jaha.

då var man utmanad, jippi. det värsta var att hon heter samma sak som mig. så jag löste det snabbt, här kommer det:

jag blev utmanad av: Linn Rydelius (http://www.rydelius.blogg.se)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta, utmana några personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?: Öjbrandt
2. Ett ord på fyra bokstäver: Öken
3. Flicknamn: Özlem (turkiskt namn som betyder saknad)
4. Pojknamn: Örjan
5. Yrke : Överläkare
6. Färg: GrÖÖÖÖÖn
7. Klädesplagg: Överdel
8. Mat: Österländskt
9. Sak i badrummet: Ögonskugga
10. Plats/stad: Öjbrandt's
11. En orsak att vara sen: Övervikt
12. Något man skriker: Öööööj!!!!
13. Film: Öga för öga (Beck)
14. Något man dricker: Öl (men det gör inte jag)
15. Band:  Östen med resten
16. Djur:  Ödla
17. Gatunamn: Östra Kyrkogatan
18. Bil: Pass. (Någon? Hjälp.)
19. Sång: Öppna landskap
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Öppen gemenskap

Jag utmanar:
veronica nilsson
frida törnebring
maja holm
hannah dunkels
frida sjöberg

The war between us

tänk så spännande, vakna upp och bara känna, nej inte nu igen. men min hjärna kan inte vara normal. men vissa låtar är bara så rätt ibland. jag ska på umeå open och se tiger lou. vilken grupp, wonderful. kom i bra tid imorse till jobbet, (vilket betyder att bussen var i god tid)

kommer mig in på jobbet, tömmer om kassa åtta och sen börjar lördagens pass, riktigt mycket folk, men jag har varit mentalt förberedd på det, så jag fick bara lite stress mage, det blev bra när jag fick klartecken att jobba över lite om jag inte hann redovisningen, (vilket jag fick lov att "utnyttja") idag mina vänner, har jag haft ett toppen team på jobbet, så duktiga så duktiga! fick lov att berömma alla var och en personligen idag, mitt mammahjärta höll på att svärma över. inga klagomål utan bara trevliga brudar mot kunderna, DUKTIGA!

ikväll då? sitter hos Linn i Ersmark nu, har klappat valp och större hund, nu står hon och fixar mat, jag börjar faktiskt bli hungrig, ikväll så vi dricka vin och se på slager. perfekt kväll!

jag trivs

som brunett, det konstiga är att det inte ens ser "konstigt ut", utan verkligen naturellt, mycket nice. jag är lite små trött i huvudet efter jobbet idag, men jag var på tårna och laddad. det är ju faktiskit dubbel lönings helg, och det märktes mina vänner.

förresten, bild på håret kommer nån gång i framtiden, annars finns jag irl också!

planer för helgen då? mys mys och åter mys, (med jobb därimellan)

jag säger bara en sak

jag är het som brunett

fjärde inlägget på samma kväll

men jag måste bara få säga, jag älskar mysmusik.


MYS

Det kom en dröm på posten
Ett med mitt namn på sne
Den hade landat på mitt dagboksblad
Det kom en man med drömmen
Han hade stökigt hår
Jag ville att han skulle stanna kvar
Tyckte att hans skratt var helt perfekt

Vill du ge mig leendet som alltid får min värld att gunga, baby
Åka i min karusell som tar oss med till högre dimension
Vill du ge mig spänningen som alltid får min värld att gunga, baby
Simma fram bland rosa moln som tar oss med till världar utan krav

Det kom en båt i drömmen
En båt med svar
Den ville ta mig med till framtiden
Jag kunde tänka mig att killen med stökigt hår
Gärna fick följa med på resan dit
Tyckte att hans skratt var helt perfekt

Vill du ge mig leendet som alltid får min värld att gunga, baby
Åka i min karusell som tar oss med till världar utan krav
Vill du ge mig spänningen som alltid får min värld att gunga, baby
Simma fram bland rosa moln som tar oss med till världar utan krav

Vill du ge mig leendet som alltid får min värld att gunga, baby
Åka i min karusell som tar oss med till världar utan krav
Vill du ge mig spänningen som alltid får min värld att gunga, baby
Simma fram bland rosa moln som tar oss med till världar utan krav

hemligheter

jag viskar i tystnad till dig, till dig min vän.
jag blundar och ser min önskan.
och jag lovar ärligt.
en kyss i min panna som fick mig
att rysa i hela kroppen.


hela helgen i ett inlägg

fredag: klev upp halv sex för att ta mig till jobbet och öppna butiken, kommer dit och khadouja är också där och öppnar, nej var min första tanke, (för jag var död när jag klev upp pga att jag hade sällskap till halv tolv/tolv tiden på torsdagkväll) sen sprang jag och kollade på schemat, och det var både jag och khadouja som stod på öppningen, jag ringde då och väckte oskar, det var jag som skulle öppna och khadouja skulle stänga, stackars khadouja, men ingen av oss tänkte bege oss hemåt, så det slutade med att jag fick jobba golv pass men med kassajour ett, det blev ganska mycket kassasittande ändå, men en mycket trevlig jobbdag med mycket kunder, det var ju faktiskt barnbidrag i fredag! vi körde fem kassor redan kvart i tio (crazy) men skoj! Slutade som sagt strax efter två, då satt jag och tjattrade lite i personalrummet, sen handlade jag lite till middagen och till festen som jag anordnade i fredags. tjejfest a Mariehem, mycket trevligt.

tog mig hemåt med buss och en massa matkassar, fixade en mega mysig middag till mig och ina, redan där började vi bli lite rund under fötterna, men gott var det med vin, (och ditt vin var gott hjärtat!) mina brudar började dyka upp en efter en, tillslut tror jag vi var runt 15 personer här, med underbar musik och underbara tjejer, jag var så glad så glad. (och lite väl rund under fötterna där ett tag..) Linn och Therese var nyktra, och de lovade att de skulle släcka och stänga efter oss när vi begav oss mot stadens äventyr (krogen helgen innan löning, inte någon större höjdare..) men gänget var bra, mindre bra känslor ute på krogen, men det spelar ingen roll idag, jag var bara lite arg och less. men när jag väl tog mig hemåt med taxi som ina betalade så hittade jag först en liten post it lapp precis vid min ytterdörr där det stod "välkommen hem". åh vad gulligt tänkte jag, sen när jag kom mig in i lägenheten så var det post it lappar ÖVERALLT, jag gick runt och log för mig själv, tvättade bort min sminkning som för övrigt min underbara veronica hade hjälpt mig med (TACK), borstade tänderna och sen la jag mig tungt i sängen och somnade i princip på en gång.

lördag: klev upp klockan nio eftersom vi skulle åka klockan tio till lycksele. hittade ännu mera lappar (som jag sa, de var överallt) fortsatte gå runt och le och söka lappar, drack två energidrycker för att på så sätt få bort lite av den tunga huvudkänslan. åt frukost, läste tidningen och duschade precis som min vanliga morgonrutin, men klockan hann bli halv elva innan de kom och hämade mig (vilket betyder att jag kunnat sova i en halvtimme mer..) men jag satte mig iaf i bilen och vi begav oss mot lycksele för att fira farmor som fyller 80 år. (!) hon är allt bra ball min farmor, hon hade alltså lagat all mat vi åt , (vi var 32 stycken på kalaset..) större delen av dagen så lekte jag med Manfred som är mitt kusinbarn på 2.5 år. annars så umgicks jag med släkten och åt god mat! toppen kväll, men vi var inte hemma i ersmark förrän närmare ett på natten, somnade på en madrass i min systers rum.

söndag: klev upp 0645 (TUNGT) ögonen var knallröda och sved, åt lite och försökte se lite fräsch ut. (observera försökte..) tog mig iaf till bilen och hämtade Linn på tisdagsvägen klockan 0730, sen var jag på Hippologum fram till strax efter två, tävlingen vill jag helst inte säga något om, men jag kan säga så här: Denver var sjukt fin på framridningen, men sen nej.. usch jag skäms, men grattis fröken Rydelius till vinsten, den var du värd! Sen tog jag mig till Ersmark, slängde mig i duschen där, (fortfarande död..) och begav mig sen till jobbet, och där har jag stängt stället. men vilket gärngäng jag hade i kassan, hanna, johan och ina. wonderful. nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på dunket från min granne ovanför mig, jag tror att det är någon ny som har flyttat in där.. JAG SOM VILL SOVA OCH BEHVÖVER SOVA. 

sitter förövrigt och lyssnar på gamla favoriter på Spotify, mycket trevligt. Men mina grannar kunde gärna få ... sluta spela så högt.... det är faktiskt söndagkväll och klockan är halv elva.

Hur har er helg vart?!  

YES

efter över en timmes sökande kom jag ju på en sak, det står "sök på bloggen" i en ruta i "menyn" på hennes blogg, hm, tänkte jag för mig själv och skrev då in "rävar", där på första försöket finner jag inlägget! YES

"förresten. jag såg tre rävar häromdagen. en var överkörd, en var livrädd i en rondell och en sprang efter järnvägen. alla tre rävar såg jag på västerslätt inom en 3 minuters period. någon som vill veta mer? tänkte väl det!"

Hur bra är det inte? tårarna sprutade även idag.

över en timme

har jag och Linn nu försökt hitta ett gammalt inlägg om när hon skrev om hennes möten med rävar, vilket enligt min åsikt är det roligaste inlägg hon skrivit, men vi hittar det inte, tror jag är inne på den tredje rundan bland alla hennes inlägg nu, inte bra, inte bra..

matos

nu luktar det matos i hela min lägenhet, USCH. största minuset med min lägenhet är just att jag inte har någon fläkt ovanför spisen, det verkar visst inte spela någon roll att jag stänger dörren till köket, det luktar mycket mycket nu. har försökt att vädra, men då blir det ju isande kallt istället, pest eller kolera sitaution.

jag känner mig glad och motiverad, ska nämligen få lära mig beställa drycker på jobbet, alltså bli andre ansvarig för dryckerna. kul att vara betrodd, nu ska jag visa vad jag går för! tack peter för att du tror på mig. imorgon blir det öppning på jobbet , sen handla lite , sen hem och fixa inför festen imorgonkväll, tror kvällen kommer bli greeat. (LINN du måste komma..)

jag har gjort en till skiva idag till morgondagen, typ nice med hemladdningsprogram! Har också städat toan och skurat alla golv idag, har även bytt i sängen . duktiga jag! men sen har jag inte gjort mycket alls.. förutom vart förbi ica och handlat hamburgare till middagen (därav matoset)


ikväll blir det Linnx2 mys, hon ringde mig och ville gärna komma förbi, och det tackar jag inte nej till, och mina vänner, How i met your mother är den bästa serien som gjorts. tack för mig!


thursday

inatt har jag sovit ut, jag har även gjort en hemmakur för min torrfläck på handen, så idag är det faktiskt bättre, så inatt blir det att göra samma och se om det blir ännu bättre. idag fortsätter städningen, men än så länge har jag inte tagit mig upp från sängen, har ätit frukost och sett en massa på tv än så länge. ska nog ta och dricka lite honungsvatten igen, min hals har gjort lite ont idag, inget bra tecken, nu ska här kureras! tid imorgon, runt halv åtta mina vänner. partay


anonym

grattis, du har erkänt, välkommen hit, nu är det din tur att blogga, du har adressen och en trogen läsare, för vem vill inte läsa om din sarkasm och om hur du alltid kan driva på en diskussion hur långt som helst men (nästan) alltid ha sista ordet? som du sa, man behöver de som hatar den, älskar en, och en massa skvaller, och du, du är ju en av de största skvallertanter jag träffat. och behöver du porr där också, så lägg ut det, men snälla, förvarna mig först. da.blogg.se, snart finns den mina vänner, vänta bara, snart finns den där! Svenska barney minus singel minus suit och minus blogg, men det mesta andra egenskaper barney har har finns hos han. haaaaave you met ted, jag vill höra mera vill inte ni? För detta mina vänner kommer bli : Legen.. vänta på det .. dariskt

duktiga fröken ö

duktiga jag, jag har städat mer idag än jag någonsin trodde jag skulle orka. men nu är det iaf gjort och det är bara lite som jag lämnat kvar till imorgon. fick även ett mycket trevligt telefonsamtal strax efter klockan sex. Sjöberg ringde mig och ville komma förbi här en snabbis innan hon skulle vidare. toppen mys, känns som om det var hundra år sedan vi sågs. men vi hann iaf prata ikapp oss på en timme innan hon begav sig vidare. jag har även sörplat i mig en kopp med varmt vatten med honung och ingefära, så nu ska här kureras, känner att det är något på g i kroppen.

jag har tänt ljus och krupit in under filten i soffan och bara myser, skönt att ha en ledig dag imorgon så man kan pyssla på här hemma lite, känns som om min lägenhet längtat efter lite kärlek. så imorgon ska jag ta mig an badrummet och skura alla golv hade jag tänkt, men först ska jag sova ut. undrar om det är lika kallt imorgon eller om man kanske kan ta sig en liten promenix? nu har jag förresten snart bott här i ett halv år, tiden går fort.

en vecka kvar till lön mina vänner

nu är det bar sju dagar kvar till det är lön och jag får göra något skojsigt med mitt hår, och ja jag längtar. (tjat tjat) dagens jobb gick bra, ovanligt bra att kliva upp på morgonen faktiskt. nu håller jag på att fixa skiva inför fredag, jag tror verkligen att det kommer bli en lyckad kväll, bra gäng, lite fylla och ja, bra gäng! när skivan är klar ska jag köra den på hög volym i min sterio och sen börja min städning, (som min lägenhet länge har längtat efter) Ja Linn, jag ska städa idag inte bara säga att jag ska det.. förresten, låten jag la upp igår med nån konsig video till var låten som vi gick till på modevisningen, mycket trevliga minnen till den låten, det gillas starkt, fick som rubriken, gladpirr i magen!

gladpirr

Veronica: KOMMER DU IHÅG???

?

alltså jag är ju sämst, hade tänkt att börja städa lite ikväll, men tror ni det blev nå städning? öhm, nej. men imorgon måste jag dra ett kol, för på fredag blir det partay här. synd bara att inte alla jag vill samla kan komma! iaf, tillbaka till min kväll, istället för städning blev det en massa TV-tittande (förvånade? öhm, nej) såg iaf finalen av Shear Genius, faktiskit riktigt värt program, undrar varför inte Sverige tagit efter det än, men vilka underbart duktiga frisörer det var med i programmet, men jag har länge funderat på varför man ställer upp som hårmodell om man inte vill klippa håret? Grejen att vara modell är att låta frisören vara kreativ och göra något spännande, åh, jag vill vill vill. men på onsdag ska jag faktiskt klippa och färga hos Hanna på Wish, det längtar jag till, ta hand om mig själv i någon timme. och på onsdag är det ju faktiskt LÖN mina vänner.

I'm falling in love with your favorite song,
I'm gonna sing it all night love,
and I am gonna dance with somebody.


Men till att komma till poängen, jag såg en dokumentär på kanal fem nu klockan nio, den handlade om hemmafödslar, om kvinnor som vill föda sina barn helt utan någon hjälp, förstå om något skulle hända underfödseln? En kvinna hade 30 min till närmaste sjukhus, och det skulle ta minst fem minuter innan ambulansen var hos en annan kvinna. Största frågan är hur man själv skulle vilja göra? Jag undrar om det är stor skillnad på barnmorskorna i Sverige mot för USA och Storbrittanien, för dessa kvinnor hade riktigt hemska upplevelser från de födslar de gjort hos "myndigheterna" som de kallade det. för jag har inte hört sånna hemska historier här i Sverige, (nog för att jag nu inte är gravid och verkligen vart hos barnmorska mig själv,) men jag har ju ex antal gånger funderat på att bli barnmorska själv. men som vanligt så växlar mina tankar hit och dit.

tisdag

och jag trodde det var ett skämt när väckarklockan ringde (10:30) som jag sa till mamma när hon ringde idag, jag orkar som inte känna efter längre. bäst att bara låta allting rulla vidare. jag tycker förövrigt att Spotify är en mycket bra uppfinning. Katy Perrys skiva är bra, faktiskit riktigt bra.




intressant.

vilken dag, nu är jag helt uttömd på känslor, länge sen jag hade denna känsla. en sak är iaf säker, jag klarar inte av omogna personer, jag tycker synd om sådanna människor. att bli klampad över och orättvist behandlad är något jag inte klarar av, bästa måndag som bara föll ihop och bara ja, blev helt förstörd, TACK..

jag är en ironisk och sarkastisk person, jag vet. men jag trivs med mig själv, går du inte ihop med det, så skit samma. jag tänker inte köra något falskt spel, så funger jag inte, bara så att du vet du har jag har sagt upp min så kallade "vänskapsrelation" med dig. jag tänker inte lägga ner nå mer enegi på dig. kanske omoget av mig, men då får folk tycka det. men jag tycker synd om dig i fråga, synd om dig som inte har en så underbar vänskapsrelation med någon, som min och Linns relation, där du kan avsluta vännens meningar och bara i alla möjliga situationer förstår, förstår kroppsspråk som blickar, nickningar, rörelser allt. tycker helt seriöst synd om dig. men något som du måste lära dig är att öppna ögonen, ta bort ditt tunnelseende och mogna, allt blir mycket lättare då. speciellt i en diskussion, där kommunikation båda vägar är A och O.

tack katarina och linn, ni är bra. och än en gång, stackars dig.

förresten så har jag världens bästa familj, ringde och avreagerade mig hos min syster, när mamma hörde att det var jag och hörde att jag var upprörd så ville hon också prata med mig. jag berättade allting igen och mina vänner, min mamma är klok, mycket smarta ord och hon lyssnar, men nu ska ni få veta något, jag grät, ja ni hörde rätt, fröken Ö har gråtit. och vet ni vad? det var SKÖNT. jag älskar er min familj, ni betyder allt för mig.

alla hjärtans dag

jag hann med mycket igår faktiskit, även fastän kroppen hade lite väl lite sömn så var jag ovanligt pigg (tur det finns kaffe och energidrycker) syster och hennes pojkvän var förbi min lägenhet igår, det var trevligt, vi drack lite te, sen sprang jag till bussen som skulle ta mig till jobbet, (ja jag nästan sprang.. men fick ändå stå i typ 10 min och vänta..) jag gillar detta nya väder, ska faktiskt ta mig en promenad till jobbet idag.

på jobbet rullade allting på, hade en "efterkorrigeringsdag igår", till alla kunder: det finns små stoppinnar för att man ska lägga upp dem innan sina varor och efter sina varor, då blir det inga missförstånd, tänkte bara om ni inte visste det. hade nio kassor att tömma igår igen, men det gick smidigt och snabbt, tack snälla Stavert för att du väntade och skjussade mig till stan. Jag stämplar in på Rex och tar mig ett glad med kaffe och pratar lite med Benny och gänget. Klockan tio börjar jag jobba, det var en ganska "stökig" kväll igår, mycket folk på konstiga tider och ojämn rytm. men mina vänner, söta bartendern var ut igår, kom fram och hälsade och så. trevligt trevligt. mycket känt folk var ut igår, och kvällen var trevlig. gänget som jobbar är ju bara hur nice som helst, kul att det i princip alltid är samma folk som jobbar. slutade halv två, då stämlade jag ut och jag och Linn gick ner och dansade hur mycket som helst, JÄTTE KUL. helt plötsligt när vi står och dansar så blir jag upplyft i luften bakifrån, ja hur det gick till har jag ingen aning men så blev det iaf, börjar skratta som en tok och när jag väl är nere på marken igen så vänder jag mig om och får en mega stor kram av SÖTA BARTENDERN, hihi. vi dansar med honom  på slagergolvet de sista 20 minuterna, mycket trevligt. sen hämtar vi jackorna och beger oss hemåt med bil, duktigt rydelius att köra, hur skönt som helst att bara sätta sig i en bil från krogen. väl hemma tvättar jag bort sminket och slänger mig i säng, somnar fort och har sovit helt ostört till halv tolv. det behövde jag, känner mig som en ny människa.

nej nu väntar det fina vädret och willys!

sen lördag

idag har jag vaknat, åkt buss hem, visat min lägenhet för anders och bettan, duschat, städat undan lite och sitter nu med en kaffekopp i handen och har just skrivit mitt super långa fredagsinlägg. förresten så gör mina fötter lite ont. Just det, det viktigaste, jag har ringt och bokat klipp och färgtid på Wish hos Hanna den 25 februari klockan 1500. Åh så underbart.

ikväll då? jobb jobb sen rexjobb, det ska bli trevligt, jag ser fram emot kvällen!

först fredag

var på jobbet vid fem i tolv och drog lite varor, men det gick inte så bra som jag trodde, stod mest vid barnmaten, så jag hamnade mycket med att hjälpa kunder, vilket jag personligen tycker är toppen kul, skulle kunna göra det hela dagar, men det som kändes mindre bra var att jag knappt hann något alls på min pall, men i slutändan så hade jag bara några saker kvar när jag drog tillbaka pallen till lagret för att börja som KL. OJ så mycket tryck det var igår, kul men stressigt. körde nio av tio kassor, det dog av som vanligt vid halv åtta tiden på fredagar, så sista timmarna satt jag och Jessica och skrattade lite mellan kunderna och pratade lite med Stenergard. vilket gäng, jag och Anna stänger butiken och Lommerdal till klockan nio, kunde inte bli bättre.

Vid tjugo i nio kommer en gammal anställd (inga namn) och handlar av mig med hennes mamma, när jag springer och stänger ner kassa tio och nio så har hon markerat en massa på sitt kvitto, varav två saker var saker hon inte visste själv vad det var. Så hon började anklaga mig för att ha "skrivit in" något på hennes kvitto, hur hade hon tänkt att det skulle gå till? Hon vet ju gott och väl om hur kassarbetet går till, att det verkligen inte går att skriva in något manuellt, man måste ju nämligen ha en streckkod för att det ska gå in i kassan, sen var det två varor som det var "fel pris på". men jag bad henne komma in med kassarna så jag kunde kika igenom hennes kassar och kolla vad de två sakerna "hon inte visste vad det var hon handlat", hennes min när vi hittade sakerna var obeskrivlig. (skrattar för mig själv nu också) allting slutade iaf med att hon skulle få en krona tillbaka, men då skriker hon ut att det inte spelar någon roll för henne utan hon ville bara påpeka att kunden alltid har rätt". haha, hela situationen gjorde att jag skrattade inombords igår.

Efter stängning skjussade Annas Kaj mig till stan, (TACK) hoppade av på Pipes och gick in på vår After Work, det var inte så roligt som jag trodde, utan bara en konstig stämning som jag helst inte ville vara med om, så efter en timma gick jag därifrån, blev medbjuden av Maja och Hannah att följa ut på Olles, jatack tänkte jag. Nu börjar det roliga. Min outfit var en rödrutig skjorta och mina "jeansleggings", och klackar. Påväg till Sveagatan kommer ett killgäng (söta sådanna) bakom mig och ropar ARN, jag vänder mig om när de ber mig stanna, (nu är jag precis bredvid pantbanken) och en kille där ville slå vad om pengar till sina kompisar att jag vart med i filmen Arn, (WHAT?) Jag börjar skratta rakt ut och svarar med ett snällt nej, såklart blev han lite besviken, men de ville absolut ha med mig på X3m (vänta nu, två år sedan jag var där.. nja..) så jag avböjde dem lite snällt så där efter mycket tjat och tog mig upp på Sveagatan. Här var det stämning, jag blev glad och taggad. Vi gick till Olles och vi betalade in oss (efter att jag sprungit runt hela stan innan jag kunde ta ut 200 kr) På olles fick jag mycket fina kommentarer , ex antal drinkar, sjukt bra sällskap, mycket kändisar, mycket dans, PERFEKT kväll. vad är det med mig när jag är nästan nykter och au naturell? SJUKT TREVLIG KVÄLL IAF, TACK HANNAH OCH MAJA NI ÄR GULD.

underbara torsdagskväll

körde som lovat Staverts Saab till Willys och passade då på att handla lite till middagen som jag planerat att göra. Passade då på att bjuda hem familjen på middag, men minus pappa för han var tvungen att jobba. Men så underbart mysig kväll det vart, med tända ljus, skratt så jag grät, super god mat och underbart sällskap, jag tycker verkligen om min syster och min mamma. pratade om nästa helg som också kommer att bli bra, då fyller nämligen farmor 80 år, så då blir det kalas! Vad ska man ha på sig för kläder?


ÄNTLIGEN

och snart kommer hennes album, UNDERBART

klockan 1038

igårkväll var iaf Veronica förbi mig, igårkväll var första kvällen på länge min hjärna inte gick på högvarv, hon är ett stort plus den där Veronica, och jag är glad för hennes skull. förresten så var det helt rätt människa som van Top model, Mckee, hon var klärt bäst, men det var tajt mellan hon och Samantha. de hade kunnat vinna båda två, men jag är glad att det var Mckee som vann. Sen under kvällen var det 500-kilos klubben på tv. alltså både jag och Veronica fattar inte hur man kan bli så fet, (inte tjock, utan fet) och att man bara kan fuska på sjukhuset genom att beställa hämtmat som pizza, kina mat etc etc etc. vad tänker man med då?

torsdag förmiddag

och idag är jag ledig, utomhus är det kallt, under täcket är det varmt, idag tänkte jag städa och så, super kul, (not..) Jag sitter iaf och lyssnar på MVT i bakgrunden, det är top ten at ten, ganska trevligt, idag är det 90-tals låtar som spelas, nu är det Hansons Mmmbop, den är mysig. ska köra Staverts Saab till Willys vid tre idag, undrar om den kommer starta, (den kommer nog vara väldigt kall iaf..)

Gårdagen? natten till igår sov jag riktigt bra, vilket kändes skönt, jag var knappt trött när jag klev upp, det var kallt ute när jag gick till bussen, tur var stod jag inte så länge och väntade på sjuan, men sen när jag stod på illervägen och väntade på femman så var den SEN, tio minuter sen.. så jag fick lov att springa i kylan från snipgränd till Willys, hade jag vetat att den var så sen hade jag lika gärna kunnat gå till jobbet från illervägen, men när klockan började gå mot kvart sju så tänkte jag nu springer jag, men då kom bussen som tur var. var iaf påklädd och påväg ut mot kassorna fem i sju. ganska mycket tryck på morgonen ändå, kul. vi körde tom tre kassor ett tag där innan tio. just det, när jag kom till willys var jorik och oskar där, de hade alltså jobbat hela natten! de såg lite smått slitna ut där de satt på bänken och väntade på bussen. men butiken såg super fin ut!! (faktiskit riktigt tur att de hade frontat till butiken så fin när det var KU) bra tajming grabbar! fick mycket hjälp av Annelie med tobaken, hon är bra hon.

Snart har jag slut på alla mina how i met your mother, blä


utmanad

Du har blivit utmanad!!

Utmaningen lyder som följer:

* Gå till den sjätte mappen med bilder i din dator

* Välj därefter den sjätte bilden i den mappen

* Visa bilden på bloggen och skriv något om den

Det kommer bli lite svårt för min del eftersom min dator är ganska ny, men jag gör mitt bästa!



Denna bild är snodd från min kusin Saras hemsida : www.echoesofthenorth.com Det är hennes och Pasis hund Birdie som tar en sommartupplur på Modnirs rygg. Vet ni vad Birdie kan? Hoppa upp på hästryggen helt själv, visst är hon duktig. Jag trivs bra i Lycksele. Kika in deras hemsida! De har nämligen företag, häst och hundäventyr.



Egentligen skulle man utmana någon, men grejen är den att jag inte har sex stycken jag kan komma på (som inte redan är utmanade av Jenny) eftersom jag inte har någon aning om vilka som läser min blogg. men jag har iaf en jag kan utmana! Jenny Walker.

tisdag, lite senare på kvällen

nu har jag jobbat i tre timmar, med lite ob-pengar också , aldrig helt fel. jag känner mig dock inte riktigt som mig själv. min hjärna går i princip på högvarv hela tiden. det är jobbigt, mycket som känns jobbigt. har många känslor inom mig som jag inte riktigt kan sätta ord på. sjukt jobbigt, jag brukar som alltid ha svar på tal.


vet ni vad jag vill? Sitta i en frisörstol och bara skämma bort mig själv men även fixa naglarna fint.

solen

vilket underbart väder det är ute idag, fyra minus och strålande sol, kan inte bli bättre. var nyss på en timmes promenad med Stavert, hon är som bra hon. Idag bestämde jag mig för att göra något för min egen skull, vecka 11 byter jag bort mina tre jobbpass och beger mig till Lycksele för en veckas "semester" eller vad man ska kalla det. Jag börjar nästan längta.. längtar bort från Umeå och bort från vardagen. Igår vad Jennys sista dag på Willys, sorgligt, kommer verkligen sakna henne på jobbet, jag blir glad av så kallade "plusmänniskor", de människor som gör en glad.

Knepiga kommentarer och en irriterad Linn dag var det igår, kom fram till en utav mina dagliga läsare igår iaf. Välkommen hit Daniel Andersson. Lovade att jag skulle skriva detta på min blogg, så här kommer det: Vi sitter i fikarummet, jag steker mig några kycklingkorvar och D.A. pratar på som vanligt, det nya mina vänner är, när du ser någon snygg kille så ska du säga "åh där går en Johan Jacobzon", (typ som "åh där går en Brad Pitt") och när du ser någon som är mindre snygg är det nya "Han var inte riktigt en Johan Jacobzon men.." så mina vänner, nu vet ni vad som ska sägas. Nöjd nu D.A.? 

Lediga daga är bra, fastän jag ska vara på jobbet klockan sex. Förresten så ska jag jobba på rex på lördag, det ser jag fram emot, sen nästa helg blir det åttiårskalas i Lycksele hos farmor, det kommer bli toppen! sen den söndagen blir det dressyrtävling, jag och Denver i L:A, yeah.
Appropå häst, hade hoppning igår, det gick faktiskit riktigt bra, skuttade runt på Benjamin, och hoppade faktiskt ganska höga hinder igår, och jag gillar fröken Rydelius självförtroende nuförtiden! DU ÄR BRA LINN!

testing testing


melodifestivalen

och middag i Ersmark, mammas fina kusin Bettan och hennes man är här från Hjo, super mysigt, vissa sällskap är stora plus. Kul att ses när man inte setts på ett tag också! Vi har just sett på melodifestivalen, jag tycker att det var konsigt att inte Marie gick vidare, men super kul att Emilia gick vidare, hennes låt var mysig. Sen har jag idag kommit fram till att jag nog är dett fan av Caroline af Ugglas, jag tyckte faktiskit om hennes låt idag, ska jag vara ärlig har jag aldrig egentligen lyssnat på texter i melodifestivalen, men idag var jag som klistrad, känslan, texten allt. hennes låt kommer garanterat komma in i min musikspelare i mobilen. kulkul.

imorgon lycksele, och jag LÄNGTAR.

ledig lördag

och inatt sov jag gott. igår jobbade jag min första jourkväll på jobbet, vilket var mycket trevligt. tänk var roligt det kan vara att göra något nytt i livet. så lite det behövs för att det ska bli roligt. men det gick iaf bra, och jag tjänade x antal mer kronor (eftersom jag egentligen var ledig) jag fick även massage och akupunktur igår, imorse var första dagen jag vaknade utan huvudvärk, så det kanske funkade? tack mammas jobbarkompis eva. tack.

idag då? idag har jag sovit ut, sett en massa how i met your mother, städat lägenheten och diskat undan allting i köket. så nu ser min lägenhet bra ut. nu sitter jag i Ersmark och lånar pappas internet så jag kan tanka hem lite mer till datorn. imorgon då? då ska jag till lycksele och rida och köra hundspann, jag LÄNGAR. kisse är väldigt söt när han har vart inne hela dagen. han började att leka med mitt skosnöre, (för han måste ju hälsa så fort jag kommer in genom dörren) söta katten. nu ska jag iaf försöka lägga in ett bra klipp från how i met your mother. (försöka iaf)

det gick inte.. för jag hittar ingen uppdateringsknapp i vänstra hörnet, åh vad jag är oteknisk..

Hej världen!

jag har så mycket gillat vädret de senaste dagarna, sol och stickande kyla i kinderna. i måndags gick ridningen finfint, men igår mina vänner. fick fröken öjbrandt sitt första migränanfall, och det var otäckt och ont. natten blev inte god, konstiga drömmar och jag vaknade efter en och en halvtimme sömn svettig och med ett djupt andetag. ångest? jag har ingen aning.. men jobbigt är det iaf. hur är det nu då? bättre efter en ease, fyra alvedon och en voltaren. men fortfarande som gele i hjärnan.


RSS 2.0