lägenhet?

hur jag än vrider och vänder på de olika lägenheterna jag vill ha, så blir det i slutändan i princip lika dyrt hur man än gör. den dyraste (och den som jag verkligen vill ha..) den blir bara 700 kronor dyrare än de andra om räntan går upp fem procent mot för vad den ligger på idag. och det är ju ändå inte så farligt mycket, med tanke på läget, och jag är ju en som vill bo mitt i, (och haga blir det, mittemellan jobbet och stan, perfekt) jag kan inte fundera på något annat nu, hela familjen öjbrandt hänger på hemnet nu, och vi gillare. detta blir spännande. (nya hyran kommer bli runt 4000 för lilla mig.) hoppas på mer tid i höst.

Alreade Gone med Kelly Clarkson är den som spelas mest på Morkullevägen 18c. lovely. (Linn du kommer gilla den)

jazz

jag kommer alltid tycka om jazz.

tragiskt men sant

jag är en person som vill lösa saker genom att prata, prata om sina känslor och på så sätt försöka lösa problem som har uppstått, men det verkar inte vara alla som vill lösa saker. trist.

jag har överlevt luleå, luleå med grabbarna och två nya kvinnliga bekantskaper, mycket trevligt. jag trivs kring mina kusiner och deras vänner, det är så underbart. sen har jag nu blivit brunett, sitter och lyssnar på musik i mina nyinköpta högtalare till datorn, städar lite smått och bara fixar här hemma. jag gillare.

blir nog lägenhetsinköp framöver, mitt nya beroende: hemnet.se

tur jag har er brudar, ni vet vilka ni är, men speciellt du Linn.

fredag, eller vilken dag det nu är.

jag är i luleå , solen skiner, jag börjar få lite färg på kroppen och ikväll blir det att hyra ett helt badhus, jag gillare. imorgon blir det fest med Karin och hennes vänner, och då ska självklart kusin följa med också!
imorse klev vi upp för att lämna in katterna hos veterinären för kastrering och sterilisering, så halv fem hämtar vi igen två snurriga katter med tratt över halsen.

jag har det bra, och jag tycker det är skönt att vara iväg.

grattis norge

grattis norge, vårt kära grannland, gårdagens vinst i Eurovision songcontest (BRA EUROPA) och sen dagens nationaldag, inte tokigt inte tokigt, så nästa år får ni finfrämmande från Sverige till Eurovision, då kommer vi, vi brudar från Umeå, Lovely för er, och Lovely för oss. tack för igår brudar förresten, hur bra kväll som helst.

Jag längtar till jag har köpt mina högtalare till datorn, och jag längtar till nästa helg!

gårdag plus kvällens planer

alltså jag måste få berätta om min gårkväll, först var familjen som sagt här, vi åt god mat och myste och sen kom Veronica, hon fick titta på medan jag diskade undan middagen (snäll som jag är) sen kom brudarna, en efter en. och vilken kvälldärav. vi skrev brev till oss om fem år , med andra ord, vi satt allihop samlade runt bordet, och sen skrev vi ett namn och sen fick den personen bara sitta tyst och inte säga någonting, medan vi andra spekulerade kring hur dennes liv kommer se ut om fem år, status, boende, utbildning/jobb och övrigt. fy vad roligt det var! och vilka karlar vi alla kommer ha, frågan är bara var vi ska finna dessa, men det löser sig!  men det kommer bli kul att läsa om fem år, oh så kul. natten gick in mot småtimmarna, och jag hade en toppen kväll. ni är bra! 

imorse var jag trött (lite väl lite sömn kanske..) jobbet gick bra, mest bra, irriterad för vissa saker, men dagen blev riktigt bra tillslut, solen sken när jag kom ut, träffade mamma och pappa en snabbis, det var mysigt. dock väldigt mycket motvind, lite drygt, men sånt är livet. nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, för ikväll är det EUROVISION,  LoveLY. 

planerna för kvällen: brudar, vin och slager, perfect.  

sommar

nu är det ÄNTLIGEN sommar! det är luftvarmt och solen skiner och jag njuter, tack för mysiga halvtimmar Hanna och Karin, vi gillar solen på rasterna, härlig dag på jobbet idag, jag har börjat bli mig själv igen, glad. det känns bra. fick många komplimanger över hur trevlig jag var, det känns kul, Jag är tillbaka på banan! Även om jag fick vara arg ett tag, men det gick över ganska snabbt. solen gör allt!

ikväll kommer mamma och pappa på middag, jag längtar, det kommer bli så mysigt! har saknat att umgås med dom. ska träffa mamma på ica och handla middag, sen vid åtta tiden kommer Elin, Frida, Caisa och Veronica och myser hos mig, så då skickar jag hem mina päron, stackars pappa igår när jag berättade det.

ser sjukaste programmet på Tyra nu, det finns alltså föräldrar i Usa som tillåter regisörer till filmer att operera deras barn för att få olika roller i olika filmer, hur sjukt är det?

ledig torsdag

wonderful, men dagen består av hemmafix, som tvättning och städning, kanske inte det mest roliga, men det är ju sånt som måste göras, nu är iaf tvätten i torkmaskinen, så jag har tagit mig en bra bit på vägen där. och köket är städat. igår var jag hos Linn, det var mysigt, vi såg Twilight och Greys, det var mycket sorligt igår på Greys, jag och Linn låg och hulkade i varsinn soffa, (hon dock i hennes säng) sen efter Greys såg vi klart Twilight, och efter det klickade vi runt på en massa extra material till filmen, åh vad jag gillar filmen, och jag är typ kär.. (som alla andra i hela världen) sen såg jag idag att Linn lagt upp en låt från filmen som hon gillar, men hon har lyckats få fel låt, här är låten som hon menar: 

 


Som jag sa är jag kär, vilken kille, sen spelar han och skriver eget också, jag faller som en fura, lovely,

namnsdag

tänk ändå vad coolt det är med namnsdagar, en hel dag som hyllar ens namn, lite coolt är det va? Så idag är det Linns dag, så jag och min gode vän Linn ska fira den tillsammans, (bara hon kan sluta jobba någon gång) jag är hungrig.

dagen? trött imorse, men det funkade, har haft två inskolningar och jag har känt mig som en duktig KL idag, delegerat ut uppgifter och haft inskolningar, så här ska dagarna se ut, dagen gick så fort så fort. sen där vid niotiden imorse fick vi finfrämmande på Willys, Elin Brändström tog sig förbi och handlade morgonfika, ååh så glad jag vart! vilken brud, en massa energi som jag har levt på hela dagen, (och som jag verkligen behövde!) TACK.

sen längtar jag till lördagens Eurovision, vi blir ett litet mysigt gäng, jag, Linn, Ina, Karin och Jessica, kan inte bli bättre! mys med lite vin och annat trevligt. det där med alkoholintag måste minskas om helgerna, det har både jag och Linn kommit fram till.

störd hjärna dag

idag var det ingen bra dag. redan från och med att jag klev upp ur sängen, bara helt fel dag. på promenaden till jobbet fick min näsa krupp av pollen, sen bara allmänt less hela dagen, usch. sen när jag har slutat jobba och har tagit mig hem och ställer mig och lagar mat så spiller jag ut hela mitt saftglas på golvet i köket, grattis fröken ö. men Linn skrattade ganska gott åt mig. nu sitter vi och ser Eurovision, det är bra, jag gillare. men klockan nio blev det zapp mellan femman (DH) och ettan (ESC). Malena gjorde ett sjukt bra framträdande, körningen och det nya arret på låten, mums! men i det själva stora  har det endast vart två låtar som jag tycker är bra: Malta och Island. alla andra bidrag i kvalet idag var verkligen inte bra.. och what about programledarna? är hon hög eller? sjukt dåligt, (tom jag har bättre engelska än dom.. sjukt)

men malena måste gå vidare till lördagens final, hon bara måste...

imorgon har jag namnsdag och imorgon är det exakt tre veckor kvar till jag fyller år, sjukt. nu går det undan.

Twilight

igår såg jag årets bästa film, länge sen jag tyckt om en film så här mycket. filmen var runt två timmar lång men kändes som kanske sju minuter, gråt, skratt, romantik, åh jag älskar filmen, tänker fortfarande på den, och förresten, jag måste läsa böckerna, helt underbart. namnam, kärlek är som något bra,



"And so the lion fell in love with the lamb.."
"What a stupid lamb"
"What a sick, masochistic lion."

bakis måndag?

sjukt sliten brud som vaknade 0530 imorse, men underbart att se solen lite, sjukt sliten brud på jobbet, dagens kommentar: "hur mår du? du ser ju helt förstörd ut". tack för den. (men jag överlever)

sjukt bra gäng på jobbet, men jag njöt inte fullo, med tanke på min sinnesställning, har iaf kommit fram till en sak, jag är less på svin, (och det är inget som har med jobbet att göra, jag ville bara säga det.) sen tycker jag om att ha en dator, en kamera och en mobil, men jag är så less på att allt (verkligen allt) ska i princip kosta pengar.

jag vill se Britney i sommar, men det är antingen eller biljetter som gäller, men nu kom jag faktiskt på en bra sak, vilken toppen bra 20 års present av familjen! sen längtar jag allmänt till sommaren, specialavdeleningsansvarig = jag i sommar, känns spännande. ska visa att jag kan.

sjukt drygt inlägg med sjukt många "sjuktord", tack för mig!

bakis söndag

som jag och Karin sa, fett fredag, fest lördag, men vi glömde nog bakis söndag, så här kommer den! först och främst, jag har ont i fötterna idag, men jag har hunnit med, cykeltur i MOTvind med Lotta påväg till solariet, fått mig lite färg på kroppen, ätit mat, smsat en massa, hälsat på hos Linn, handlat lite popcorn och cola (plus toapapper åt Karin) japp, och nu sitter jag här. Måste säga en sak, sjukt nice med kamera, nu har jag ju bilder! och senare i inlägget kommer bilder från gårdagen, allt för dig Elin!

Gårdagen/kvällen: skulle ha gjort iordning så det stod mat på bordet när Karin slutade jobbet men så blev det inte, jag råkade nämligen somna när jag hade köttfärsen på defrost i micon, sjukt skönt men chock! Sen efter vi käkat, fixat oss så lyxade vi oss en taxi till Linn för FEST, och fest blev det, jag kalas som vanligt, ute på krogen tidigt (typ halv elva!) Drack drinkar, blev onykter, dansade så mina fötter gör ONT, sen åt jag och sen for jag hem, här kommer iaf bilder från förfesten som var riktigt trevlig, tycker om att träffa alla gamla vänner som man inte sett på hundra år, lovley!

ännu senare

nu är det PUNKT,

senare på fettfredag

ibland är det som lite små skönt med lite vardagslyx, speciellt på fredagar, efter en vecka med mycket kassasittande, finns det då något bättre än en varm vetekudde på axlarna? nej, det finns det nog inte.

nu sitter jag och tankar hem msn, hur länge sen var det inte man hade det?

duktiga jag.

blogg blogg

hej mina vänner! jag ska faktiskit berätta en sak, jag har fått en ny vän, hon heter Karin Lestander, och hon är en fin flicka.
I helgen har jag och Karin fet fredag och fest lördag, och det är bara bra helger det, för stunden sitter vi i min soffa och äter chips med dipp och dricker cola, hur fett är inte det då?


satt och skrattade idag på vår lunch, kul det där med nya vänner med samma tråkiga humor som en själv, men det är bra skit.

puss

svenska artister

det är skillnad på artister och artister,

då ni

det känns verkligen som att det är söndag idag, men det är det inte mina vänner, det är lördag idag, och inatt jobbar jag natt på Rex. natten i natt blev inte så god som jag hade hoppats på, känns som att mobilen ringde hela natten, sjukt drygt. men bättre sömn än natten till igår iaf, det känns bra. (bra att lägga sig nykter) var på Skarinska igår och lyssnade på Industri Royal, nice  att se dom och gänget är bara underbara. Lovley peoples! tänkte på det när jag promenerade mot bilen i mörkret efter spelningen, att dessa människor ger en energi på ett sätt som inte många kan. underbart, det är verkligen sådana människor man ska umgås med.

Valborg blev jätte lyckad och jätte full, helt galet. att jag mådde så bra som jag gjorde igårmorse är ju bara sjuk tur, jobbet gick bra även fastän det var sjukt stressigt, not so nice.. men jag och min mage har ju vart på rehab förra veckan så den är bara lite ond.

1000 apor Amanda kommer till stan i helgen,
thats big for me and Linn!

RSS 2.0