Rex

jag gillare, jag gillar rexjobb. det gör mig glad. dagens jobb på wills blev öppning stäning, och det har vart mycket kunder idag. stress och press.

sen vad händer egentligen? I don't like it. (nu flummar mina tankar iväg..) men någon sanning finns där bak. skönt en sak iaf. och det vet bara jag. vad har du för fel kan man ju undra? inte mitt fel att alla inte kan vara så öppna som jag. ibland ska man nog bara ta sig samman och säga hur man känner. varför gör inte fler det? suck.

är så trött så trött nu, men det är förståeligt, har inte fått så mycket sömn inatt som jag borde ha, men självklart ställer man upp för sina vänner när de vaknar av sjukdomar på nätterna. men nu är det min tur att sova, och imorgon är jag ledig plus att det är ridning. loveLY.


tänk

tänk dig att vara så stark, att du klarar av att göra ett dans nummer som är skriven för en vän som har bröstcancer, se och njut. alla i juryn grät. nästan jag med. så vackert.

underbart.

måndag och tisdag har jag haft dressyrkurs på hippo. för det första, åh vad jag har längtat efter att rida igen, för det andra. jag är så kär så kär i Denver. vilken underbar häst. en vacker dag hoppas jag att han ska bli min. (faktiskit) kursen har gått toppen bra, jag är inte lika rädd för ida längre, var så sjukt nervös. men träningsvärken igår och idag. mumma. tro mig, ajaj i kroppen. men lycklig i själen. imorgon beger jag mig till lycksele , till pollar och hundar och en massa utevistelse, jag hoppas på soligt väder. och kameran ska med!

Luleå

då är det dags för den årliga festen i Luleå stad, Luleåkalaset, och jag är självklart här och styr upp dansen. tre dagars med ett toppen gäng, kan som inte bli bättre!! dock spöregnet vid hemgång från området var inte nice.. men fort gick jag!
bästa igår var när vi kilade in på ett "kinatält", det var helt dött med folk på dansgolvet och alla satt och hade det lagom trist vid sina bord, vi gick runt och taggade upp alla, när vi for från tältet var det fullt på dansgolvet och leenden på allas läppar, yes. good work girls. har blåmärken på knäna och ont i en vad, det måste ju visa tecken på en toppen kväll! super nice att vara här, ni missar nått! vi hörs sen!

RSS 2.0