release me

alla som känner mig väl vet att jag älskar denna låt. den är verkligen hur bra som helst. hittade en live verson av låten som är helt underbar. värd att lyssnas på, vad man än säger om agnes så kan man inte säga något annat än att hon kan sjunga.

sjukt duktig

kom hem till ersmark och syster och hennes vänner sitter vid youtube, och detta är en kille vi hittade igen på youtube, första videon, sjunger han alltså både kill och tjejstämman på alladin låten, a whole new world, helt galet snyggt! så vi klickade sedan vidare på honom för han har ju tydligen hur många videor som helst, och sen hittade jag denna snygga video (andra) Lisa Boman om du läser detta, LYSSNA SÅ SNYGGT arr!


söndag, och solen skiner

jag gillare. har haft en toppen helg, två dagars besök på TC, har verkligen kommit fram till att TC har bland de bästa dansgolven, galet bra musik, även bra i baren, jag gillar housen, den är nice. synd bara att det typ bara är jag som gillare. gårkvällen blev super med arbetskollegorna, träffade mycket trevligt folk ute, det är som lördagar som har allt känt folk ute. så sjukt nice. fredagens besök med maja blev bäst på länge, gick och la mig med ett leende på läpparna, vilket var länge sen. (byta samtalsämne) hoppas solen håller i sig, nu ska jag diska undan och sen ta mitt pick och pack och bege mig till ersmark. farmor kommer idag! wee

tisdag

och jag har ont i min fot, men jag insåg att jag är ledig imorgon, vilket i sig betyder att jag ska ut ikväll. kulkul med brudarna. dock vill inte vädret vara på vår sida, men man ska inte gråta över dåligt väder, bara klä på sig bättre.. (hur man nu gör det när det blåser åt alla håll samtidigt som det regnar..

morkullevägen en måndag

vanligt möte för Linn gånger två, och Linn sträckte sig just i skinkan när hon hoppar till för tvn, hon skrek till, skrämde mig och jag blev arg. vanlig kväll för nirdx2.

Luleå resan

fredag, jobb 8-17, sedan direkt till stan för att ta en buss mot Luleå strax efter klockan sex, lyckades efter en mycket lång och trist bussresa (där jag passade på att ta mig en cider och känna mig lite busig)  tillslut landa i Luleå vid 2220 och tar mig promenaden till Landsgatan där kusin har fest med vänner. Mycket folk, mycket trevligt folk, jag skyndar mig in och gömmer mig på toan i några minuter för att komma ut som en ny människa, kvällens outfit blev min nya favorit, min lila klänning som mamma köpt åt mig på Gap i New Orleans i Usa. Efter att ha fösökt komma ikapp alkoholmängden hos personerna i lägenheten (som jag lyckades med) så begav vi oss ut på en krog, trist krog, trista människor, men vi käkade god mat på max. kände hur drinken från krogen slog till med råge på max och går sedan hem , skippar efterfesten för att krypa ner i sängen. (välbehövligt). vaknar med en sjuk huvudvärk, tänker för mig själv "fy". kliver upp och vi har bakis dag tillsammans hela gänget, lite film med kliande ögon (katt) sen middag i rutvik för att styra filmkväll med stort gäng på kvällen. under filmens gång börjar jag känna att det är tungt att andas. tänker inte så mycket mer på det, utan fortsätter se filmen, som var die welle, bra film, faktiskit.

Efter filmen umgås vi lite, och mina lungor känns värre och jag fixar lite te, för jag tänkte att det kanske var en förkylning på g, men det blir inte bättre efter en mugg te, nu börjar jag ha blodsmak i munnen och börjar bli lite orolig för det är tyngre att andas och jag börjar bli lite ansträngd, så jag ringer mamma och hon tycker vi ska åka in på akuten och få lite medicin. så vi tar vårt pick och pack och beger oss ner, nu mina vänner börjar det bli skratt upplevelser. Först möts vi av en undersköterska direkt i dörren som ser livrädd ut och som springer iväg lika fort som han kom, sen kommer det någon surtant som frågar vad det är med mig och jag förklarar och hon springer iväg och pratar med någon läkare, så jag, diana och tobbe sätter oss på en bänk och väntar, vi får ett rum och sen kommer det in någon gammalkärring (ja, kärring, söndersolad rynkig surkärring) som kommer in med en massa kontrollgrejer, som febern, blodtryck etc.. sen ska hon sticka mig i armen, jag ber henne enkomt att sticka i vänsterarmen för det känns bäst där, hennes svar var "äh, du har fina ådror här med, nu sticker det till lite" också var det klart, chockad Linn sitter kvar och ut går denne kärring, osäkra surkärring så jag, Diana och Tobbe viker oss av skratt. Hela situationen var bara så absurb. Sen kommer denne osäkra läkare in, (ja ni hörde rätt, en till osäker person) som kommer in och ställer samma frågor som systern innan hade gjort, och han säger att jag ska få antihistaminer , kortison och någon inhaleringsmedicin som gör att lungorna sväller av. okej säger jag och han springer iväg. kvar sitter vi med samma frågetecken som tidigare i våra ansikten. sen kommer en sur sköterska till med antihistamintablett och bubbel kortison, "här ta det här". och sen går hon. in kommer en ny sköterska någon minut senare med en sån där syrgasgrej som man sätter över näsa och mun och nå medel som jag skulle andas in, hon säger åt mig att ta på mig den där grejen och sen sätter hon in en slang i väggen och kör igång syre, jag sitter där och skrattar åt mig själv, och börjar känna hur lungorna sväller av. lovely feeling my friends. känner även hur mina händer börjar skaka lite smått.. sen sitter jag säkert femton minuter med den där masken, börjar få lite klaustrofobi i den så tobbe springer efter en sköterska, och in kommer en mysig sköterska med humor, som tar bort den och sen ser vi aldrig henne igen, nu börjar väntan.. en timme och en kvart senare så får vi åka hem, jag fick med mig två tabletter antihistaminer och den osäkra läkaren som ber mig uppsöka min vårdcentral för en grundlig undersökning för möjlig kattallergi. sen max och sen sova, vi kom i säng vid tre tiden,  och sov till två idag. loveLY.

buss hem ikväll, trist att åka hem. men skönt samtidigt.

familjen

nu är vi en glad familj igen, super mysig middag i stan med mamma och pappa, super god mat, super gott vin, super trevligt sällskap, super god drink, super mysig stämning på stan. en super toppen kväll. and I love it!

RSS 2.0