30 april 2008

och äntligen var sommaren i Umeå!! Sommar och sol, äntligen, solen tog mig idag iaf, röd som en tomat men snart kommer det bruna mina vänner! Ikväll känner jag hoppet med vännerna, synd att inte mina brudar vill med mig dit, men oh så skoj det kommer bli!

Imorgonkväll beger jag mig mot Vännäsby och på fredag blir det SOLA och plugga.. men SEN på kvällen  blir det cykla, tycker om dig sjöberg

ring mig ikväll ! :D

KLAR

JAG ÄR KLAR MED PROJEKTRAPPORTEN!


Efter många om och men, MEN NU ÄR DEN KLAR!!

29 sidor med bilagor,
helt sjukt, stackars lärare..

rapportskrivning

och jag må då säga det, U2 är riktigt bra att skriva skolarbete till,
underbara musik vad vore världen utan musik?

29 april 2008

Titta hon skriver igen, oj så duktig fröken Öjbrandt kan vara? Nej men skämt och sido och utan ironi. Gårdagens hoppning var super kul, jag känner hur självförtroendet växer, men genomköraren Linn körde med mig på hennes sköt häst var då inte dålig, hela jag har ont idag i kroppen! Men oj så givande, tack Linn! Men jag blir som lite små less på mina handleder.. de bara spökar och spökar. Kom just på att jag ska dressyrtävla på söndag, hur det ska gå är ju frågan?


Jag börjar längta mer och mer till den 27 maj och till den 11 juni. Tack förresten för att du vill gå med mig på balen, det uppskattas! förstå det är bara några veckor kvar nu, jag börjar se slutet. Rapporten ska skrivas klar idag och nästa fredag är det matte nationella, efter det tror jag hoppet kan börja hoppa högre.


 

Jag är så glad att mina tankar reddes upp imorse,
jag trodde verkligen, men ibland blir man glad över
en sak som man annars inte blir så glad över.
Jag vill som berätta för någon om mina tankar,
men jag kan inte sätta ord på dem så det blir som knas.



 

Förresten så fick jag ett sött sms av Sjöberg idag, och jag saknar våra veckor i somras, de kanske ska börja tas upp nu? cykla på fredakväll blir underbart, saknar värmen dock vi hade i somras men oh så bruna och fräscha vi var då! Synd bara att hösten kom och mörkret dödade fräscheten och det bruna, men nu är man på g igen!



 

Jag saknar er
...jätte mycket

27 april 2008

Nu hoppas jag Linn blir nöjd! För nu tänkte jag iaf att jag skulle uppdatera lite. Det har iaf inte hänt så mycket sedan sist, har jobbat och gått i skolan inte så mycket mer spännande. Men jag var hos Jessica och Isak och myste med dem i onsdags iaf. Vad kul att de är hemma igen!

Jag har börat fundera lite på vad man vill göra av sitt liv. De närmsta åren är iaf planerade kan man säga men vad är det jag vill bli då jag blir stor egentligen? Strö kurser har jag iaf börjat välja lite halvt som halvt. Men varför inte bli polis? Testerna klarar man ju ífall man ger sig in på det! mycket sitter ju i skallen!

Imorgon är det hoppning, det blir spännande! Men jag är faktist taggad!

22 april 2008 -tillägg-

jag börjar bli lite smått less på att skriva arbeten nu. jag känner hoppet då det är endast sju veckor kvar till studenten imorgon. och rapporten ska lämnas in i slutet av veckan. tänk att betygen sätts om ungefär fem veckor så man kan säga att det är fem veckor kvar till skolan slutar, förstå 12 år i skolan helt klart,
OJ VILKEN FEST 05orna VI KLARADE DET!

bara för att min katt är fin

22 april 2008

Måste få börja med att gratta Linn en dag i efterhand (eftersom jag inte skrivit något inlägg på några dagar) min Linn fyllde nämligen hela nitton år igår. Och idag får vi gratulera Mia Johansson på hennes nittonårsdag, värst vad alla börjar fylla år nu. fuskigt! 

Vilken underbart bra helg, skönt att kunna planera en massa utan att egentligen planera, oj så mysko det lät men så ligger det till iaf. Nu ska jag berätta lite smått och gott om min lördagkväll. Med buss linje nummer fem begav jag mig klockan sex till Hanna min kära Hanna, fick kika på hennes lägenhet (oh så fin!) sen började vi pimpla vin och göra oss snygga för helt plötsligt blev det bestämt att vi skulle ut. Jag i mina höga klackar, men väldigt fina klackar. efter lite mer pimplat vin började vi  bli glada i hatten och då började vi med tacos ätandet, gott med mat! sen blev det körslaget för hela slanten och sedan en  massa singstar (Hes Linn) sen kom vår kära Anna till oss, vi pimplade i henne lite sprit och sedan begav vi oss mot stadens mysterium. Det blev iaf två våningar, riktigt nice. träffade även Ina där utanför det var trevligt värre. 

Söndagen sov jag ut (ett) och det var SKÖNT, dock lite huvudvärk men det har man vart med om förr så dagen kan rulla på iaf. jag gick iaf på långpromenad med Cattis medan vi väntade på veterinären , hemvägen blev en SNABB promenad hem. Stackars bäbis har kolik. Men vi tryckte i henne lite medicin. Sedan blev det middagsdags så jag åt och sen sov jag i någon timme, (behövligt) sedan hade jag order att ta in grannens pollar, väldigt saknat att göra stallsysslor. förstå 10 år med det nästan varje dag och nu inget.. knepig känsla och det är vääldigt saknat. 

Måndagen begavs med bil till skolan, sedan stallet och det gick kalas bra. orkar inte gå in på detaljer, men jag och Denver gick bra överens. Det var rolig övning och jag ser fram emot nästa måndag.


morgonkvällen blir trevlig, äntligen gamla sysslor igen!

jag blir inte klok,
förstår mig inte på dig.

19 april 2008

oj så skönt med helg! Jag var ganska trött igår, har varit en dryg vecka med alldeles för mycket att göra. hade nån sjuk hjärtklappning sista timmarna på jobbet igår, mega otäckt! men middagen hemma var god, oh så god!

Kvällen begavs mot teg för mys med linn och emma, bastu och bubbelbad med badskumm, kändes inte helt fel, bra för själen och varmt och gosigt för kroppen. mega bra kväll, dock en trött fröken öjbrandt på eftermiddagen.
något som var lite små roligt var att jag och linn hade en "jag tänkte precis säga samma sak" moment tre gånger under kvällen igår. vi kanske umgåtts lite för mycket på senaste tiden? eller är det kanske bara soulmates feelings?

Idag har jag sovit ut, (behövdes) vaknade upp med det underbara vädret något som gav mig ett hopp i livet. sedan begav jag mig med linje fem mot stadens folkmassor och satt hos elin i 40 min först och sedan blev det staden med Lotta, riktigt riktigt trevligt, länge sen vi hängde med varandra , min energigivare. hittade iaf min studentklänning , stor plus och den är jätte fin! köpte även en skiva, oh så najs! Veronica Maggio pumpar just nu ut ur högtalarna. (sjöberg : det är inte bara måndagsbarn som är bra!)

Ikväll beger sig kvällen mot haga, ska hälsa på hemma hos hanna, mycket trevligt. ska äta tacos, se på körslaget och pimpla vin. mycket najs ! alltid trevligt att hälsa på hos folk och bara ta det lugnt. Men oh så trevlig med en hemma fylla, en glad fylla.

(jag är så less på dig)


"jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig,
jag tänker stoppa dig, stoppa dig, snälla förlåt mig
låt mig förklara, bara stoppa dig för.."

17 april -bilder-

Jag kan inte låta bli att bli lite rörd, jag saknar helgen faktist, den bästa på länge, fy vad vi hade det roligt brudar! (Bilderna har Veronica tagit och jag har varit ond och snott dem..)


17 april 2008

Oho, det var så trevligt så trevligt att få krama på de två skorvarna igår, fy vad saknade dom är och oj så mycket jag tycker om dom. MEN VILKET VÄDER?! JAG ÄLSKAR DET! det var inte så farligt mycket folk på jobbet idag, vilket var bra då kunde jag hjälpa Jennie lite plus att på så sätt lära mig nya saker och fråga då frågor dyker upp i mitt huvud. vilket är ett stort plus. trevligt att träffa nya brudar i kassan, och något som var bra, mitt hår skärde sig inte allt för mycket mot skjortan (något som jag var orolig över, men oj så utseendefixerat det där lät , äh who cares?)
Nu taggar jag nästa helg, fy vad mysigt med grillning, hoppas på detta underbara väder!!
lördag ska jag gå på stan med Lotta, oj så mys det kommer bli, länge sen vi hängde endast jag och hon. jag säger det igen MYS.

Idag kom jag och Veronica fram till vilken Kellys öppningslåt var, och det var ju den bästa låten ever, jag tror jag for in i någon sorts trans så jag kom inte riktigt ihåg vilken låt det var förutom att jag bokstavligen SKREK rakt ut!

"I miss you, you hurt me
You left with a smile
Mistaken, your sadness
Was hiding inside"

Vissa texter stämmer så väl in på vissa tankar och känslor, Kelly är kvinnan,

504111-12


Ja frågan är ju, men jag förstår bara inte.
hur något som kunde bli bra blev så fel
jag blir så rädd ibland, men samtidigt så är jag så stark.

16 april -senare-

Oh, var och tränade vattengympa ikväll (haha ja tant träning, men OH så roligt det var!)

Sex and the city har börjat igen så nu ska har se på tv! Jag gillar programet, snart är det dags för movie time!

Nu är det bara någon timme kvar till Jessica och Isak landar, så snart bär man iväg mot flygplatsen!

Någon som vill följa med utomlands!?

16 april 2008

haha. tröttheten själv begav sig mot skolan dock i bil så det var ju stora pluset idag. Oj matten börjar bli svår nu (Kul med nationella snat..?) Men det löser sig alltid tillslut, jag börjar bli less på att stressa upp mig över skolan, det börjar kännas överskattat.. eller jag vet inte ?

Provet gick bättre än jag trodde, haha, det var ju skämtet själv egentligen..

Just nu sitter jag och Linn och myser, och ja vi myser, ibland är det som små bra att vara med dom man tycker om då och då . Kvällens planer är att skriva två arbeten och sedan vara på flygplatsen inatt! ÅH DOM KOMMER HEM!!! välkomna till ett fint väder i Sverige mina kära vänner!

jag undrar fortfarande..


ÅH SÅ BRA STOCKHOLM VAR!

15 april 2008

Hela dagens gåta har varit min hjärna, ibland har den fel. (hela livets härligheter)



Jag har pluggat idag, oj så tungt! men oh så bra att man tvingar sig själv då och då.. Men imorgon är det en bra dag, även om jag har prov och redovisning..


Tänk så knepigt, tankar som kan snurra,
jag har funderat, men jag vill inte fråga



 

Men Desperate var det bästa idag,
jag har saknat serien och dagens var guld!
tisdagar 2100 på kanal 5

14 april 2008

Ojojoj, vilken underbar helg! Jag gillar er brudar,


Stockholm är en stad jag skulle kunna tänka mig att bo i, trevligt folk och vilket flyt det är med tunnelbanor,

Fredagens konsert var som tidigare inlägg helt underbart! Drack lite alkohol på vandrar hemmet och begav oss vidare mot staden, (stureplan) oj så mycket brats på en och samma plats, har aldrig vart med om dess like, vi såg två killar som vi inte kunde lista ut ifall de var bögar eller ej, (största chocken var att killarna ägde dansgolvet och tjejerna stod som lugnt på sidan och vickade lite på höfterna, förutom vi då vi ägde ut alla) men det blev iaf en sen kväll och en tidig morgon på lördagen, men upp gick vi och vi var på stan och shoppade och shoppade, oj så roligt, hittade nog troligvis studentklänningen (dock svart) men den är nice, var hemma på vandrarhemmet (hotellet som vissa kallade det) vi började förfesta trötta och utan mat i magen, vissa dog men vissa andra for på en klubb, oj så mycket bättre detta var. Det var snygga killar ÖVERALLT, helt sick, förstår inte hur man kan samla så mycket snyggt på en och samma plats, dock var musiken sämst men killarna, mums! Stockholmare är inga otrevliga människor, dock kedjerökare..
söndagen klevs upp tidigt och vi checkade ut och drog mot stureplanshållet igen, kom in i en gigantisk galleria, så mycket roligt. (snygga skor köpte jag där iaf) träffade kusin en snabbis, mycket mycket trevligt. hann tom se en parad förbi NK huset, coolt med ridande poliser (oj så töntigt de lät) efter att ha gått tills benen värkte mega mega så for vi tillbaka och checkade in oss i vårt nya rum, fastnade framför tvn och bara myste tills vi begav oss mot city för middag. oh så mysigt det var! tack än en gång brudar för en mega trevlig resa!!

Resa med shopping, fylla, snygga människor, bra människor, trevlig stad och en hes Linn, kunde inte bli bättre!

Jag vill också,
Jag saknar dig.

11 april 2008

Då var man i HUVUDSTADEN, men OH SÅ BRA KELLY VAR! Jag går fortfarande på adrelalin från konserten, det var det bästa som jag har varit på, PUSS på henne.


Men oh så trevligt att träffa Therese och hennes kompis, imorgon blir det fest med henne!!


Jag vet vem som har nypt mig,
Mickis är den skyldige!

10 april 2008

Jag älskar dig min syster!


En skoldag till avklarad, oj så jag längtar till studenten, så man slipper Draggens korridorer. Tänk bara att få känna känslan av inge mer prov och inlämningar , eller varför inte intervjuer på flera år? Helt sjukt. Jag är lite små stolt över mig själv som har jobb efter studenten. och det bästa av allt är att det känns skoj att börja jobba. (Jag vet att jag är sjuk men jag tycker faktist om Willy:s) det är som en stor såpa där. svaller och skitsnack. men oh så bra folk som jobbar där! har haft mina duster med vissa, men allt lägger sig tillslut, det gäller bara att tala ut och bete sig som vanligt, eller hur? Jag fick förresten tillbaka 355 kr på skatten, (HAHA)

Det är så mycket att se fram emot
och så mycket att analysera.
 No air.


Men förstå, då jag vaknar imorgon är det den 11 april, förstå så roligt! Jag förstår knappt att det är sant. Men OOH så roligt vi ska ha! STOCKHOLM med KELLY CLARKSON och shopping! Kommer dock vara pank, pank, pank då jag kommer hem. Men jag får ändå pirr i magen.


Men vissa människor kommer man alltid gå ihop med,
vissa andra kommer man inte göra det med.
Men det är tur att de som man tycker om
så mycket alltid finns där för en.
Vad skulle man annars göra?





Snart är dom hemma!

9 april 2008

åhå. ny dag nya tag känns det idag, förkylning som börjar krypa sig på igen, men jag VÄGRAR ta emot den! Men träningsvärken börjar dyka upp nu, ridning två dagar i rad börjar sätta sina spår.

Sovde som sagt över hos Anna inatt, mys pys med mycket musik lyssnande och prat i mun på varandra.

Just för stunden sitter jag med HÄPE uppgiften, kom just på att vi har nog redovisning imorgon, inte så roligt kanske?

Om två dagar åker vi till Stockholm, fattar inte riktigt att den helgen är lixom nu, det var ju som nyss det var två månader kvar. men nu är det dags alltså! OJ så taggad man kan vara. Men jag säger som min käre vän Frida Sjöberg, vad ska man packa med sig för kläder? Men oj så taggad jag är på Kelly och på shoppning!

Både igår och idag har jag lyssnat på nostalgi låtar, både positiva och negativa, det är som lite små fränt att vissa låtar kan kopplas till dofter och känslor. Det skulle vara roligt att kunna lägga in ljudklipp från datorn här,


Fick iaf mail från Jessica idag,
åh så saknade Jessica och Isak är!
Men nu är det bara en vecka kvar ju !


Förlåt, men jag
förstår inte.

You're not worth it babe
The trouble you bring the noise you keep
And you don't even care

8 april 2008 -senare-

Godkväll igen,

Sitter nu hos min vän Anna Nordström, hon är söt, för jag har just målat henne till en smurf i nacken, så ikväll ska vi mysa, jag och min nacksmurf.

8 april 2008

Hej och hallå där !


Dagen började med intervju på Willys, trevligt att sitta och skratta med sina jobbarkompisar på morgonen då jag väntade på Veronica, men intervjun gick bra och jag trivs så bra så bra.. Sen for jag till skolan och började med avfärgning på håret, haha oj vad snygg jag var, gul i botten och rosa/orange (tänk flame som Elin sa) där har du mitt hår, helt sjukt fult! satte sedan in en intensivtoning, så nu är man då iaf koppar, lite mot det oranga men det blev najs. Dock tycker inte min käre far om det, men men , jag tror både han och jag vänjer oss vid hårfärgen.

Linnsan kom till skolan och satt med mig i slutet då Elin klippte mig, sen for vi till Hippo och jag satt och hoppades att det skulle gå bättre idag. Vi bytte om och gick ned och fick välja häst, jag tog Ymer. Men oj vad bra det gick! Fick verkligen rida, och Camilla gav bra tips och konstruktiv kritik, vilken häst det blev! rund och fin med bubblande steg som Camilla sa. hade dock lite problem att få honom runt min innerskänkel, men det gick tillslut (tur man har sporrar) Vilken kalas häst. Tack Ymer för en bättre ridtur idag och en gladare Linn.

Nu sitter jag och ska försöka börja skrivaihop intervjun, men jag har ingen som helst motivation plus att jag sitter och fryser och hur värt känns det? menmen ibland är det bara att sätta igång.

jag vill plocka jordgubbar.


Den här bruden är ett stort plus:

+





"The world can be a very big place
So be yourself don't feel out of place
Love your man and love him twice
Go to Hollywood and pay the price
Oh go to Hollywood"



7 april 2008

Skolan var igång igen, ujuj, nu börjar slutklämmen sätta fart, a.k.a. alla prov och inlämningar kommer på en och samma gång, jippi.. men nu är det nära, vi börjar se hoppet och ljuset, speciellt idag då studentmössorna kom!

Ridning idag, var as taggad innan, men oj så dåligt det gick, KATASTRAF som Tony Erwing skulle ha sagt.. (Men min ridlärare tyckte att det gick bra) Tung och lång häst, hemskt hemskt hemskt. Hoppas det går bättre imorgon !

Imorgon blir det att färga håret, oh så taggad! (Tack Elin!)  blir så skönt att få bort denna hemska utväxt! men det är en lång väg kvar innan det är klart, lite träsmak i baken lär det nog bli..

Stockholm börjar närma sig, OH så taggad!


Jag har dock under lördagen fått ett
väldigt skumt blåmärke på armen,
 vem har nypt mig?


Tycker om dig


6 april 2008

Oj så rolig kvällen blev igår! Vilka outfits, så snygga alla var! Förfesten var som vanligt underbart roligt, Maja, Anna, Hanna, Frida, Frida och Mickis, kunde inte bli bättre!! Bobbare Bygg och Betty Boop höll ihop igår. Ölspelsleken med regler som var omöjliga för mig och Hanna att följa vart klockrent, oj så mycket skratt på en och samma gång! Frida körde oss till Rött snäll som hon är köde hon två vändor, Jag trodde jag hade glömt mobilen så vi ringer till Anna hemma i lägenheten men helt plötsligt får jag sms i mitt bröst, så hej och hå där var mobilen, alla i bilen vek sig av skratt (inklusive jag) Då vi kom till rött beställde vi kvällens första drink, oj så gott det är med cosmo!
Det kom mer och mer folk till Rött och mer och mer utklädnader, dock kom inte systern min in, trist! Men oj vilken kväll, jag har inte haft så roligt på länge,


Annelie kom till Rött lite senare och nu börjar åkandet och spritdrickandet,
Tack för alla drinkar Annelie och tack för allt taxiåkande,
men vi drar en helg snart du och jag!


Tack för en underbar kväll alla ni som var med under kvällen,
oj så roligt jag hade och oj så mycket vi måste göra om detta!

PUSS på er!!

4 april

En jobb dag till avklarad, fick börja en timma tidigare och sluta en timme senare, nice med extra pengar. Rätt så trött dag dock, men det gick bra, såg hoppet där i slutet. Fick lite extra uppgifter idag så det gick som framåt. Nice med en hel skol ledig dag iaf..

Länsman var in på jobbet idag.
Snattare fast igen.


Har just sett så ska det låta,
oj vilken stjärna, Frida Öhrn.
oj,oj vilken röst och vilken kontroll på rösten!


Imorgon blir det ettårskalas på dagen, middag (sjöberg kommer på middag!) och sedan blir det MASKERAD! så NICE! Jag är så taggad, så taggad. Oj så bra det kommer bli, fylla, musik och utklädnad. MUMS.

Nu taggar jag Stockholm,
en vecka kvar, förstå
Nu är det NÄRA
Bästa gänget!!


Men vissa människor är
iaf torrare än andra

3 april - senare -

"Men hade du haft hennes ögon
Såg det annorlunda ut
Hade du haft hennes ögon
Och vid ett annat slut
Hade du haft hennes ögon
Av kärlek var dom blå
Hade du haft hennes ögon
Hade du sett då"

3 april 2008

Jag hatar flugor på rummet klockan sex på morgonen, så gick det med min "långa" natt...

Idag blir det att kirra det sista till maskeraden på lördag,
ser fram emot den kvällen!

Fixade vandrarhem idag, FY VAD ROLIGT!! Stockholm nästa!

Oj så saknad man kan vara,
över två år tillsammans och nu inget.
jag saknar dig


Ibland finns det vissa låtar som sätter sig RAKT i själen,
helt sjukt, som vanligt imorse så lyssnade jag på musik på tvn
Så kommer låten, kände igen rösten hur mycket som helst och
såg då jag ställde mig framför såg jag ju att det var Jordin Sparks.
Har som inte hört något från henne sedan hon vann idol förra säsongen.
Men OJ så bra låt, och tillsammans med Chris Brown. Gåshud!
- No air

"Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air"



Jag kan inte förstå hur barn kan vara så elaka mot varandra.
boken som vi läser i Psykospcialt arbete kursen är så hemsk!!
Det är så synd om henne, igår föll det tom en tår..

2 april 2008

klart, skönt,

ikväll hippologum med stavert, känns nice!

Nu taggar jag balen och studenten!

1 april 2008

OJ nu funkar blogg.se igen.

det var ett skämt att kliva upp kl 05.15 imorse, inventering, men oj så duktig jag var. kaffe och en powerking fick igång mig.. hyper linn på skolan. med en hyper frida, ingen bra kombination.

Helgens tankar,
och allt snackande har börjat lägga sig i min hjärna,
folk är väldigt knepiga,

tips: ta reda på fakta innan det börjar snackas?
Iofs blir det inte lika spännande då dock,
men stämpla folk är aldrig en bra idé..

oj så mycket tankar det nog snurrar i ditt huvud också,
men det är bara att fråga på ifall du vill veta något. Jag bits inte..
och jag tror du tror lite väl mycket,
och jag är inte kär i dig,
sluta snacka så mycket skit
tack för mig.

fikat igår med fröken sjöberg var bra, puss på dig men blä för pissvädret!

fika idag med söt mia, länge sen sist, måste bli bättre på detta!
inte bra med så mycket fika, men vem bryr sig?

RSS 2.0