24 augusti 2008

Idag tror jag att jag har gjort en bra insats på jobbet, iaf då det gäller redovisningen! Men stackars mina kassörskor, men tur de har överseende! tycker ändå om jobbet. Trevligt avslut med kassor som inte kronglade vid stängningen, wonderful! plus i kanten för mina arbetskamrater som plockade undan några fina kartonger åt mig till min flyttning! hur mys som helst att träffa Therese idag på jobbet, vissa förgyller ens dag.

Nu ringde just sjöberg, tror det är svårt att slå vissa vänner alltså. Hon berättade just om sin spännande helg, haha, alltid ska man missa allt. typiskt mig!

Nej nu väntar sängen, för imorgon är det uppstigning 05.30. Jippi (NOT)

Förresten, Suss och jag hade myskvällen nummer ett igår, hon är så bra den bruden!

23 augusti 2008

Vilket underbart väder idag (oj så töntigt att börja så..)

Men iaf, utställningen idag kunde inte ha gått bättre! Så duktiga ponier vi har haft med oss!
Dagen började tidigt, klev upp halv sju, (tänk så snäll jag är catarina!) sen bar det iväg efter tre tonfiskmackor till travet. då satte vi upp ringen och sen var det igång. Mycket fina shettisar och russ överallt, (gillare!) ponnisar underbara ponnisar! Tillslut efter att ha suttit i inskrivningen ett tag så begav jag mig änligen till hästarna, borstade upp Sunrise och tog bort spån från sunes man och svans och sen tog vi ut dom. Folk vände sig om och kom fram och pratade med oss om Sune. charmören nummer ett! Tror han har en helt ny fanclub på Umåker nu alltså! Men så bra han skötte sig!! Både han och Sunrise vann sina klasser, vi är så stolta!! 40 poäng på båda, återkommer med exakta sifferbedömningar senare då jag ser protokollen framför mig. Men domaren sa iaf "En solklar vinnare i klass 18, fölklassen, Nummer 27 Solklar.." JIPPI sa vi. Då gick vi vidare till Best in show med både Sunrise och Sune, kunde det bli bättre eller? Duktiga ponisar!
Men nu till det bästa, Cattis sa att om SUnrise får över 40 poäng så väntar Russutställningen på Skansen i Stockholm nu i September, så spännande!

Jobb imorgon, exakt hela dagen, så inget liv imorgon.. Men ikväll kommer iaf Suss förbi, det ska bli så mysigt!

21 augusti 2008

Ibland hatar jag kassorna på Willys..

Får tårar i ögonen, Suss min underbara Suss, vi kommer alltid ha en speciell relation och du kommer alltid ha en djup plats i mitt hjärta! Barndomskompis och vän för evigt! Blev helt rörd av det du skrev, och jag kan bara hålla med!

20 augusti 2008

Den 20 augusti och Umeå får barnbidrag, japp det märks, men idag har jag iaf tagit mig samman och gjort en massa nytta med tobaken, jag är som laddad för nya saker och nya uppdrag, har lite jag ska hitta på nu de närmaste gångerna jag jobbar. Ibland är det så bra att förändra saker och ting, eller hur? Men jag är less på in förkylning, ögonen dog igår, börjar blir bättre nu iaf. Men nu håller halsen på att göra sitt eget race. känns inte positivt inför lördagens utställning! menmen förkylningar har jag iaf alltid överlevt (eftersom jag i princip alltid är förlyld..) När jag kom hem från jobbet idag så fick jag ett paket av min mamma (Världens sötaste mamma!) fick saltkar och pepparkar (SUPER FINA) från Mias lustgård, och även en socker skål! Puss på henne!

Men jag satt och kollade lite på "du är vad du äter" ikväll, och Anna Skipper sa att om man är beroende av socker så kan det göra imunförsvaret sämre = man blir lättare förkyld, det kanske ligger något i det?

Jag fick iaf en kallelse till vårdcentralen för tester angående möjligtvis allergi. så äntligen har jag tagit mig samman för att göra något åt det. det känns bra!

Men jag blir så irriterad, nu är jag typ "beroende" att
logga in på apbeget varje dag.. tack kära du



förresten, lite saker som får mig att fundera är hur vissa människor förändras i vissa personers närvaro, det börjar som slå mig mer och mer nuförtiden. för man kan inte vara som någon annan, man måste acceptera sig själv och jobba på det!

1 SEPTEMBER


19 augusti 2008

Men tro, var det nå skojsigt att rida igår igen eller? helt galet! Fick pröva nån ny polle igår, kanske inte gick hur bra som helst, men jag var ganska nöjd eftersom hon inte vara riktigt den som var en van ridskole eller ridhäst. Men söt var hon!

Men imorse vaknade jag med en grov förkylning! Fy! Inte speciellt nice, men tack gode gud för alvedon! Är helt seg i kroppen och i huvudet och min näsa har fått ett eget liv, var iaf hos doktorn imorse med utslagen i ansiktet, efter många om och men hittade jag mig medicinerna som jag fick utskrivna så nu ska detta bort!

Var in till stan efter mitt doktorsbesök, hade ju bilen så det var nice (men jag tror jag var lite trafikfarlig idag med min förkylning) men jag träffade i Mickis och Frida hos vår tatuerare! Sjukt nice med två till i gänget som har gjort sina diamanter! Deras blev as snygga, vi gillare! Sen efter stan begav jag mig som sagt mot apoteken men det blev några revor fram och tillbaka till olika apotek innan jag hade allting med mig, sen for jag och köpte P.S. I love you filmen, och ja som vanligt bölade jag, den var fin!

igår började iaf allvaret, (inte ridningen) jobb. Men det var som lite små trevligt att börja igen, jag är som laddad nu efter semestern. dock inte så laddad över en viss liten detalj men det är tur att man är omtyckt iaf. men jag ser så mycket fram emot första september!!

Nej, nu ska jag och min förkylning ta och lägga oss och vila lite mera! HÖRS!

14 augusti 2008

Snart är semestern och sommaren slut, tungt! Men det har inte vart så mycket till sommar i sommar, var har värmen tagit vägen? Fast vädret idag har vart rätt hyfsat, skönt med sol men man slapp helst blåsten! Nu längtar jag till den första september, då blir det ny adress för fröken Öjbrandt. Den sjätte september styr jag upp inflyttningsfest iaf!

Känns skönt att vara i Umeå igen, helgens resa till Luleå blev inte som den var tänkt men det blev rätt trevligt iaf. Lite besviken att det inte blev nå utgång men man kan inte alltid få som man vill. Sen i början på veckan for jag till Thereses söta fina lägenhet, hon var verkligen inrett den perfekt med tanke på storleken på den, men oh så trevlig kväll, jag tycker om att göra nya kontakter, vi käkade kladdkaka, popcorn, snackade och såg på "på smällen" kunde inte bli bättre! Nya nyheter sas och mera att fundera kring. Men det är typiskt jag, filosofera.

I tisdags träffade jag min Stavert, wonderful, tycker om min storasyster. och hon var såå duktig i tisdags, (även om hon sjävl inte tycker det så skötte hon sig kalas bra!) Blev tom lite sugen själv på att vara med på en hoppkurs någon gång. Hör och häpna, men sån är sanningen! På lunchen så lunchade jag med Veronica, hur mysigt som helst att träffa henne igen! Det var ju som sagt studenten sist vi sågs, ingen ordning alls!

Onsdagen spenderades hos Anna med mys middag, skitsnack och underbara människor. Vaknade där imorse och begav mig ner på staden. Mötte upp min Sjöberg och insåg hur mycket jag saknat och saknar hennes närvaro. Det finns inte många som förstår mig så mycket som hon gör och det finns inte många som är så lik mig som henne. Jag förstår hennes frustrationer och jag hoppas hoppas hoppas att vi tillsammans kan lösa vissa saker. Från och med nu har jag blivit en psykjour, och det kan jag ta.

Less på snack, och less på att man träffar knepiga människor hit och dit.


Men det största dilemmat är lördagen, TC eller Droskan? Är så splittrad!

5 augusti 2008

IKEA, jag säger då det

RSS 2.0