jag hela morgonen också. (en riktig fräshing på morkullevägen) gick till bussen, åkte buss med sandra som öppnade idag, gick ut på lagret och tog en plockpall och började dra den, oj så jobbigt. kroppen var så svag så svag, blev fuktig på ryggen och huvudet snurrade. jag försökte i en timme, men klockan åtta så stämplade jag ut mig och gick till jocke och sjukanmälde mig. tog mig sakta men säkert till bussen. (anfådd) satte mig på bussen och tog mig hem. gick och la mig på en gång och har i princip sovit hela dagen, (sova och dricka mycket vatten är grejen) nu känns det faktiskt bättre i kroppen men huvudet är dock inte riktigt min vän. Pappa var världens sötaste och kom förbi med lunch åt mig. nu ska jag snart krypa ner under täcket igen och tycka lite synd om mig. tur jag är ledig imorgon så jag får kurera mig inför lördagen partaj, Ina 25 år och melodifestivalfinal, kan inte bli bättre! Brudar, alkohol och sedan rex . kommer bli en toppen kväll!

bra fröken ö

kvart i åtta så tog jag tag i min dag och gjorde en sak jag hade tänkt göra idag, jag städade undan i köket. grattis, det tog några timmar fröken ö. med lite Tiger Lou poppandes ut ur högtalarna på min sterio blir allt bara bra!

på tal om musik ur högtalare.. ska jag berätta om mina två senaste nätter? jag tror jag har fått nya grannar som bor vägg i vägg med mig men i andra "uppgången" alltså 18D.

1. natten till onsdag vaknar jag av mega hög musik klockan tio i tolv, och det tystnar inte förrän vid ett tiden, (då blir musiken så "hög" att man kan iaf somna mha bomull i öronen. Min största fråga var, VEM har fest en tisdag? (jo dom) jag var så trött och arg att jag var nära på att brista. men tillslut somnade jag, men oh så trött jag var när väckaren ringde klockan 0530.
2. från klockan sju på onsdagkväll är det partay igen hos grannen, men denna gång är det väääldigt hög musik plus att det låter som att dom håller på att riva hela lägenheten, det dunstar i golvet och ja, vem vet vad de gjorde där, säkert hela havet stormar eller något sådant trevligt. iaf. det blir aldrig tyst, jag tänkte för mig själv att det är ju ok klockan sju, det stör mig inte jag blev bara lite fundersam på vad de gjorde, men klockan gick mot nio, tio och fortfarande samma ljudnivå. jag är då så trött att jag nästan somnar framför TVn så vid halv elva tar jag mitt pick och pack och beger mig mot sängen istället. men det blir aldrig tyst hos min granne, och det går verkligen inte att stänga ute ljudet. så vet ni vad jag gör? jag ringer störnings jouren, men just när jag fått en bil att komma så blir det knäppt tyst, så jag väntar några minuter sen ringer jag och ber bilen vända. men precis när jag lagt mig till rätta så, vad tror ni? jo musiken sätter igång igen. jag tror verkligen inte att det är sant, men jag klär på mig lite kläder och beger mig över till mina "Kära" grannar, det är en ganska ung tjej som öppnar, hon kan inte vara mycket äldre än jag, men jag ber henne iaf sänka ljudet, (KÄRRING LINN) kände mig lite som en gamm kärring men jag gick iaf över till mig själv och gjorde ett nytt försök till att sova, men de sänker inte på ett litet tag, och då är ljudnivån så pass "låg" att jag kan stänga ute den någorlunda med lite bomull i öronen, så tillslut somnar jag, mha bomull men även för att hela jag var helt död.

vad skulle ni ha gjort? och vilka har fest tisdag OCH onsdag mitt i veckan?

en ledig torsdag

oj, idag är en dag jag är ledig. shit, nio dagar sen sist, vad har jag då gjort på min lediga dag? hm, I N G E N T I N G. jag är då sämst. men oh så skönt det är att ligga i sängen en hel dag och inte göra någonting, men mina vänner. jag sitter faktiskit och gör mig en skiva nu. en skiva med Tiger Lou, och ja, det kommer bli toppen bra att ha när man städar och gör sånna duktiga saker, (som jag egentligen tänkt göra idag.)

det är något väldigt skumt med mitt högra öras öronsnibb, det är lite blått också är det som om det är nå hårt och runt där som gör ont, märkte att jag hade något där igårkväll, men idag kikade jag på det och mitt öra är blått. undrar vad det kan vara..

imorgon ska jag på after work middag med mamma och pappa på TC och sen ska vi på bio, jag tycker att det kommer bli mycket trevligt. bara en mysig inte stressig dag.

Sjöberg var förbi för ett litet tag sen med en personlig inbjudan till hennes fest, jag längtar, det kommer bli toppen!

RSS 2.0