ordningsvakt?

why not?

nej usch

vilken tragisk kille..

min favorit

nu är detta en av mina favoritlåtar.. just denna version, och texten är bara helt underbar. och sen. agnes är galet bra på att sjunga. love it.


puff puff snö

jag gillar puff puff snö, den snö som är ute nu. promenaden idag var så sjukt underbar, höll ett bra tempo hela vägen, plumsade mig fram och blev inte alls nå trött, utan det var bara skönt hela vägen. 55 minuter till ersmark, rätt bra tempo ändå. kom på mig själv att bli chockad hur långt jag kommit efter 45 minuter.. men jag saknade att ha en hund att promenera med, hur mysigt hade inte det vart? det blir nog hund till sommaren.. vill vill, en pupps från lycksele. ååh. jag måste. det blir att ta sig ork och tid, en liten bebis kommer det bli. sen på min promenad idag kom jag som verkligen på att jag ska flytta hem igen, hur skumt är inte det? men det kommer bli bra. det tror jag absolut. men samtidigt ganska konsigt.. som typ när man vart ute, smyyyyyyga in och smyga i säng. kommer inte bli fler "ligga i sängen hela dagen och bara trycka i sig gotta och se på film dagar",

efter min raska promenad skottade jag hela gården i ersmark. det kändes bra när jag väl var klar. då såg jag på mannen som talar med hundar med kisse kurrande i knäet och sen for jag till willys, köpte två bananer och en drickyoughurt, träffade folk , pratade fort med dom sen begav jag mig med bilen till stallet, bilkö från e4arondellen och till stan.. helt galet!

ridningen gick B A J S i början, men efter halva lektionen bytte jag och Linn häst och det gick myycket bättre, lite kär är man ändå i Xtrem. (det gick inte lika bra för linnsan efter bytet.. hon var bitter.. jag känner igen den känslan..) nu längtar jag till kursen den andra januari.  men först ska det bli jul och nyår, jul i ersmark kommer bli super! sen jobb juldagen och annan dagen och nyår, men det ska bli trevligt. mycket trevligt faktiskt!

ska nog till lycksele i mellandagarna!!

vinter vinter

och jag gillare. men vet ni, jag har en riktig bloggtorka nu....

snöö

först: jag hade en toppen utekväll i lördags, dock trött och sliten på söndagen på jobbet.. men det gick. kom hem och dog i soffan. sov bra natten till måndag och satt med tentan hela dagen igår. (duktiga jag!) nu sitter jag med tentan idag med, skrivit snart tre sidor.. det tar sig det tar sig. mycket ordbajs..

just det, det snöar ute och jag känner att julstämningen kommer i magen, ni vet lugn och mys känslan. tänk vad lite vitt ute kan göra! tur att det lägger sig lite lugn över min annars ångestfyllda mage. plugga upp betyg? NJA.. mycket arbete.. skrev iaf ett mail till veterinärutbildningen och ställde lite frågor. för jag är flera år bort att läsa upp mina betyg.. eftersom alla grundämnen kommer måsta läsas upp, plus att dessa kostar pengar. basåret känner jag mig dock taggad för. och HP, men sen då? hur ska jag göra? plus att jag är antagen på de kurser jag sökte till våren.. hmm

julbord

julbord på rex ikväll, sjukt skojsigt, vi sålde mycket glögg idag jag och jens, duktiga vi! söta som vi är kan inte gästerna motstå att handla av oss, sen servering där alla åt som hästar tror jag ikväll.. vi sprang och fyllde julbord hela tiden kändes det som! men kul var det! sen blev det inte riktigt lika kul.. för gammfolet blev fulla, FULLA. det är som inte trevlig atmosfär när gubbar är fulla.. usch, tur man kan hitta på annat än vara ute och plocka disk, sen är det ju som typiskt "jag känner igen dig, KÄNNER jag dig?" "nej," svarar jag "men var känner jag igen dig från? joooooooooo nu vet jag WILLYS, men du är mycket vackrare ikväll" "tack" svarar jag och går. (och dessa var som tur var inga gubbar..) men fulla gubbar som skriker, skrålar och har sig, inte riktigt så jätte charmerande. alla vart less på dom.. sen fick jag sitta i garderoben i typ en timme, sen slutade jag för vi flyttade de hela sju jackorna till andra garderoben istället. skönt. hem i en taxi (eftersom inga bussar fanns att få..) super trevlig taxixhafför, fick lite billigare än vanligt. hur nice som helst.

imorgon då? NOLL planer.. SKÖNT

GONE

nu, idag den tionde december 2009 försvann den, nu är den borta.. sorgarbetet har börjat.


duktiga fröken öjbrandt

nu, idag, tisdagen den 9december klockan 1245 tog jag tag i min disk, nästa gång jag har förfest @ morkullevägen 18c ställer jag fram mina plastglas, så slipper man detta diskande.. hade typ inga glas kvar igår, eller iofs några dagar bort innan det var tomt, men ändå.. men nu har jag glas, glas i mängder. det är så skönt efter att man gjort det rycket! nu är det bara dammsugas som bör göras. men det kan vänta. idag är det jobb jobb och jag är taggad. glögg servering nästa! kanske ska plugga på lite om årets glögg.. hm, ja det ska jag!

ha en bra dag!

nej..

alltså jag har länge vetat det, länge haft det i baktanke, men som inte vågat tro, inte vågat hoppats för din skull.. innerst inne är jag glad för din skull, men samtidigt är jag ledsen, mer ledsen än jag trodde jag skulle bli. jag vill inte att du ska flytta, du och din energi, hur ska jag klara mig? det kommer bli många timmars telefonterror, så förbered dig på det min vän. örebro nästa för din del. lycko örebro, stackars umeå . stackars mig. jessica lommerdal lycka till i livet som student. soulmate.

nytt

åh, jag känner verkligen att min vardag är helt ny, nya arbetskollegor, nya uppgifter, nytt nytt nytt. och jag bara älskar det. gänget på rex är super. man kan fråga vilken fråga som helst utan att känna sig dum, cheferna hjälper till överallt, tom i disken. de peppar, motiverar en hela tiden. det känns så underbart bra. stämningen är verkligen på topp! det är så kul! (Jag känner aldrig av mina skavsår.) och sen är det lixom ingen vi och dom känsla, alla vill lära känna alla och alla försöker hjälpas åt överallt. självklart är det kockarna som gör all mat, men vid uppläggning hjälps vi åt och vi diskar bort tillsammans. men det roligaste är egentligen alla nya bekantskaper!

imorgon börjar jag jobba klockan fyra, glögg servering, blir superb. ska även få några till skjortor imorgon, behövs, för man är inte så fräsh efter ett pass, svett, värme, diskvatten, ånga, kaffe, mat.. etc etc. men så är det. och kul är det! snygg jobbar också imorgon. det blir trevligt det.

TACK för mig, ikväll är det DH och det är sista avsnittet för säsongen.. TUNGT

jaga eller jagad?

jag är som less. även fastän min tur kanske har vänt.. men jag vill som inte känna något förrän jag vet att jag inte blir sårad i slutändan. jag vågar inte tro något, för detta verkar vara för bra för att vara sant.. nej. nu ska jag bara åka med vågen och se var allt slutar. svårt. kanske ska jag tom våga släppa på gränserna. känslornas grindar. kanske.. men hur gör man det? hur gör man det på ett bra sätt , utan att skrämma iväg den andre personen och utan att känna sig sårad och bränd? jag känner mig nog lite rädd. ja. jag känner mig rädd.

det nya jobbet går iaf jätte bra, jag tycker det är roligt, och jag lär mig nya saker varje dag, igår kunde jag bära fyra tallrikar samtidigt, och idag kunde jag plocka disk från bordet på rätt sätt, jag känner mig duktig. men mörkret tär. jag saknar snön, så det blir lite ljusare ute,

lördag

lördag blev en bra dag/kväll. bästa var när Anna dök upp, jag har verkligen saknat min anna, mycket, när hon promenerade in genom dörren till min lägenhet sprang jag upp, kramade henne , det blev gladpirr i magen och det föll en liten glädjetår!
Morkullevägen kan detta med att leverera, och förresten, rödvin och jag är vänner igen, inga flammor på bröstet och inga kli i armvecken, sjukt nice. fyllan tog allihopa och många bilder togs, men inte många var fotogeniq igår.. haha. nu har unneby, thom och majsan varit förbi, vi har sett svärdet i stenen, skrattat, slöat, druckit mängder av kaffe och ätit ostkrokar, som bra dag.

sen har jag även sett pocahontas (eller hur hon nu stavas..) tidigare idag, jag gillar "bakisdagar" när man bara ser film på film och gör inte mycket. nu spelas underbar musik i mina högtalare, och jag funderar på att kanske fixa mig något att äta, men jag har ingen aning om vad jag ska göra för någonting. kanske gröt? kanske makaroner? kanske nått.. äh, det löser sig!

ikväll ska jag till peter och se flickan som lekte med elden, det ska bli mysigt. kanske tar med mig lite glögg också? jo det gör jag nog!

Här bjuder jag på några (inte fab bilder, men någorlunda..)

 




årets blossa glögg

årets blossaglögg är ju clementin, fick smaka den igår, SJUKT god. måste nästan ta och köpa hem mig en..

maggio

kommer aldrig sluta lyssna på denna kvinna, UNDERBAR. Sen igår, ett ord, SNYGG. ett annat ord, LYCKLIG.

Ojoj vad fina ord det blev nu, ser fram emot partay ikväll, jag plus sex på listan, och nog ska vi ut och dansa ikväll, klackarna ska sitta på fötterna och vinet ska skålas, jag ser fram emot en kväll med brudar och dans.

säger bara det.

They say we can love who we trust
But what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
Oooh but what are feelings without emotions?


crying

hur många låtar har egentligen inte ordet "crying" med? tänk om det fanns en databas som räknade antal ord i världens låtar? hur coolt hade inte det varit, (ja jag har lite konstiga tankar ibland, but I know you like it!)

Sen måste jag bekänna en sak, jag har just insett en sak, att jag har fått en ny nära vän, Jessica.


inga problem

"är det så här det känns att vara lycklig, är det inga problem". ja. så är det, jag känner verkligen att jag börjar bli lycklig igen, jag börjar bli lycklig över att vara Linn Öjbrandt, jag tycker om mig själv igen. och som pricken över i:et var jag hos underbara Hannah igår och fixade och donade mitt hår, jag är sååå fab i håret. Efter jag varit hos frisören så hade jag ett sms från Tobbe där han berättade att dom inte kommer ner i helgen, NEJ. jätte JÄTTE tråkigt känns det.. hade sett fram emot denna helg mycket, jätte mycket faktiskt.. hade som planerat hela helgen och den skulle bli superb. men krockar jobb så krockar det. det känns bara SÅ surt.

Jag och Linn var på middagsdate på Olles igår, jag fick dåligt kött, eller snarare det var för mycket grillat så det smakade bara kol, så jag bad om en ny köttbit, servitrisen skötte allting jätte bra, hon plus en till kom tillochmed efter vi ätit upp och erbjöd oss gratis efterrätt med tanke på hur köttet var. och det tycker jag dom gjorde bra, jag blev glad, synd att vi hade bråttom på konsert. (syster sjöng, duktiga syster)

Efter konserten for jag till Vidar där det var samling med willys gänget, kvällen blev lyckad, (dock lite senare än vad jag hade tänkt..) lite diskussioner med Daniel igår, jag tror ändå att vi båda fick med oss något av den. det tror jag verkligen, jag gav honom något att tänka på, och han gav mig. blev väldigt glad och varm inom mig när han berättade att han bryr sig om mig och att han vill se mig lyckas. det var varma ord, som från en storebror. vi borde prata mer om sådant, eller snarare, vi borde sluta prata i gåtor för varandra, och vara öppna och berätta vad vi känner. för mycket tjaffs och för mycket "gå runt den heta gröten". jag vart arg, han vart förbannad, men vi slutade allting bra och med normal ton. ibland behöver man nog bli arg på varandra. den är nog lite nyttigt, eller vad konstigt det där lät.. men ni förstår nog..

Idag har jag varit i skolan, tråkigt att det var sista gången man träffade vissa.. sjukt mycket inlämningar nu. men ändå kul. nu ska jag sätta mig med morgondagens seminariefrågor och vara lite förberedd iaf. kanske inte lika mycket som alla andra.. (hehe)

efterlysning

här efterlyses till mina kära underbara läsare, ett tjugoårsleg till denna vackra unga damen till höger om mig, någon som känner för att låna ut det?




duktiga jag

imorse var jag dock inte så duktig när jag lyckades försova mig på min välplanerade lediga dag. (jag ställde väckaren men glömde vrida ploppen åt rätt håll så att väckaren "var på") men efter att ligga en och en halv timme försenad på mitt schema så har jag ändå klarat mig ganska bra, bokade tvätt tid, nu om fyra minuter, i den dåliga tvättstugan. dumt. men jag hittade ingen annan bättre passande tid. sen har jag hela dagen suttit med arbetet, och det börjar likna något.. faktiskt. inte trodde jag detta om mig själv, men jag är faktiskt ganska duktig på att skriva. men det är inte roligt att skriva arbete när man har så mycket träningsvärk som jag har, ont i ryggen, magen, armarna (vänster extra efter vaccinationen) benen, rumpan, nacken. ja allt gör ont, och bara sitta stilla gör det inte bättre.. men nu ska jag upp och röra mig. tvätt nästa! (jag har faktiskt hunnit med att diska undan i köket och konstatera att jag är beroende av koffein)

imorgon ska jag bli fin igen, färgning hos hannah på wish, och innan dess myspysfika med hanna. lovely.

RSS 2.0