31 maj 2008

Först. spöken spöken spöken, less less less. vad ska man göra? det är frågan.

gårdagen: Gåtor och karlar, ojoj vilken kväll, jag och sjöberg var nog sveriges bästa bartenders igår tror jag. puss på dig och puss på vår kväll. saker händer alltid runt ikring oss, något som kan vara både bra och dåligt. men något hemskt hände även igår, jag vill så gärna ibland bara spola tillbaka tiden och göra vissa saker ogjorda, jag önskar och önskar. drömde inatt att allt blev bra igen, önskar önskar att det skulle gå.

dagen: har hunnit bränna mig i solen, drygt för nu har jag solfrossa, men oh så brun imorgon! Nu blir det snart middag med ännu mer alkohol, ja nån gång ska man festa två gånger samma vecka, hur ska det annars se ut? bilder från balen kommer snart, jag lovar! vi var så snygga brudar !

Nu taggar jag fest till feedback, inte tokigt inte tokigt! Vännäs och de bästa brudarna

LESS

28 maj 2008

dagen efter balen, vilken underbar kväll!! inga ord kan beskriva, tack isak för att du ville följa mig! Dock har jag galet ont i fötterna just nu, de svider och värker, men det var de värt! Har kikat bilder på apberget och på vk.se har skrivit upp numren på vk.se behöver ni inte söka brudar!

369 Rydelous + Emma
397 Sjöberg + Marcus
404 Jag + Isak
453 Veronica
454 Elin

25 maj 2008

I know it's wrong
Hanging on too long
And I know it's wrong
Hanging on too long
And I need to move on
I'm hanging on too long


Gårkvällen begavs mot Sävar, först Willys för candyköpande, sen i bilen som gick fort mot Sävar. Möttes av två glada människor i huset och vi började se slagern, tillslut satt jag nästan själv och tittade på slagern, som jag trodde vi skulle se tillsammans. men jag tyckte iaf Pirelli gjorde ett kalas bra framträdande! Efter alla bidrag drog alla till kulturnatta, något som jag inte alls ville eller vad inställd på att göra, så jag for till Stavert i Långviken och såg klar röstningen och njöt av att få se lite slager med fler som också tycker att det är ganska trevligt att se ESC. Björn Gustafsson gjorde ett klockrent framträdande då han läste upp Sveriges poäng, vilken karl! Tack förresten Malta för 12 poängen! Ryssland skulle iaf inte vinna, så bra var inte låten. Kunde inte Ukraina eller Norge vinna? (eller varför inte Sverige?)
Men iaf så begav jag mig från Långviken och hämtade systern min på Ersboda och sen låg jag i sängen ett bra tag och funderade.


Jag är inne i nått funderar il igen , något som känns sjukt onödigt och sjukt jobbigt. för jag kommer som vanligt aldrig fram till något speciellt då jag funderar så här mycket. Jag tror jag behöver min Anna.. men jag tror det mesta är för att jag är helt utkörd, känner att jag behöver sömn..


Förresten så tycker min mamma att jag ska söka till bonde söker fru, haha, hör och häpna, men killen verkade ganska mysig! men jag pallar inte flytta till utanför göteborg. haha, bonde söker fru Linn, varför inte?


En till sak som jag glömt nämna i min blogg är att Cattis har blivit hästmormor, och fölet är inte så speciellt fult! Han är det sötaste och charmigaste jag träffat på länge! I onsdags så föddes han, Lilla solstorm, (Sune) 
 


nästa vecka blir det troligtvis tatueringsdags, spännande! Tur man fick löneförhöjning och något mycket lön !


 

It was just my mistake
Thinking you cared
It was just my mistake
Thinking you'd be there
That you'd be by my side
And that you wouldn't lie
My mistake

24 maj 2008

haha! nu är det dags att uppdatera igen tror ja, (iaf om man läser mina senaste kommentarer på bloggen) men det har väl inte hänt så mycket. eller iofs har jag haft fet fest hemma, så nice! gjort bort mig lite i livet. men sånt är bara rätt sägs det ju!

I torsdags så fixade ja naglarna! OH så NICE säger jag bara! har iaf sett en bild på bal-bilen idag, hur snygg som helst! Like it! Nu är det iaf nära, en blond Linn och en blond Isak på balen blir nog bara finfint,

jobbhelg i helgen, dock sista på mitt vanliga schema, känns lite små knepigt, men from vecka 23 så blir det det nya schemat. spännande med irriterande moment idag. tur man kan vädra av sig hos sina fina jobbisar.


ikväll blir det slager för hela balunsen! Hos Ve i Sävar!

Nu ska jag vara duktigare!

förresten, välkommen till min blogg therese!

15 maj 2008

jahapp, en till dag framåt i veckan, redovisningarna igår gick riktigt bra, är nöjd. Kändes dock lite drygt då blickar utgavs på historian. menmen jag bryr mig inte. Det blev ingen häpe redovisning idag för att dramarummet var dubbelbokat, jippi, måste vänta med det till nästa vecka istället. Imorgon är det prov och jag vet inte riktigt hur det kommer gå. Min hjärna är trött plus att det är pollen i luften, Linn = Trött och det kliar i näsan. JAG ÄR SÅ LESS PÅ SKOLAN OCH POLLEN !

Hoppningen idag gick super,
nu blir man stolt över sig själv och sina brudar!


Imorgon blir nice, bara jag slipper ha ont i ryggen! Jag taggar gärnet! Musik, brudarna och alkohol, kan inte bli bättre! Blir hemma själv i helgen, skönt, bara jag och systern hemma!

Nu är då iaf sminkning och naglar till balen också fixade! nu gäller det bara att hälsa på hos min kavaljer och kolla till hans outfit! Det börjar närma sig!

Jag tänker hela tiden på min fröken Rydelius, jag hoppas verkligen att hon blir bra snart, blir så ledsen och orolig då hon är ledsen och orolig, och fröken sjöberg, jag tänker på dig också. du vet att jag finns här

Något som också håller på att närma sig är min födelsedag,

bal noja

nu är det snart balen, förstå idag är det exakt två veckor kvar! Var tog värmen vägen för det första? Jag har halv klart någon som sminkar mig, fick lite ont i magen då Stavert gav mig minen som jag fick i måndags. Men det löser sig alltid tillslut! ska iaf till min kavaljer snart och fippla ihop en snygg outfit åt honom! Det kommer bli så roligt så roligt! dock lite nervigt också, men det ska det nog vara! Blir mysigt att mingla med gänget innan iaf. tur att det blir lite champagne också så man blir lite lugn i skinnet. Har inte ens sett hur bilen ser ut. Tur att jag iaf har en underbar klänning, en perfekt frisyr, underbar kavaljer och ett gott humör! (Plus att mina skor är fina också!)

SNART DH

13 maj 2008

Igår fick jag schema från jobbet i brevlåda, schema fram till vecka 01 2009, satt och skrev in alla tider i min almanacka idag, det är egentligen nu jag börjar förstå att jag slutar skolan, det blir verkligen jobbet som blir min vardag och inte bara ett extra knäck. overkligt men sant. Ska iaf in på inskolning måndagmorgon, morgonsysslor och tobaksbeställning. blir spännande att se om hjärnan fungerar så tidigt på morgonen!

I helgen är jag iaf hemma själv, OH så skönt! Det blir iaf brudarna här på fredag med alkohol och bra musik och underbart umgänge, känns inte fy skam! Behöver jag verkligen känner jag!

Sprang imorse, tungt, kallt och ont i knäet, ingen bra blandning, motivationen dog! Apropå motivation så har jag prov i Ledarskapsfördjupning på fredag. Min vecka är hemsk, jag tycker inte om min vecka:


onsdag: historia redovisning, prjektarbets redovisning
torsdag: Hälsopedagogik redovisning
fredag: Ledarskapsfördjupnings prov


 

Hej Ledarskap!


Ridningen igår gick B A J S, vill inte ens kommentera det, men en ska var iaf rolig, jag får börja i sexan till hösten! Känns underbart roligt! Det gör även torsdagens hoppning, den ser jag fram emot , bara det är bättre väder än idag?

Some people wanna fill the world with silly love songs


senare

nu har jag varit och fikat hos min ny fyllda artonåring, fy vad mysigt! Synd bara att man är så seg idag! Jag tror jag har för mycket i min hjärna att den går på högvarv (=dålig sömn), men jag kan som inte sätta ord på det.
som jag och frida sa i bilen, vi tänker mycket och sen då man funderat länge nog så kan man förklara det med ord och då pratar man ut, men det är så svårt!
 
Jag är som inne i någon tänka period, hela dagen har jag varit som inne i en egen bubbla. Jag vet iaf en sak och det är en saknan som ligger och gnager så jag blir galen. plus att jag egentligen vill vara modigare än vad jag själv egentligen är. sen tycker jag så synd om min katt, jag vet inte vad man ska göra.. typ inge hår på kroppen längre, fick lite ångest då jag tittade på honom idag. han ser ut som en skabb katt, men det är inte hans fel att hans kropp bildar mega tovor som bara kakar ihop sig så man inte hinner kamma ut dom. 

en annan sak som är säker, är att jag är så stolt över dig!


jag är alldeles för mån om
alla runt i kring mig.

11 maj 2008

Godförmiddag alla vänner!


Nu har jag iaf just vart ute och sprungit, hör och häpna men det har jag. Nu har jag tänkt börja ett nytt liv. synd bara att knäet inte vill vara min vän. Men det gick faktist bättre nu idag än vad det gjorde i fredags.

Gårdagen blev mys, vi klev upp och sen begav vi oss mot Lycksele. Köpte utemöbler åt kusin i inflyttingspresent (Ja sen, jag vet, men bättre sent än aldrig!) sen for vi iaf till Tuvträsk med farmor till kusin. Där satte vi på oss arbetarkläderna och satte igång. Byggde hundgårdar och körde lite häst och shoppade djursaker och åt god mat och hade det trevligt med släkten! Hur mysigt som helst! På kvällen hann vi även förbi Britten och Lage och där var min favorit, mitt kusinbarn Manfred, han är helt underbar! riktig lite góknul som man brukar säga!

Nu längtar jag till i sommar då jag ska vara hos kusin, förstå, sju hästar, 22 hundar (plus jag har med mig min favorit vovve Laban) och två katter, barnläger och hur mycket ridning som helst! Jag längtar! kommer iaf avsluta min visit hos kusin med en Trecktävling på båda hennes kallblod. oj så roligt!

Skönt med en hel ledig helg, känns att man behövde det! Skönt att hinna göra saker som man egentligen inte hinner. (typ sova) idag blir det iaf två stycken go fika stunder. Först hos Elin Hjärpe med tack för hjälpen fika, sen blir det middag hemma och lite planering av projektarbetsredovisning, sen beger jag mig till sävar och fikar kalas fika för idag fyller Caisa 18! GRATTIS

Och förresten, jag gillar min nya telefon!

9 maj 2008

Så underbart, då var matten klar också. Aldrig mer en matte lektion! underbart!



 

Jag blir som ledsen ibland, då jag känner att jag inte riktigt får vara med.
Ibland blir jag glömd, det gör lite ont



Jag gjorde ett impuls köp idag iaf, köpte mig en ny mobil, helt sjukt roligt! så nu dissar jag Halebop mina vänner. För nu är det nämligen Telia Vänner som gäller. Då ringer jag gratis till Telia OCH Halebop. så nu är det jag som får ringa upp er brudar! Men det känns kul att byta upp mobilen, även om jag kommer sakna den andra.. den har som följt med ett bra tag så det finns många fina bilder i den!

Imorgon blir det iaf Lycksele hela dagen, oh vad jag längtar! på söndag go fika två gånger på en dag , mycket nice.

Var ute och sprang idag btw, riktigt skönt! ska nog ta mig samman nu, med ny mobil och nya låtar i mobilen så är det lika bra att sätta igång. sommaren är starkt på g och jag bara längtar till den 11 juni.


6 mars 2008

Hästnörden måste få skriva lite häst igen, Nisse är iaf skadad igen, känns ju peppande? Gaffelbandsskadan har gått upp.. även om jag inte tagit hand om denna häst på 1 år nu så saknar jag honom varenda dag. Tittade på hans anons på blocket, jag säger då det. jag trodde verkligen aldrig att det skulle gå så långt att han blev utsatt på blocket. Förstå vilken häst det där är. Synd att han ska vila i ett halv år. Men jag tror han hade kunnat blivit en kalas kula på ridfronten! Är som sugen att köpa honom, men var ska jag ställa honom och hur ska jag ha råd? Varför dras jag mot denna häst?

Vi ska iaf hoppa för Anna Spencer nästa vecka,
jag och brudarna. Det känns hur kul som helst!!


Nog om hästar, nu börjar det dra ihop sig för studentens glada dagar, jag längtar verkligen jätte mycket! Som jag och Emma sitter och diskuterar, att det blir som att få komma ut  verkliga livet. (Willys blir verkligen verkliga livet?) Jag börjar bli riktigt skoltrött just nu. Vissa kvinnor tål man bara inte.. och vissa är bara för mycket. men det är det charmiga med livet, man ska inte tycka om alla och man ska inte gå ihop med alla visst är det så?


Grattis Linn förresten till jobbintervjun imorgon, jag är så stolt över dig!

5 maj 2008

Jahapp en helg till avklarad. men denna blev dock en lång helg vilket var nice. det känns ändå som om den gått så snabbt! Gårdagens tävling gick bättre än vad jag någonsin trott, vilket gjorde mig glad. Idag har vi dressyr på ridskolan och jag längtar lite smått .

Stängningen i lördags gick kanon bra!! Allt bara flöt på och det var t om ganska roligt att stänga då! blev nöjd över att se att jag hade tur med lördagens pass och det gjorde mig nöjd. lite trist med dissar men sånt överlever man!Hade ina till klockan åtta vilket gjorde hela min dag! Sen var det väldigt lugnt så jag hann stänga ner kassor och stänga tobaksskåpen och så inför stängningen. stämplade ut klockan 21.13 vilket kändes bra!

Imorse vaknade jag efter 11 h sömn död som om jag aldrig sovit, måste ha haft en orolig sömn. Ont i huvudet och så trött att det sved i mina ögon, kan inte vara bra? Det kan vara lite pollen som spökar annars vet jag inte varför. riktigt drygt! men jag har iaf pluggat till HÄPE på torsdag, så lite duktig har jag iaf varit.

Nu har jag iaf just beställt lite musik från ginza! VÄRT!


I love you
but i gotta stay true
my morals got me on my knees
im begging please stop playing games



Jag och mina stallflickor ska åka till pegasus idag iaf, det känns nice..


Jag vill också vara med ikväll!
Synd att allt ska krocka.

3 maj 2008

dålig uppdatering på bloggen fröken öjbrandt, nu måste jag skärpa mig!

Valborgsmässoafton blev helt klart en spännande kväll, först var vi och myste i Hannas pappas hus och grillade och drack alkohol, vid halv 12 begav vi oss mot en annan fest i Holmsund och där spårade det med fjortisar , slagsmål och galna grannar. Men oh så spännande kväll, jag tycker om gänget och jag tyckte om kvällen. Blev dramatik och mys så jag är som nöjd.

1 maj blev en bakis dag, oh så ont i huvudet en quinna kan ha, sick! men jag åt en mass skit den dagen, bara att bita ihop, men det blev iaf jessica och isak mys på kvällen med presenter till mig och grejer så nu ni, Röda convese som är mina! Tack för det mina underbara vänner !



Den 2 maj så myste jag hela dagen med min underbara underbara Frida Sjöberg, vilken energigivare hon är , men vi pluggade lite och sen umgicks vi mest bara, vi åt middag i Vännäsby sen begav vi oss till Ersmark, vi for och cyklade runt hela stan, vilken känsla, det var varmt och det var nästan sommar, underbart! sen satte vi oss i ny Toyan och åkte runt i hela stan, fy vad härligt med partybil och ny bil, Mickis plockade vi upp vid hemmakväll och vi begav oss vid halv tolv till elina och hängde. superb kväll!

Idag har jag och min ömma moder begett oss till strömpilen och shoppat, mys med mamma och jag har beställt en studentring, fy vad jag blir glad ibland. jag måste vara knäpp men presenter älskar jag! Ikväll blir det nog troligtvis stängning på jobbet, (SPÄNNANDE) Hoppas det går vägen idag..

Jag förstår inte varför
du inte hör av dig.

RSS 2.0