yes, my friends

hon kommer till Sverige, och jag ska dit. snart släpps biljetterna och konserten är den trettonde juli, LOVE IT. Britney kommer till Stockholm, globen. och vi ska dit, jag och min gånger två,

valborg

morgonen börjar klockan sex imorse av en katt som ville gå ut, sen har jag sett på Så ska det låta, är inne på mitt andra program nu, för er som känner mig väl, ja jag älskar det programmet. bland det bästa jag sett någonsin är detta klipp: för det första låten, helt underbart vacker, sen bara hur hon leder musikerna, vilken artist. underbart (observera petersettmans min)




planer för dagen? ja, jag ska nog iaf försöka ta mig en cykeltur till mariehem och hämta min mobil laddare som jag lyckades glömma igår i mitt packande, sjukt mycket packning, en full ikeapåse, dator och matkasse, galet drygt att ta det på bussen, men jag lyckades iaf glömma batteriladdaden. menmen, ett stort skäl till att få sig en cykeltur. känns dock skönt att vara ledig idag, gårdagen var galen på jobbet, och dagen lär vara värre.
ikväll då? blir grillning öst på stan med ett bra gäng, känner mig peppad och laddad. mycket trevligt.

btw Marcus Fagervall, han är lite små het faktiskt.

imorgon är det sista dagen av april

var har april månad tagit vägen? hur fort kan egentligen en månad gå? helt galet att det är valborg imorgon. efter en stressig dag (ont i magen dag) så har jag äntligen parkerat mig i mitt hem för de närmaste dagarna, jag sover nämligen i ersmark i helgen. så nu håller jag på att laga mig lite mat och har satt igång en tvättmaskin, (man måste ju passa på när man ändå har en tvättmaskin i samma hus) till middag idag blir det chili corn carne. det blir gott. och jag har varit duktig, har inte köpt något gotti, tog inte ens en tårtbit på jobbet idag, (fastän tårtan såg sjukt god ut!) Rashid fyller nämligen år idag, så Lotta hade med sig tårta, söt som hon är. ikväll blir det bara att ta det lugnt och prata med katten, mys!

och ja, kelly clarkson är sjukt bra. texter, röst, musik, I love it.

tisdag

andra dagen tillbaka på jobbet. förra veckan var jag ledig i sju dagar, underbart. tog min "semester" till Lycksele, till kusin och hennes Pasi, med elva hästar och 30 hundar, jag har haft en bra vecka med andra ord. jag har även kommit på vad jag vill göra i mitt liv. helt seriöst nu. jag vill bli ridterapeut, så nu blir det att börja läsa arbetsterapeut programmet (nån gång i framtiden), jobba i två år och sedan söka in till ridterapeutprogrammet i östersund. yes. det kommer bli toppen, funderar starkt på eget företag där jag tar emot patienter med ångest, ätstörningar, psykiska störningar och de som t ex fått en stroke och fått förlorad rörelseförmåga. jag längtar till jag är klar.

jag har inte bloggat på hundra år, jag vet, men jag har verkligen inte haft någon ork, därav min lediga vecka. jag måste verkligen bli bättre på att lyssna på mig själv. förresten har mitt nya liv börjat idag, inge mer gottigott, frukt vid sötsug. och ni får allt hjälpa mig, hur sur jag än blir, för min egen skull.

jag tycker inte om dig, men jag tycker synd om dig.

vissa människor kommer in och tar plats i ens liv, vissa människor är bara så underbart bra. vissa kommer in i helt rätt tillfälle, och det är sånt som jag tycker är så bra. bara hur bra som helst.

jag har en ny bra låt.

äntligen

nu är den här. Kellys nya skiva. jag älskar den.

ESC

snart är det dags, och jag har redan en favorit.

RSS 2.0