censurerat

Jag sitter och småler lite när jag hör "Paradise hotel presenteras av Stayhard.se" är det någon annan som också småler av det?

blonda killar?

ja linn, jag tänker börja mitt inlägg med att diskutera blonda killar, jag vet att min gode vän faller för blonda killar, och jag själv jag har väl inte direkt fallit för den typen av killar, varken nu eller tidigare. MEN Danny, han är väl het han ? sitter nämligen och kollar på faddergalen nu efter ridningen, och då dyker denna snygging upp i rutan. MUMS. så, vissa blonda killar kan man nog tycka är heta (serru)

ridningen då? om man fick lite mer hjälp av din instruktör tror jag nog att det skulle kännas bättre.. försökte få hjälp idag, men svaret blev "men hon är lite så.." hm. jag kämpade iaf hela lektionen igenom och nu har jag ONT i kroppen.. ajaj. tur jag bara ska sitta på rumpan imorgon och skriva skolarbete.

me.

I love me. men jag tycker inte om att inte kunna somna.. dock älskar jag min adventsljusstake. den är fin, idag ska jag vaccinera mig.

knäppt..

hur konsigt är det inte? nu jobbar jag inte på willys längre.. tre och ett halvt år, vemodigt men samtidigt skönt..

imorgon ska jag iaf vaccinera mig. hurra.

skavsår

hej, jag heter linn öjbrandt och jag har skavsårsfötter, det spelar ingen roll vad det är för sorts sko, bara den är ny och sätts på min fot och jag går i den en längre stund, säger det baraPLOPP också har jag skavsår, rejäla sådana, köpte mig ju ett par ecco skor att jobba i, sen igår fick jag lov att springa/gå till jobbet eftersom min cykels (oj vad konstigt det ordet såg ut?) lås hade frysit ihop, men vet ni? på 30 minuter hann jag GÅ till systemet på ersboda, hämta några öl där , stå i en lång kö och ta mig till willys. duktiga jag "klapp klapp". men ajaj fötterna, stora blåsor över hela hälarna, tur man har en mamma som plåstrar om en när det blir så , så det blev no hight heals igår ute.. just för att de klackar jag tänkte ha hade sin hälkant precis på min blåsa, det gick ikke så bra att gå kan jag lova.. men tillbaka till röda tråden, jag har skavsårsfötter, och det är inte något jag tycker om.


packos passion

packos passion på rex är den godaste drinken som finns. och jag skojar inte, träffade snygg kocken robin ikväll, lite aukward (eller hur det nu stavas.. ni förstår..) stämning, men ändå såå snygg, mums! flirt med dj, dock fick jag inte den låt jag ville, men fick några leenden iaf. ja, bra kväll , synd på bo som blev lite nere ett tag, bra gäng, lagom glad i hatten (två öl och två drinkar) nu har jag just målat naglarna och ätit max gi-burgare i bilen påväg hit. tack andreas för skjussen! nu blir det nog sängen, för att kliva upp och jobba sin sista dag på willys. förstå. sista. glädje tjuut.

yes

vissa saker gillar jag, och vissa saker inte, men något jag verkligen älskar är att gå runt i lägenheten i enbart underkläder, hur konstig är inte jag ?

åh.

bara två ynka dagar kvar. känns JÄTTE skumt. jag och mamma gjorde iaf en hjärnskrynklarkväll igår. nu ska jag klara av min dröm. hoppas ni står vid min sida och peppar mig, betyg ska läsas upp, naturämnena ska läsas till, högskoleprovet ska göras om och om igen. jag ska klara det! Jag SKA klara det!

snart

snart är du min igen:

4

Idag har varit en ganska bra dag, tur att vissa verkligen kan det där med att förgylla ens dagar, och hey välkommen hit peter! skämt och sido, dagen har rullat på bra, och idag klockan 1900 blev det fyra arbetsdagar kvar på W, sen är det BYE. vissa kommer jag sakna hur mycket som helst, vissa andra.. nja.. men nu börjar snart mitt nya liv, och jag kan knappt vänta. student, servitris, glad, nöjd, ersmarksbo, ja . det kan som inte bli bättre.

jag vill att det ska snöa, det tänkte jag på idag när jag promenerade till jobbet, så sjukt tragiskt det är med regn och grå väder, usch!snö är mysigt, och snö är bra, då blir det ljusare ute och jag gillar ju när det sticker lite i näsan av kylan, det är mysigt.

vad var det mer jag skulle säga? hm.. äh, kan ju nänma att nästa helg blir det party, luleå kommer förbi och hälsar på, tänk att a också kanske är med..

sen en sak till innan jag börjar käka, lön imorgon, och den blev mycket bättre än vad jag trodde! PERFEKT


sjukt bra

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day


I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

16 and pregnant

sitter och ser på mtv, (titeln ser ni här ovanför) och hennes pojkvän är helt DUM i huvudet. hon går college, jobbar, hämtar och lämnar lilla bebisen på dagis, och han blir sur när hon ber honom byta blöja på honom när hon sitter och gör läxorna.. Han säger "men jag gjorde det förra gången, det är din tur nu" TROTS att hon gör det i princip hela dagarna. helt sjukt. jag blir så arg. nu sitter han och säger att han tycker att det är jobbigt och tär på honom, vilken hemsk människa!! huvva. en sån karl ska jag aldrig ha. ALDRIG. jag hoppas verkligen att hon lämnar honom, typ NU. åh jag känner att jag blir så irriterad. stackars tjejen. hon är ju verkligen hur duktig som helst. och nu blir han sur för att hon lagar mat åt honom när han vill beställa pizza.. usch vilken människa.

festuppstyrning

jag kan detta med att styra upp fest. vilken toppkväll. I like. kom rätt så mycket folk, så det blev nästan helt fullt i min lilla etta. men oh vad jag gillar mina grannar. ingen som klagade ingen som sa ett enda ord. för det var hög musik igår! men det gillas. min fylla då? den var toppnotch, bra hela kvällen, spårade inte, utan var bara glad och fab hela kvällen. jag vill passa på att berätta en sak för er. jag är bäst, en superkvinna. vacker är jag , inom mig och utanpå. jag är tillbaka, snart iaf. hannah jag lovar, jag ska sluta tänka dumma tankar om mig själv, jag ska vara mig själv i alla lägen. jag ska tro på mig själv och visa mitt rätta jag igen. det är inte så svårt, jag har gjort det förr, behövde den sparken i baken, och dom arga orden av kärlek som du gav mig igår. för jag är bra, bättre, bäst.

nog om mig. tillbaka till gårkvällen. min idé med att ha datorn på "växla användare" funkade superb. enda till det blev efterfest och datorn var igång med halva låtar och intron på vissa låtar. och ja, jag älskar min musik, men det gjorde inte alla märkte jag.. sista folket begav sig strax efter tre. så då ställde jag mig och stekte hamburgare, dom var goda dom. för hungrig var jag. och bra mådde jag när jag vaknade imorse. den ni! Maja och jag har haft bakisfilmtittardag, vi köpte gotta i mängder och såg på gladiator. det var mys. och det var gott. men nu är jag mätt och har ostkrokar och chips kvar. är det någon som är sugen att komma förbi? call me.

morkullevägen 18c

hur ska jag kunna säga hejdå till denna perfekta lägenhet? åh vad jag önskar att man hade mycket pengar, så man kan bo kvar. den är underbar, denna etta på 44kvm. i love it.

SOL

nu är det sol ute, och vad vi har längtat efter denna lysande stjärna. (oj vad poetiskt det lät..) men idag är det lördag, och det har varit en helt underbar vecka, jag gillar att ha mycket tid för mig själv, men ändå mycket att göra, det är som nice, sen gillar jag skolan.

igår var idol bra, rätt som hängde lös, och rätt topp fyra. jag gillar tove och calle bäst. vem gillar ni?

ikväll är det tänkt att det ska styras fest här hemma hos mig, avskedsfest för arbetskollegorna och sen kommer det nog förbi några andra, undrar hur många som kommer, hoppas det blir några iaf.. vet kanske fem. ingen utgång utan bara hemmafest, det känns kul. och länge sen! fylla? ja.. det hoppas jag att det blir, i lagoma mängder. blir nog mycket att städa undan imorgon, ölburkar gånger många. tilltugg då? det kommer bjudas på chips, pop, mandadiner och så klart ostbågar. men grejen är den att inte så många äter så mycket, men bara bra för mig imorgon då?


kärlek

kvällens tema på idol vad kärlek. och jag vill bara säga en sak. all min kärlek går till Umeås stolthet, Tove. detta framträdande är det bästa i idols historia. jag grät, syster grät, pappa grät. ja, vad säger ni? hur underbart bra är hon inte?


naive

den säger allt.


vilken vecka!

en dag jobb, det ni. och jag gillar att gå i skolan, jag är nog lite konstig, men jag tycker verkligen det är hur kul som helst! igår var jag och syster på biodate, först twilight och sen new moon, toaletterna på sf var INTE fräscha.. (apropå ingenting..) men jag gillar ändå filmerna.. synd bara att andra filmen vart så över hipad, för jag tycker inte den var så bra som jag hade hoppats på.. man kanske inte ska läsa böckerna innan? jag blev som besviken.. nog var den bra, och jake var hur snygg som helst, men ändå. (soundtracksen var super) jag hade som hoppats på mer, kändes som om det inte var så mycket detaljer utan mest pang bom nu händer det saker. saknade mycket också var det vissa scener som dom slagit ihop och lagt till extra saker, (inte för att det var dåligt) men ändå synd.. aja den är sedd iaf, och den kommer inhandlas till min filmsamling när den släpps! (och ja, jag är fortfarande kär i Robert..)

sov iaf i ersmark inatt, det var mysigt, dock inte lika mysigt att kliva upp halv nio för att hinna duscha innan syster skulle till vårdcentralen och kolla upp sin migrän. men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, och kisse var den sötaste på morgonen, puss påhan.(och jag fick ingen allergi!!!!) efter vi vart hos doktorn med julia så satte vi oss i bilen och vem spelas på radion om inte tove? (på rix tom) så jag och syster satt och diggade: här kan ni också digga.

imorgon är det fest, och jag börjar faktiskt bli lite taggad.. synd bara att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska ha för kläder på mig.. suck. nu är det dags att inhandla något tilltugg, kanske svänga förbi systemet? och sen blir det ridning. ridning för camilla, kan inte bli bättre! så träningsvärk ikväll och imorgon, I LIKE.


stolt

Spola fram till 3:30 i filmen, Las Vegas, syster först tsm med Tove och någon tredje som inte sjunger såå bra.. men syster. åh, jag är så stolt. du är bäst julia!


här med skickar jag en inbjudan

på lördag är det fest @ my place för dom som vill säga hejdå åt mig på ett värdigt sätt, med andra ord, det blir mycket willys folk, (än så länge bara willys folk) men jag vill här med skicka en inbjudan till gänget, ni vet vilka ni är, elin, maja, anna, frida, hannah, sara, mfl. visst blir ni sugna? hemmafest med dundrande bra musik och alkohol i mängder. (nej jag bjuder inte på välkomstdrinkar denna gång.. så anna du vågar dig hit)

Spotify Premium

Då har man skaffat sig Spotify Premium, I like. Då slipper vi skit reklamen på lördag. perfekt. WE like.

Nu har jag nästan gjort alla diskussionsfrågorna till Seminariumet imorgon, sjukt många kapitel man ska ta sig igenom, typ 200 sidor. blä.

nya tankar

idag har jag varit på sjukhuset, (visste ni att det kostar 300 spänn??) iaf, jag fick först träffa en läkarkandidat, och nu märker man tydligt att alla inte ska bli läkare.. hon var inte så socialtkompetent kan jag lova, blyg och försiktig och inte så väldigt kunnig (nog för att det typ var hennes första vecka..) men jag var in och kollade upp mitt födelsemärke jag har under mitt högra öga. det som blivit mörkare och mörkare och som många tror är en tatuering, (den är dock väldigt fin..) men hon kandidaten kunde inte mycket mer än mig kan jag lova, så jag väntade i kanske 45 minuter på överläkaren, han var kunnig på sin sak kan jag lova, bara synd att han var en försvenskad dansk, för jag fick koncentera mig väldigt mycket för att förstå. men jag förstod, och så här blev utlåtandet: du har en blå .... (kommer inte ihåg efter blå för det var sånt där läkarord), med det innebär det att jag har en fördjupad pigmäntförändring, huden har som olika pigmentskikt, och jag har pigment ända ner till tredje skiktet, därför blir det lite blåskimrande. han sa att det var helt upp till mig om jag ville ta bort den eller ej, han sa att den inte är farlig just nu, men kan bli om några decennier (!) jag frågade honom om han skulle ha tagit bort den om det var han som satt där jag satt, och han skulle ha gjort det, sen sa han även "om du hade varit min dotter skulle jag säga åt dig att ta bort den", så jag fick en remiss till plastikkirurgen eftersom de gör finast ingrepp när den nu sitter där den sitter. sen väntade jag en timme och då skulle några till kandidater kolla på min pick (observera några till) men när tiden väl slog in gick jag in i ett rum och där sitter det femton kandidater i en ring och jag fick sätta mig framför dom på en stol, och alla fick komma fram och titta på min prick och känna på den, kändes verkligen jätte konsigt. menmen, vad gör man inte för studenterna.

tankar som snurrade när jag kom in på sjukuset, (som det alltid gör när jag går in där), kanske man ska jobba inom vården ändå.. barnmorska? hm, måste ta mig en genomtänkare igen,

det är ju det där med hösten och  tankar hit och dit. men jag vill vara kär, jag vill känna att jag är älskad av en annan person än min närmsta familj, jag vet bara inte varför jag skrämmer iväg dessa. kanske är jag svår, men varför inte lära känna mig? och ge mig tid? hm. jag vet inte. jag vill iaf vara kär, bara prova.

kan inte lyssna mig less..




ja, jag är nog lite kär i calle..



sen, toves klänning, to die for. ge mig..

tur man kan ändra sig.

jag har haft många kommentarer kring rihanna, men nu börjar jag ändra mig.



faktiskt, kvinnan kan sjunga. texten. sorglig, mörk, känslosam. bra rihanna. jag gillar ditt nya jag.

två veckor

igår jobbade jag som servitris för första gången i mitt liv, jag tror och hoppas att jag gjorde ett bra intryck, för kul hade jag! det blev lite flirtningar med snygg kocken vid namn robin och lite med DJ'en som jag inte har en minsta aning om vad han heter. (jag är nog ganska fab när jag slår charmen på) när jag väl kom hem vid kvart i ett igårkväll så hade jag ont i hela kroppen! imorse hittade jag blåmärken lite här och var och jag ville gråta av trötthet. men upp kom jag och jag tog mig till willys med en cykel var den tredje växeln hade fryst fast, (tyngsta växeln på min cykel..) jippi? väl på willys var det galet med folk, (kunder alltså) förstår dock inte varför, men nio kassor har gått samtidigt på en lördag.. ser inte fram emot stressen imorgon.. nej.. men nu tror jag faktiskt att jag ska dra ett streck över denna dag genom att slå mig till ro i sängen under täcket och slötitta på tv och sen ta mig en långnatt. det är välförtjänt faktiskt.. middag i ersmark var något som jag verkligen behövde, magen gör inte lika ont längre. kanske ska köpa nå medicin iaf? eller .. hm. får sova på saken, för sängen nästan ropar mitt namn just nu..

SNÖ.

ikke anonym

ikväll har jag haft sällskap, av en supermegajätte underbar människa, jessica lommerdahl, vilken kvinna, vi har öppnat oss, och lugnat min mage lite. ibland måste man bara våga, våga lita på andra, det finns en vän som bränt mig, men jag tror att det är dags att börja lita på folk igen, bara för att hon gjorde det man som vän inte ska göra, så gör inte alla det. tack jessica för att du lyssnat, och tack för att du delat med dig till mig. vi kommer hålla ihop du och jag, utan dig blir det tomt i mitt liv. solstråle!

vi har iaf ätit kex med ost, druckit te, sett bonde söker fru, grey's och nu so you think you can dance, hon sprang just till bussen. än en gång, tack för ikväll, och man får lyxa till vardagen lite nu och då, det är viktigt.

imorgon då? ledig dag, skumt. men det blir iaf först uni för att kopiera lite sidor i böcker och sen in till stan och diskutera med telia och den knäppa stora räkningen jag fått som jag inte tänkt betala, nej imorgon måste det fixas, så att en till sak från min mage kan släppa. det bir nog bra.

anonym

idag var jag stressad, idag fick jag stressmage, stress på jobbet och stress privat är aldrig en bra kombo, jag är glad att jag är ledig imorgon. jag behöver sova. huvudvärk och frysatacker + röda kinder = en slut Linn. HEJ, jag heter Linn Öjbrandt och jag är inte riktigt mig själv. jag ska nog göra lite mat nu, det blir pasta med ost och skink sås, jag längtar. MUMS. spagetti eller makkisar? vet ni vad jag kommit fram till? jag älskar goda killparfymer, bokstavligen älskar. mmm.

jag och syster ska ha biodate nästa torsdag, vet ni vad det är då? PREMIÄR AV NEW MOON, pysmys. jag längtar. plus att jag längtar till nästa lördag när jag har fest här hemma hos mig. det kommer bli galet.

vet ni vad jag ska göra ikväll? jag får sällskap av jessica, det ska bli så mysigt, kex och ost med bonde söker fru och Grey's på  schemat. lite alone time, bara jag och jessica, vi måste grund gå igenom våra hjärnor, ååh min mage gör så ont.

magont

som ni som känner mig väl vet, när jag funderar mycket sätter sig tankarna i magen. jag brukar säga att jag har tre magar, mensmage(mensvärkmage), matmage (hunger) också känslomagen där magkatarr och känslor sätter sig. den sistnämnda magen är på gång nu. eller på gång och på gång, den är igång. jag kan som inte riktigt förstå hur man kan säga en sak en gång och en annan sak en annan gång, jag tror du behöver fråga dig själv hur du vill göra. man ska inte leka med andras känslor. det är obra, mycket obra.

ny start

ny start med gamla tankebanor, på fredag har jag inskolning på Rex, för mina nya sysslor, mitt nya jobb, med andra ord. 16:30 ska jag infinna mig på festvåningen på rex, för min nya vardagsstart. jag är lite nervös, men samtidigt taggad, jätte taggad.  tänk ändå, jag kommer nog bli som en ny människa, en ny bättre, positiv människa. nog för att jag idag är en positiv människa, men det ska bli så roligt med något nytt, något utvecklande. och nu säger jag ordet nytt än en gång bara för att jag inte nämnt det tidigare i inlägget (not..) men det blir så nytt. åh vad jag vill skriva mycket, det snurrar bara tankar runt runt runt, men man skriver inte allt på en officiell plats. sen har jag börjat sova så konsigt, plus att magen har börjat göra ont, det är säkert en viss sak som jag vet har börjat snurra runt i min lilla hjärna. suck, jag måste vara bättre på att öppna mig. det är något jag måste kämpa med , för min egen skull.

Idag var unneby inne på arbetsintervju, enligt honom kändes det bra, jag hoppas han kan få ta över mina grejer, kanske inte allt.. men iaf tobaken?

nu är det bara 35 minuter kvar till Desperata hemmafruar, jag gillare. så fram till dess ska jag njuta av Melody Gardot, här kan ni också få vara med och njuta:


ny vecka

en ny vecka har börjat, och  jag kom på igår att jag bara har tre veckor kvar.. känns helt sjukt konsigt, jag heter Linn Öjbrandt, och jag jobbar inte på Willys längre, konsigt att lämna in "Willys Linn" och städa ur skåpet. Idag ska jag iaf rekomendera Unneby som KL på Willys, blir perfekt. han ska komma in och prata med jocke idag, oskar tycker att han lät bra iaf. kul.

ridningen igår gick sådär.. jag önskar vi hade ida igen, jag saknar henne, jag saknar att utvecklas, känns som att jag utvecklas bakåt igen, hade tom ont i handleden igår..

lördag

med en öl i handen och bra musik i högtalarna kan det inte bli så mycket bättre! jag tänkte lägga upp två bilder dagen till ära, den första är tagen när jag precis sminkat mig klart, jag blev så nöjd så därför tycker jag att jag kan dela med mig av detta! sen den andra bilden är "helt klart outfiten", jag sitter nu och väntar på att åka till istidsgatan där det blir festande med jobbet + några andra osäkra kort. imorgon är det tävling, och jag vill helst bara inte inse det, huvva. jag är nervös.





torsdag

jag har varit duktig på morgonen, jag har städat undan i köket, vilket känns skönt, underbart skönt. får se när jag tar tag i rummet.. stökar på lite i taget så det är nog klart det snart också. jag har även sovit ut inatt. mycket värt. nu väntar jag på gröten som ska bli klar, och efter det blir det lägenhetstitt

höst

jag är trött, oh så trött. jag gillar inte mörkret, det gör mig så konstig..


student

hej jag heter linn öjbrandt och jag är student. jag har funderat lite, först samtalet i fredags, förstår du ingenting av det jag sa eller? sjukt tragisk människa.. sen i helgen har jag i princip bara jobbat. och det har varit roligt, rex jobb är som trevligt. många fina ögongodis ute att titta på, och ganska många kändisar, inte så fel. sen har jag haft bilen i helgen, tut tut. jag gillare.

sen har jag funderat lite på en annan sak, jag undrar varför man reagerar som man gör i vissa situationer, och sen undrar jag varför jag är så sjukt rädd för att bli bränd, jag vågar som släppa in folk på livet, men inte helt. sen funderar jag på varför inte a kan höra av dig, bara lite iaf. sen underar jag om du a kommer att följa med de andra när de kommer hit. vilket i sig kommer bli hur nice som helst, få visa umeå och dess uteliv, mina underbara luleåpeoples!

ikväll är det ridning, och på söndag är det tävling, det gillas. big time!

RSS 2.0